Cat de inteligenti sunteti?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Pana acum am doar 13 puncte...

Winners don't quit; quitters don't win.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Raspunsurile le gasiti aici

kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by Nadia1976

Mishulina, am rezolvat-o... dar la intrebarea cu 32 este T in G F la care A I??? Asta cum o rezolv???

Winners don't quit; quitters don't win.

Bravo ! Din punctul asta de vedere (al scrierii) testul e cam..."tampitzel",adica ar trebui sa accepte si alte variante,prescurtari etc....
La 32 nu stiu ce poate fi.....Pe celelalte nu le-am "dibuit" deloc....
Ce mi-ar place sa vad si eu raspunsurile....

Ina

Mergi la inceput

Nadia gradele sunt FAHRENHEIT
Testul spune FALS si daca dati doua spatii intre cuvinte si nu accepta prescurtari.

Dupa ce veti vedea raspunsurile vi se va parea usor.

kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Mergi la inceput

Acum am vazut raspunsurile!
12,24 si 33 S D D N T (cum,nu va-ti prins? Adica sunt de-a dreptul niste ...tampenii!)

La 8 si 19 m-am gandit si eu dar nu am stiut sa "formulez"!

Ina

Mergi la inceput

Mishulina sunt tampenii pentru noi. Au fost traduse gresit niste expresii din alte limbi.

Aici gasiti mai multe informatii despre cei care au conceput testul.
Oricum mie mi s-a parut dragut.

kiss

Mergi la inceput

Si mie mi s-a parut dragutz dar eu n-am mai auzit expresiile alea si de aceea nu le-am inteles....Restul sunt OK!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Timp nu am dar testul trebuia sa-l fac... si facui doar 11
Dupa care hop la raspunsuri... care par concepute pt americani, cu unele adaugiri autohtone. Pai de unde sa stiu eu de cricket sau de golf sau de rugby....? Cultura mea generala nu e atatd e cuprinzatoare. Insa e fff interesant. Ca sa nu mai zic de soricei sau de duzina lu' nenea bakeru'. Si nici de nr de versete.. rusine mie
A, si tin sa precizez ca Africa se Sud am identificat-o dar imi statea pe limba cuvantul celalalt, iar la Statele unite ma gandeam ca nebuna ce e in sudul lor... restul erau chiar f usoare... daca-mi zbura mintea-mi obosita la ele era super, dar asta e, ma opresc chiar sub pragul inteligentei

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

eu am gasit in 10 minute 15 raspunsuri. la inca 1 am scris gresit raspunsul

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

eu am facut testul asta in urma cu vreun an si am raspuns la vreo 20 de intrebari. oricum, unele sunt de-a dreptul tampite si nici acum nu am aflat de unde sunt scoase (era ceva cu soarecii). oricum ma mandresc ccc ca sunt geniu

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput