Aspirante optimiste - 179
Raspunsuri - Pagina 9

flori76 spune:
Beatrix,felicitari,sarcina usoara!Ai grija de tine si de bb!
Fetele,ma bucur tare ca v=a trecut supararea.Pupici pt Lachi si Asi
Io:ziua 27,nici urma de urati,nici un simptom,nimic.Dar...ii astept,ca nu cred sa fiu asa de norocoasa sa nu-mi vina vreo 9 luni..
Va pupic pe absolut toate!
Sa nu uit:mi-e dor taaare de Laurici

asi spune:
Fetelor nu mai stie nimeni nimic de Pamella?
Flory nu se stie niciodata cand ne paste surpriza
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

flori76 spune:
Of,Asi,astept surpriza asta de 4 ani si nu mai vine!Dar,chestia este ca nu incetez sa sper.Sunt convinsa ca intr-o zi toate vom fi

asi spune:
Flory nu mai astepta ca poate asa vine mai repede!
Cu siguranta ca intr-o zi vom fi gravidute sau vom avea copii nostri.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Liana30 spune:
spuneam amu cateva zile..."prost sa fii noroc sa ai"
mi'a intors'o cineva drag mie..cum ca.."prost sa fii noroc ca esti".....io nu mai zic decat ca...
,,ca... am luatttttttttt...
asi un pt tine 2
pt Razvan
hai ca nu am rabdare sa va enumar pe toate va pupacesc pe toate si va multumesc pt sustinere si pt pumnii stransi....
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Tmihaela spune:
Asi frumos baietel,sa-ti traiasca si sa ai parte numai de bucurii din partea lui.Fetele eu va pup si va urez un wekend cit mai placut si fara uratii pentru cine ii asteapta.Bafta multa si celor care au examen in acest wekend
Mihaela

Kariris spune:
Bravo Liana! Cate mai ai? eu mai am doar UNU!!! si scap.... in puishorii mei ca mi s-o urat de scoala ca de mere paduretze! si dupa ultimul examen plec intr-o calatorie sotul meu sa facem sf. valentin singurei! Asta era informatia pana aseara tarziu... ca azi tocmai am aflat ca o sa vina si cretinii aia de polonezi... stii tu care... aia care vin odata cu ovulatia mea!

Liana30 spune:
lahi esti mortala fatooooo..
offfff cand ai si tu o surpraiza...hoppp si fugi la calindar sa vezi...mey fatoooooo nu se stie....pe polonezi i'am rezolvat io si asa
aaaaa mai am doua si scap...rasp te rog si mie la fiv...plissssss
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
hooooooo nu da
acu vazui...multumesc si se poate?
pot? sa te????
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

adiutza spune:
Hop si eu!
Va doresc week-end placut ! Eu voi fi tare pe ele ... ... deh, maine e ziua 12, plecam la munte...... Sa-mi tineti pumnii, pleaseeeeeee..... Sper sa fie cu BB luna asta.
Va pup pe toate, dragutzelor !
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...