Aspirante optimiste - 179

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Liano... hmmm nu ai inteles bine!!! E vorba de polonezi pe bune! Nu de rushi. Nu sti de polonezii aia care in ultimele 7 luni vin in puii mei, in prima mea zi fertila si mai pleaca in ziua 17-18???? De ma plangeam io la endometru ca nu apuc si nu apuc nika in per fertila ca vin boii de polonezi fix cand sunt io fertila si mi-l tin pe-al meu sot de dim de la 8 pana noaptea??? Si chiar sa-l omor nu mi-am propus, dupa ce sta cu aia pe cap toata ziua e super stresat etc... sa-l mai convoc si eu! E vorba de niste colaboratori de-ai nostri din Polonia care vin luna de luna fix cand nu trebuie.

ei si nu scap de ei nici in excursie, ca se pare ca vor veni si ei la Praga unde mergem noi...cica sa fim singurei ca doi porumbei!
Acum ai priceput???? Si cred ca nu e cazul sa-ti mai spun ca voi fi tot in perioada fertila,...ca m-am uitat repede in calendar! Dar de data asta nu-l mai ratez fie ce-o fi! I-am si spus: la ora 10 cel tarziu seara, in camera si dimineata tot la 10 iesim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

vai capu meu lachi acuma imi amintiii stiu..stiu acum..da lasa ca cu calindaru avui dreptate..te uitasi pi el
io in ziua de rev eram la ovulatie si noi l'am facut acasa cu o gramada de prieteni..da dupa 12 i'am zis...fuga la camera ca te manac daca nu noroc ca am 7 si am avut unde ne ascunde
lasa nu'ti fa probleme te descurci tu ca esti fata dasteapta

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna fetele!

am trecut sa va pup

dandana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

si noi te gravidutzoo..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Am trecut sa dau pupici la toate fetele si sa va urez un weekend placut si spor la munca

4+

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Gravidutzelor!
si inca un rand de saluturi si Aspirantelor!

Eu cu analizele gata, toate bune si frumoase, mai putin Chlamydia de care v-am mai spus, culmea! numai la mine! al meu sot e negativ la ambele ( si sa mor daca n-am constiinta 100 % curata!)se pare ca la el a lucrat trat. anul trecut, la mine a fost parte din "Cooperativa Munca in Zadar"! Slava Domnului ca am scapat si de Candide si de Gardnerelle si de toate!...ma rog, sau aproape de toate.

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hana79 spune:

Buna seara fetelor!Sunt noua pe aici si va rog sa ma treceti si pe mine pe lista pt viitoare mamici pe anul acesta.Imi doresc fff mult un bebel si va doresc mult noroc si voua si sa vina bebelusi cat mai repede si la voi.Va citesc mesajele din decembrie dar din lipsa de timp nu am intrat niciodata sa vrb cu voi si imi pare tare rau, dar niciodata nu este prea tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Fetelor am venit si eu de la dr si e totul super ok cu analizele,, asa ca avem liber la. Sper sa avem surpriza de martisor. Ce frumos ar fi

Hai week-end placur si

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Felicitari, Marinar! si succes la !

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

lachi tu nu aveai sa-mi zici ceva azi?
adicu nu-s ce sa zic,la tine poate e mai veche infectia si de aceea rezista la antibiotic.De ce nu afci o antibiograma sa vezi ce si cum,desi Sumamedul e cel mai bun pt asta.
Ce tratament ai luat pt candida si gardnerella?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput