Aspirante optimiste - 179
Raspunsuri - Pagina 11

andicu spune:
Tumpi, asa cred si eu, infectia mea e veche de cativa ani buni. Culmea e ca Sumamed nu mi-a prescris nici-unul din dr pana acum. Ptr Candida si Gardnerella am luat Poligynax, Atrican,Norfloxacin si Diflucan, adica antibiotic din greu ,dar macar am scapat din prima.
Ptr Chlamydia am luat Doxiciclina si Wilprafen, sper sa nu-mi dea iar ca m-am simtit si nashpa de la ele si nici nu prea au avut efect.
Andreea.Pozele mele

tumpi spune:
adicu doxicilina este destul de slaba, eu nu am luat,dar am luat in schimb wilprafen.Oricum eu in urma trat cu sumamed am scapat,dar asta se intampla dupa 1 an de tratament.Eu iti urez bafta sa scapi de ea ca sa urmezi mai departe procedura pt FIV.-ici
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Liana30 spune:
marinar multa bafta!!!!
andicu scapi tu..ai sa vezi...
tumpi
mexxa pe burtici..
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
Hana bine ai venit sper sa ramaii cat mai putin pe'aci si sa fugi cat mai repede la gravidutze...
hai vezi ca am reusit sa te aduc pe drumul cel bun????? asa e ca si moralul s'a ridicat putzin?????
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

marinar spune:
Merci fetelor de incurajari- o sa muncim cu drag si spor ca sa plec de pe lista asta de aspirante, chiar daca imi place f mult la voi.
Hana79 bine ai venit, si asa cum mi-au urat si mie fetele gragutele, sedere cat mai scurta.
marinar

felicia_ spune:
Buna dimineata!
Sunt si eu noua pe aici, dar unele ma cunosc de la endometru! Sunt si eu aspiranta de aproape doi ani.. se pare ca m-am impotmolit la stadiul asta...
Lachi, au venit polonezii? Chiar comploteaza impotriva ta!

marinar spune:
Bun venit Felicia
Sper sa reusesti cu bebe si sa vina barza cat mai repede sa ne duca pe lista de mamici .
marinar

martha78 spune:
Am trecut si eu sa va salut sa sa vad ce mai faceti ....despre mine nu mai pot spune nimic ca nu-si mai are rostul..
Bine ati venit Hana si Felicia!

Avalon spune:
Martha, cum adica nu-si mai are rostul? Sper ca nu s-a intamplat nimic rau, erai sub tratament, nu? Pana la urma ti-ai luat concediu medical?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.