Aspirante optimiste - 179
Raspunsuri - Pagina 6

crinuta71 spune:
Anca multumesc mult de incurajari.
Sa speram ca vom reusi toate ceea ce ne dorim, cat de curand.
Of, am zis ca plec de la calculator, ca am ceva de terminat pentru maine, si tot aici sunt.
poze

Kariris spune:
... si uite asa.... se vor umple paginile cu saluturi.... saracele fete au inceput sa se simta cu musca pe caciula
gata! am terminat cu rautatile! parol! Un grande pupic tutror, mai ales lui asi care se pare ca nu ma cunoaste deloc, chiar daca ma citeste de atata vreme!
Asi, facem pace?????

flori76 spune:
Iote ca am aparut si io .Eu as scrie zilnic,dar ce naiba sa scriu,daca nu mi se intampla nimic,daca nu am nici o noutate la capitolul
?
Acum is in asteptarea uratilor,ziua 26,dureri de burtica,intepaturi prin ovare uneori,mancarimi de sani si uneori si dureri.Cam atat!!!
Oricum,eu va pup pe absolut toate si va citesc zilnic,sa stiti

mexxa spune:
buna fetele mele..ia uitati aici http://www.funonthenet.in/index.php?set_albumName=sixtuplets-after-twins&id=six4&option=com_gallery&Itemid=51&include=view_photo.php aveti grija ce va doriti si sa nu uitati sa specificati cat...mie mi-a placut la nebunie...pe bune superb!!
http://community.webshots.com/user/mexxa

aissa spune:
Super poza mexxa, mama vreau eu copii dar chiar 6? Hmmm, parca nu...
Lachi, da, e adevarat, ni s-a tot zis ca seamana cu al meu sot. Culmea e ca eu m-am tot distrat pe seama unora prin parc care tot ziceau ce tare seamna... si le-o tranteam cu adoptia de multi nu ma credeau, ziceau ca fac misto. Asa le aranjeaza Dumnezeu, dar stii care e culmea ca semana cu el nu numai fizic, are si niste chestii specifice lui cum ar fi mirositul mancarii inainte de a deschide gura
. Sa ma interesez ce facea al meu sot inainte sa se nasca Ale?
Si acum, ca sa nu tac si eu, ca nu prea imi sta in fire (cine ma stie, cunoaste temperamentul meu) vreau sa zic doar atat. Sunt noua intre voi si nu imi permit mai mult decat o opinie. Dar uneori cred ca oricine are dreptul sa explodeze. Suntem in permanent stres, numai noi intre noi ne putem da seama ce inseamna sa numeri zi de zi, sa iti analizezi fiecare intepatura ca e pe stanga, ca e pe dreapta, sa prestezi la comanda, sa-ti iei temperatura la trezire si altele asemenea. Asa ca eu zic ca nu a vrut nimeni sa supere pe nimeni, cine vrea scrie, cine nu, nu. Important e sa fim cat mai unite, tocmai ca nu multi inteleg prin ce trecem.
Anca ai fost super tare, vorba ta, or ramane fetele gravide pe banda si nu stiu de ce
Cristina si Ale (30.09.2004)

Liana30 spune:
AncaW adica io sunt anormala??????
ca dilie sunt
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

beatrix spune:
Buna seara fetelor!
Se pare ca eu voi deschide lista gravidutzelor pt acest capitol!
Dupa doi ani jumate in sfarsit s-a intamplat minunea!
Sper sa trag cat mai multe aspirante dupa mine si poate chiar asa, lista gravidutzelor va ajunge mai lunga decat cea a aspirantelor!
Va doresc tututor sa fiti la fel de fericite ca mine cat mai curand si sa nu va dati batute! Credeti in sansa voastra! pt voi!
Beatrix 4+

Kariris spune:
FELICITARI BEATRIX!!!! Sarcina usoara si bebe sanatos, frumos si mancacios!
Cred ca esti in culmea fericirii!