Aspirante optimiste - 179

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

bey, voi vreti sa va bat(asi si lachi)v-am spus ca nu vreau discutii pe tema asta.V-am spus fiecare are motivele ei pt care nu vine aici sa mai scrie.POate unele urmaresc doar din umbra, poate unele nu au timp sa scrie dar citesc, poate ca unele au clacat si nu mai sunt in stare, poate...............si lista poate continua.Lucrurile nu decurg asa cum vrem noi, stiu motivele la cateva fete pt care nu mai intra, dar nu pot divulga acest lucru, fiinca as trada conceptul de prietenie.
Asi daca ai fi fost vreo incepatoare si daca stiam ca nu ai participat la diverse dispute pe aici as zice ca si tu ti-ai pierdut simtul umorului(io una nu l-am pierdut, da care ca mi-am pierdut simtul ratiunii, de la faptul ca mi se trage)
Noi aici sunt o mare familiesi asa vreau sa ramanem.Am fost si eu uneori mai rautacioasa, recunosc(laurici stie),toate am trecut prin diverse chestii,dar oare nu avem noi destule pb incat sa ne mai facem si aici ganduri si ganduri negre?
Inchei aici ca deja dau in filozofeala, ma duc mai bine sa cu niste apa de gura ca am capatat o sensibilitate si cred ca mi s-a urcat si la cap.
si uite de la mine special pt asi

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Danyalo bine ai venit si sedere scurta!Nu te descuraja ca nu trebuie sa fie multi ci numai unul viteaza si care sa faca ce trebuie.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

rezultat..actiune..tot..tot vreau..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ancuto, ti-a iesit!!!

Mey tumpi pai vezi de ce mi se tot pune mie pata pe tine???
Pai e normal mai indragostito, cand doua se cearta (respectiv io si asi) tu sa pupi doar una??? si inca un pupic special... off... offf.... offf.... pai trebia sa ne pupi pe amandoua!
Vedeti fetelor, cum e la noi pe forum?
Daca nu esti cuminte,...te alegi cu pupicuri!
De asta -mi place mie asa mult!
Cum fac o boroboatza cum sar leoaicele sa ma pupe si sa ma impace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna seara am trecut p'aci sa va salut da vad ca se formeaza razboi nu gluma...asa ca va salut sa nu ziceti ca io v-am uitat.
Liana30 te ca tare zuza esti

Pup si pe restul fetelor si nu mai fiti rautacioase ca acusi e weekendddddddd

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

bey lachi pe tine te la intalneala si te rog nu te mai lua de indragosteala mea, da??????????
pe tine oricum te iube ca esti din aia cu codita cu ceva otravitor, ca si mine.la urmatoarea intalneala sa sti ca am sa beau cu tine,macar un pahar de vin si tot beau

aaaa si pe langa faptul ca-s sunt si fericita ca voi deveni iarasi matusica
nu's ce am avut azi,da ma simt asa de bineeeeeee
mirelus de la tine mi se trage
astept propuneri pt saptamana aviatore pt o alta intalneala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

ei... alta gasca in alta traista! m-am linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Eu intru mai rar, pentru ca nu am fost prea optimista in ultima vreme (dupa FIV-ul nereusit) si nu prea am fost in stare sa scriu aici. Si nici noutati nu am. Dar va citesc des .
Va pup pe toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Tumpi, nu ti-a dat sora ta reteta? Ma bucur cand aud ca mai exista si femei normale pe lumea asta.
Sarcina usoara surorii tale.

Crinuta, chiar daca nu ne citesti tu la aspirante. Te citim noi la FIV. Imi pare rau pentru nereusita ta. Putere sa treci peste si continui lupta.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

ancuta uite ca am uitat sa o intreb da oricum nu cred ca e reteta, ca veni asta neprogramat,chiar spusese ca preda stafeta, dar tare imi e ca de data asta o sa avem si un baietel in familia noastra

Mergi la inceput