Nou stil de viatza (83)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor
Sa va zic si eu meniul:
MD: 1 mango, cereale cu stafide si cu lapte de soia
P: o salata: 1 morcov, 1 cartof, 100g fasole verde, 2 oua (toate fierte), un pic de brinza feta, peste care am pus ulei de masline si condimente. Buuuun.
C: 1 bucata carne porc prajita la teflon, cam 100g sos de rosii, un pic de brinza feta, o salata mare de varza.
Intre mese: 2 portocale mici, 3 bucatele ananas, 1 mar.
Daca ma apuca foamea voi mai minca un fruct sau bea un ceai verde.
Clara, am si eu o pereche de pantaloni negri cu talie joasa care ma incap perfect la 65kg. Daca am mai mult, adio! Si ce-mi mai place cum imi statea in ei....
Mik, daca tot le vrei, ia-le . Sint de ajuns?
Va pup pe toate.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

doar ca sa nu ma uitati...
io viu luni seara, la raport...

Roxa

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Asaaaaaaaaa....am prins si eu cateva min calculatorul cat face fata baie...nu am avut acces la el pana acum.
Deci nu m-am mai cantarit...cred ca luni.Azi la pranz am mancat 2 oua si salata de morcov cu un pic de telina si acu' seara...inca nu,trebuie sa imi fac gratarul,dupa ce fac baie la bebe.
Deci a trecut cam jumate din dieta...sa speram ca ramanem in formatie completa pana la sfarsit.

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

bey yo acu, asa din lipsa de ocupatziune ma uitam pe topicul nostru si "deja" am observat da draga de mephala e gravidutza, greu mi-o putut fi zilele trecute de-am fost atat de aeriana si nu am vazut. Carmen, te rog primeste felicitarile mele intarziate si scuzele de rigoare ca nu stiu ce-o fost in mintea mea

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna seara, fetelor.

Delidana, merci de bice !

Week-end-ul asta am o multime de tentatii pe cap, azi am rezistat destul de bine.

Va mai scriu luni la raport.

Pup pe toate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Sara buna frumoaselor!
Mik cred ca ne-am vorbit ca si eu am fost azi la chinezesc. Am mers pentru ca ei inca mai petrec noul an si parca e mai interesant.
Delidana o pereche bice si pentru mine ar fi la ordinea de zi, dar pana una alta le trecem la catastif si cand e momentul, pe viitor, mi le dai cu dobanda. Sper sa-ti treaca gatul cat mai repede ... nu stiu cum reusesti in ultima vreme de te betegesti asa repede cand de una cand de alta. Cred ca e cazul sa te-apuci serios de sport ca atunci nu prea te plangeai de nimic.
MamicaDulce esti tare. Asa mobilizare la tine mai rar. Cred ca ai nevoie de-o nunta in familie la fiecare 6 luni. Sper sa nu te superi pe mine dar sunt foarte mandra de tine si performanta ta.
Sigrid mama si pentru tine Jos palaria! Ai trecut si tu prin diferite momente dificile pe parcursul acestei diete si totusi te-ai tinut tare pe pozitie si n-ai renuntat la ea. Bravos!
Carmen distractie placuta la Roman!
Crystina ma bucur ca toate-s bune la tine si sper ca ai mai scapat de stress dupa ce te-ai reintrat in ritm la sala.
Cami raspunsul tau. Se pare ca mi-am gasit 'nasu'. Distractie palcuta la munte.
Ioana tu cand te intorci de la munte? O sa te vad luni la raport?
CarmenE abia astept sa vezi cum ti-a mers cu carmeneza.
Miag si tu esti tare pe pozitie se pare. Succes la raport.
Danna cea mai buna dieta e cea care te streseaza cel mai putin si da rezultate constante. E-adevarat ca daca bagi si ceva sport atunci ai sa ai cu adevarat "un nou still de viata" sanatos.
Danezelor vad ca toate celelalte va tineti tare pe pozite. Se pare ca unde-s doi = sase, vointa creste. Mult succes in continuare.
Daria e greu sa numeri puncte toata viata dar sunt convinsa ca intr-o buna zi ai sa ajungi sa stii exact cate puncte mananci si fara sa le mai numeri. Asa ca fruntea sus si lasa c-o sa fie bine cand ai sa ai silueta dorita in vara. Bafta!
Alipiticot mai bine vezi tu daca-i cu oki sau nu, ca sa fii sigura. Nu se stie niciodata si-ar fi pacat sa mergi pe-o dieta drastica la inceputul sarcini.
Mariana las' ca vine ea si viza ... cum mai stai cu kg.?
Ruxandra poate primesti vesti mai linistitoare de la doctora. Tinem pumnii stransi.
Doina n-ai mai postat de mult. E totul in regula cu tine? Te
Diana te si pe tine si pe burtik.
Fetelor va las acum si sper ca maine sa fiti la fel de motivate si ambitioase ca si azi. Succes tuturor luni la raport.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Buna fetelor!Si eu de ieri am inceput sa zicem un nou stil de viata,in ceea ce priveste alimentatia,caci m-am saturat de atitea diete.Deci,de ieri am inceput sa maninc normal ,dar mai putin,adica sa nu depasesc 1200-1400 de calorii.Ieri,aveam 63kg,azi am 62kg si m-am ambitionat si mai tare cind am vazut ca se poate.Azi am sa maninc asa:D- fructe P-50g paste,1 ou si salata pe saturate,iar S-1 iaurt cu 2-3 linguri de cereale,gustarea de la ora 16-fructe.Va pup,numai bine si spor la slabit in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzilici, nici nu stii cita dreptate ai in ceea ce ma priveste! Azi dimineata cel putin, m-am sculat din pat tinindu-ma de mijoc, ma simteam ca o scindura si cum ma aplecam un pic cum ma durea. Acuma fac cu schimbul, cind spatele, cind gitul, undeva intre umeri. Mi-am pierdut flexibilitatea...are cineva de vinzare?
Allain, cred ca ai luat o decizie buna, atita timp cit maninci sanatos si fara dulciuri vei vedea ca nu vei avea probleme cu cresterea in greutate, cu conditia sa maninci portii normale, iar daca mai faci si ceva miscare e si mai bine!
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Buna ziua la fete. Eu ma tin incontinuare de treaba. Doua realizari, mici, dar bune sper eu: nu am mai pus gura pe paine si rudele ei si mi-am cumparat un ceai de slabit pe care il beau cu lamaie si neindulcit. De mancat, mananc de mai multe ori pe zi (5-6), ca sa nu rabd de foame, dar fara reguli stricte in privinta tipului de alimente sau al cantitatii: cartofi fierti, carne fiarta, iaurt, mere. Oricum nu seamana cu ce mancam inainte, nici calitativ, nici cantitativ, asa incat sper ca sunt pe drumul cel bun. Felicitari la daneze si deasemenea si celorlalte fete care sunt "cuminti"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Ce fac fetele, frumoasele?
Nu va tineti de prostii in weekend, sper...

Danezelor, cum e ziua de azi, cu meniul nostru bogat?
Eu ma simt sfarsita, daca rezist si ziua de azi(pe care o vad ca proba de foc) sunt tare!

Ma inscriu si eu in linia cu restaurante chinezesti...am fost aseara cu niste prieteni si am consumat...2 sticle de apa plata si...am salivat la greu , ca n-am gasit nicaieri vreo reteta de disciplinat glandele salivare...

si sa va vad maine fresh la raport!

Mergi la inceput