Impreuna, Timisoara (37)
Raspunsuri - Pagina 11
Irina_Claudia spune:
Ceau fetele,
Deci acum cred ca am inteles ca ne intalnim pe 4 martie, deci sambata.
Gabi io-s de acord cu Tunelu' . Mai se vede ca inca esti tanara si nelinistita , auzi la ea muzica house , femeie serioasa cu 2 copii acasa..
Pai da, mergem in 3 la spectacol? Luam impreuna bilete sau cum vrei tu?
Sper ca ti-a trecut prost -dispunerea si totul e OK.
Alina parca erai pe cura de slabire dragutza mea, sa-ti iasa pizza din cap , hai la dancing.
Si sa nu-mi strici cheful cu spargatorul de nuci ca vreau sa-i fac cultura muzicala adecvata copilei...
Ana vad ca ai facut pofta la toata lumea cu fasolele tale. Am si eu un fasolar acasa , cand e post numa' ciorba de fasole fac non-stop.
Deci ma-nscriu si eu in clubul fasolea mancarea de baza a romanului.
Giova super grasunelul tau, pai se vede ca papa de la mami ca a pus asa mult pe el. Sa va aduca numai bucurii!
Ne auzim si maine .Pa
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
diana1971 spune:
Buna fetelor
cam cu intarziere raspund.... promit sa ma misc mai repede....
Katik- multa sanatate si tie si la bb 2 din burtik ,e bine daca da din manutze...are energie .
Ana- da ..vreau o masinuta , nu ma intreba ce vreau ca o sa raspund : saab, bmw, volvo, smart 4 usi,.... iau si eu ce pot dar sa fie mai noua de 2003 , deci de 2,3 ani.
angy- ai dreptate cu intratul un UE dar mai este 1 an si eu ce ma fac??? am un vw mai vechi ..toti fac bascalie de mine ..ca asta nu e masina ...dar merge draga de ea .
In rest...eu sunt ok , andrei la fel-are 3 luni fix , sotul iara pleaca in franta ... cred ca are amanta acolo , ce sa zic...
va pup
diana
gabirus spune:
Ana, draga, nu ar strica un aparat din ala. Am citit si eu de el. Sunt de groaza japo astia, au computer si la buda! Serios! Am vazut pe discovery wc computerizat, cu armaterapie, muzica, masaj, tot ce vrei
Cu intalneala a ramas cam asa: ne intalnim in 4 martie, sambata si ne dam in Tunel pentru ca suntem zvapaiate si vrem sa dantzaluim. Si mai trebe sa facem rost si de o pizza pentru Angi-Alina
Irina, luam bilete, clar. Sa vedem care ajunge mai repede pe acolo. Intai sa vb si cu Calin sa vad daca are chef si el sa vina, sa ma lamuresc cate bilete vrem.
Diana, LA MULTE LUNI SI ANI lui Andrei!
POZE
Doris-Alina spune:
Buna seara, Timisoara!
Azi am fost la zapada cu Ines. Ne-am jucat, am tras-o cu sania, mai mult pe asfalt decat pe zapada, asa ca mie aerobic nu mai imi trebuie.
Fetelor, deci ramane sa sarbatorim ziua noastra, anticipat, pe
4 martie, sambata.
Daca sunteti de acord la Tunel, e OK.
Cine poate merge sa intrebe daca in 4 martie e nevoie de rezervare?
Silvana, dai tu o fuga?
V-am intrebat unde va duceti cu iubitii de ziua indragostitilor, nu-mi raspunde nimeni?
As vrea sa-i fac o surpriza lui Radu, dar habar nu am ce si unde, acasa in nici un caz...
Aaaa...si mai ceva!
A fost careva dintre voi la sex-shop-ul de langa Enigma, in Libertatii?
Am auzit ca au chestii faine de cadou pt. ziua indragostilor.
Se incumeta cineva sa vina cu mine?
Ca singura nu m-as duce...
Am vorbit acum cu Vali, a fost la Ciota la eco, a trimis-o Vasile sa-l vada pe bb mai bine, 3D.
Are 13 sapt. e totul super bine.
E putin confuza, i-ar fi zis Cioata ca are baietel, iar ea zice ca e cam devreme sa poata da un verdict.
Si mie mi se pare tardiv, la doar 13 sapt.
Dar, la 3D se poate vedea deja?
Ca acum 3 ani si nu erau 3D, sau cel putin eu nu am fost.
Va pup pe toate!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
gabirus spune:
Doris, se vede la 3D la 13 sapt. Hehe si totusi teoria ta stii-tu-care se pare ca nu e valabila Lasati omul in pace!
Eu de Valentine's nu fac nimic! Ma enerveaza obiceiurile americane! Io-s indragostita in fiecare zi, nu-mi trebe mie zi speciala pentru asta
POZE
dia_codat spune:
Da draga Ana, le-am cam incurcat da si eu spusei ca e fara e! Prima data cind mi-a spus am zis ca e Celin dar cica la ei la elvetieni se scrie Selin, fara e fara C. Am frantuzit eu numele nepoticei mele ca deh, doar de-aia sunt in Franta , dar pina la urma m-am lamurit e Selin.
Ca sa stie si fetele celelalte despre ce vorbim:
Dupa cum vi-a spus Ana, sora mea a nascut ieri o fetita de 2kg 940 gr si 48 de centimetri. Cum nu prea erau ei hotariti cu numele am aflat abia ieri ce nume i-au pus. Dar m-am cam incurcat la scrisul lui. Eu fiind in Fr , credem ca e Celine, ea e in Elvetia si cica la ei se scrie Selin. Sora-mea ma insarcinat sa dau vesti pe la forumurile pe care intra ea si eu in toate forumurile m-am incurcat la scris si mi-am rebotezat nepotica.
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
angy11 spune:
Na ca m-am ales cu mustruluiala mi-a trebuit sa zic de pizza!Irina cand am inceput cura stiam ca frate-miu face botez in 4 martie,intre timp botezul e in mai,am dat jos 6 kile in 3 spatamani nu ma mai grabesc.
Gabi,bravo asa te vreau!Ma enerveaza si pe mine cu inimioare peste tot,nu de alta da nu mai pot merge la cumparaturi cu fica-mea,ca trebuie sa-i cumpar inimioare.E si dragobetele luna asta parca,da zice cineva de el?NU ca suna mai bine Valentin's day
Diana,ce daca,merge bine,iti faci treaba cu el,e ok.
Dia,lasa ca nu are nimic,trimiti un miel in Elvetia de paste si gata.
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Doris, te rog preia tu sau altcineva sarcina cu rezervarile la Tunnel pentru ca eu sunt aglomerata pana spre sfarsitul lunii. Te rog!
Am uitat sa va spun ca am fost de mi-am facut EKG zilele trecute. Traseul este bun, dar trebuie sa renunt la tigari neaparat, sa nu mananct sarat si sa nu ma enervez. La tigari voi renunta la sfarsitul lunii, sarat nu mananc, dar nervii si stresul il voi pune la c.. Mi-a dat Metroprolol de 2 ori pe zi cate o jumatate de pilula.
Am o durere groaznica de cap si nu am chef de nimic.
Va pup
Silvana si Paul
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata,
Silvana ce sa zic, multa sanatate sa-ti dea Dumnezeu ca e mai buna decat toate, in rest asculta de doctor ca nu ti-a zis rau.
Gabi maine la pranz vreau sa merg sa iau bilete, daca vrei iau si pt voi , imi spui tu cati sunteti. Cum mai merge baletul? Mi-a zis mama ca doamna a fost ieri cam nervoasa ca erau atatia parinti in sala.
Doris si eu din cate am auzit Cioata nu prea greseste, asa ca lasa-l pe fericitul tatic sa se bucure.
Alina te felicit pt cele 6 kg date jos, eu as vrea sfaturi cum sa pun 6 kg, ca de mine nu se prinde nimic oricat as manca.
Diana eu am amintiri frumoase din VW-ul tau asa ca-ti spun eu chiar daca -ti iei o super masina tot cu nostalgie dupa VW vei fi. Eu inca ma mai gandesc cu drag la dacia noastra...
Spor la lucru la toate!
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
Ana68 spune:
Saluti fete,
In primul rand sa spun multa sanatate bolnavioarelor....asa ca imi urez si mie,ca intru si io in categorie cu raceala si tuse de mai am putin si-mi scuip plamanii...
Inteleg ca ii intalneala in 4 martie intr-un tunel undeva....Bun si-acolo!
Mey,dragelor,sa aveti o zi cat mai buna si sa va bucurati de zapada!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana