Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 8
Simo74 spune:
Buna seara la fete si bbei!
Ruxandra - unde este TCM pe Titulescu, ca vreau si eu sa ma duc sa arunc un ochi.
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos
RalucaCostiurin spune:
Buna!
Fetele ce au intrebat de Kristinutza, am vorbit eu cu ea.
E mult mai bine decat saptamana trecuta, in sensul ca a inceput diversificarea (nici n-o pun in ghilimele, pt ca e la propriu!), ca bebeii: cu supica de zarzavat, cu fulgi de porumb, ba chiar si mamaliguta cu branza si smantana si o jumatate de cartof copt. A mai scapat de niste drene, mai are 2, a mai scapat de perfuzii, a ramas cu vitamine & co, n-o mai hranesc artificial. Zice ca in principiu mai are de stat 2-3 saptamani, in functie de cum ii merge. Mai are din cand in cand dureri, care o sperie dat fiind inceputul mancatului normal, dar crede ca de data asta biruie. Zice ca mai bine sa stranga din dinti si sa stea cat trebuie, dacat sa se intoarca acasa si sa se trezeasca ca in 3 zile trebuie sa se interneze iar. Oricum, a renuntat la intorsul la slujba (ea reincepuse lucrul) si sta cei 2 ani acasa. Va saluta pe toate.
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
codruta_grg spune:
Ege, eu am inceput cu 2 ling (lingurite) de suc de morcov, apoi 4, 6,8,10 La sucul asta am adugat 2 ling de suc de mar, apoi 4,6,8,10. La 10 morcov, 10 mar am adaugat 2 ling da mar ras, api 4 si apoi un marut mai mic. la toate astea am adugat o feliuta de banana (tot pe razatoare). Cu asta merg 5 zile. Apoi la tot sucul asta bag 2 ling de branza vaci (din Ca lactic). ma departe trebuie sa o sun pe dr. sa imi comunice schema mai departe. Oare m-ai inteles???
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
RalucaCostiurin spune:
Tonnia, nu cred sa fie de la Lactana, tu ii dai bio 1? eu pe asta il dau lui Radu, si-mi papa in medie 5 mese de 180 -mai mult sau mai putin, in functie de zi - si de luat a luat f frumos in greutate (7.240 la 4 luni), tonus bun, pe scurt, eu eram nefericita la perspectiva de a-l schimba din cauza de dermatita atopica si de-o fi totusi musai, tot de la ei vreau sa comand HA-ul.
Am o prietena al carei baietel are intoleranta la lactoza (lapte) si se manifesta cutanat; vrand-nevrand au trecut pe lapte soia si sincer, copilul e absolut ok.
Fetele, eu am o tante care imi ia 400000 - ii mai las eu 500000 cand n-am marunt... plus masa; si face curat in casa asta imprastiata: 3 camere vagon, 1 mica, 1 mare, 1 ditai bucataria si 2 bai plus holuri. Si calca; si noi avem cateloiul, plus ca la curte se strange praf - se mai cara de afara, nu se pastreaza curat ca la bloc. Din cand in cand matura si curtea. Din nefericire vine doar la 2 saptamani (ceea ce ma obliga sa fac si eu curat ) ca are agenda plina (la dne senator etc!).
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
mysweetest spune:
Gata multumesc Alina..m-am lamurit .
Irina incerc sa rezolv acum cu linkul ala.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite ce mari suntem
mysweetest spune:
Alinam foarte simpatic Vladut!
Codruta tu dai banana pe razatoare? Eu tai o feliuta, 2 si o pasez cu furculita si daca e bine coapta se face imediat piure-spuma.
Mai sunt bebei care nu si-au schimbat culoarea ochilor? Al meu ii are tot albastri.
uite ce mari suntem
godzila spune:
Mey Ioana sa-ti spun eu cum e cu zodia asta...Varsatorii sunt cele mai minunate fiinte din lume. Destepti, sociabili, altruisti, vizionari si lista continua. Numa' de bine. Iti recomand sa il faci Varsator. Cunosc multi Varsatori si regula se aplica
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
mysweetest spune:
Noi mai nou mancam si ratze 1 si 2 daca ne e foame.
uite ce mari suntem
b_irina_c spune:
Marlena si Vladut ii are inca albastrii. Nu ca la inceput cand era "vascosi" ca sa zic asa... Acum sunt mai clari, eu sper sa raman asa ca imi plac tare .
Ioana maica-mea (una dintre persoanele pe care le adimr f. mult si incerc sa nu tin cont acum ca e mama mea) e varsator si e super cu zice Vera..
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
miflore spune:
Sa mai scriu si eu repede pe aici pana nu terminati capitolul!
Anto, pentru botez, eu am facut intr-un restaurant cu circuit inchis, folosit doar pentru asa ceva, pentru nunti, botezuri, receptii, simpozioane etc; se numeste Romanian Catering si e intre Calea Victoriei si Polizu; localul arata foarte bine, a fost decorat pe galben - mese rotunde galbene, scaune cu funde galbene, lumanarici pe mese, scadea lumina cand venea haleala (ca sa nu vezi ce-i in farfurie), bar, ring mare de dans ca o scena, iti mai da si cu fum ca la Michael Jackson, muzica buna, wc-uri civilizate, aer conditionat, tort cu artificii, smekerii; meniul 25 euroi fara bauturice, asta am adus-o noi; kestia este ca meniul este destul de fix dar noua ne-a convenit; e posibil sa-l poti discuta; mie mi-a placut, a fost super frumu! ideea este ca tb. inchiriat din timp!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI