Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 9
mysweetest spune:
Mihaela mancam cate un capitol pe zi !
Ioana daca vrei sa faci varsator trebuie conceput prin mai parca..mai e putin.
RalucaC si eu tot lactana bio 1 ii dau lui Alexandru ..ziceai ca Lactana 2 nu are asa multe vitamine?
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
alinam spune:
multumim de aprecieri!
Irina inca nu am folosit bibe, ca noi in afara de tzitzi nu papam nimik :)
Marlena mai hraneste copilul se vede ca e cam infometat .
si uite asa azi am fost mai harnikutza si am mai pus 10 poze poze
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
nicole74 spune:
Marlena f.frumusel Alexandru. Cate kg mai are, ca parca el era campionul la greutate din cate tin eu minte.
Si Vladut e f.frumusel. Alina nu ai bagat bibele in lucru? Avm si noi biberon de la Chicco cu lingurita, iar la recomandarea unei mamici de iulie am luat si de la Farlin. Are lingurita din silicon si mi se pare mai buna decat cea de la Chicco. Oricum noi lucram cu amandoua.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
codruta_grg spune:
Alinam, tu il lasi sa se aplece in fata dupa jucarii pe Vlad? ca mie mi tare frica, daca isi intinde coloana?!
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
godzila spune:
Alina ai un Vladut fff frumos. Cu pozele tale m-am lamurit si eu cum arata bibe cu lingurita.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
kid2003 spune:
Ioana hai ca toata lumea iti cauta storcator!!! Am vazut eu la TCM-ul meu (piata 1 Mai). Costa 140 RON, este cel din poza ta. Mai au, din nefericire unu singur, daca il vrei, da-mi un semn si ma duc sa ti-l iau maine. Apoi ne intalnim noi cumva sa ti-l dau. Asta daca nu gasesti la tine in zona, ca stiu ca stam departe. Si, Locca, mi-am umplut si eu sacose de la TCM . Printre altele am luat niste pantaloni cargo, trei sferturi, pentru mine, de purtat prin casa. Imi vin, uraaaa, si nici nu ma fac cat casa. Sunt f happy. Drept pentru care bag o bere ca sa fac lapte mai mult
Ege, dar daca fetita ia bine in greutate si pare multumita de ce vrei sa incepi deja diversificarea? Si din cate am auzit, parerile moderne ale pediatrilor sunt ca nu e bine sa dai suc de portocale pana la 8 luni. Este si alergen dar este si acid pentru stomacelul imatur al bebeilor.
codruta_grg spune:
Marlena, banana o dau pe razatoare, ca mi se pare ca e mai pasta asa. dar maine nu cred ca ii dau ca n-a facut kk nici ieri si nici azi. La tine cum e?
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
mysweetest spune:
Codruta la mine face kk chiar daca ii dau banana..nu cred ca banana il constipa.
Nicole multumim...are 68 cm si 8700 gr...iar maine facem 5 luni .
Alinam tu il lasi pe Vladut sa stea in fund ?
Godzila ratele le-am lasat crude ca cica sunt mai pline de vitamine .
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
codruta_grg spune:
M-ati inebunit cu storcatorul lui Ioana. Merg si mere sau alte din astea in el? daca , da...si io vreau
Poze cu noi