Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Fetelor,azi ma ma duc la patinoar.Mario se simte mai bine,parca nu mai e asa urlacios,tind sa o pun totusi pe seama vaccinului..,drept care va sta cu tati in pauza dintre mese.Sa vedem ce iese..

Moki & bebe Mario (27 sept 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Salut fetelor!
Sunt la munci si am un moment de respiro asa ca am intrat sa va salut ca de citit e imposibil frate. Aveti un ritm.... Am intrat aseara si cand sa citesc a inceput fimea maraiala.
Va salut si va pupic si sper sa am timp in weekend sa mai scriu si eu una alta.

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza

Mergi la inceput

Fetele care se plangeau de bubite,am avut si noi asa ca o iritatie cu bubite rosii ,cat gamalia de ac,unele grupate si aspre la pipait si le-am dat de cap cu Locoid unguent si cu Zyrtec picaturi,3 zile

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

S-a trezit kupilul dupa un somn profnd de 15 min. ..am fugit.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

uite ce mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

gata cu semnatura, am reusit
merci, ioana

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Ioana,sa stii ca mie mi-a dat dr.Ancar calciu,chiar in prima luna...
Anya,sa stii ca si eu merg cu alimentatie exclusiv la san,fara ceaiuri si altceva pana la 6 luni,daca s-o putea si oi avea laptic.Am incercat seara cu cereale,ptr somn mai mult,dar nu se lipeste,asa ca raman doar pe laptic..
Anto,daca te mai intereseaza un local super intim,modern si dragut ptr botez,si cu o mancare de nota 10,eu iti recomand La Banil din 13 septembrie.Noi acolo ne-am "desfasurat" cu vreo 50 de prieteni,si crede-ma ca s-a meritat !!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

LiaMia traiasca Varsatorii.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marlena la "uite ce mari suntem" mie imi apare o pagina goala...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mi-am abandonat copilul azi, am fost sa mai vad si eu cum arata casuta noastra si sa ne uitam la scaunele de masa si am venit cu sacosa plina de TCM . Ioana, am intrebat de storcator, nu mai aveau la asta unde am fost eu (titulescu), dar cica pretul a fost 120 roni.
Cand am ajuns inapoi ma manca din priviri copilu'. Nu mai zic ce bine a mancat dupa pauza asta mare. Cred ca o sa mai repetam, ca mi-a prins si mie bine iesirea, iar el e mai cuminte dupa ce nu ma vede cateva ore.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

ruxandra, sa-ti fie de bine shoppingu'.
moki, noua nu ne-a dat calciu la cfr2, nici n-am auzit prin salon ca ar fi dat cuiva. Si fata mea a facut bubite mici rosii cit virful de ac, dar am identificat sursa: sint niste buburuze de la chicco pe care le roade, si materialul ala provoaca bube.

Mai ce de varsatori ... eu ma gindeam pentru bb 2 la un varsator sau la un sagetator. Varsatoarelor, aveti ceva de rau de spus despre zodia voastra?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput