FIV 58

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Lachi draga, pe unde esti?

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci_miru spune:

Buna fetelor! Am intrat pe forum si v-am urmat instructiunile.Eu sunt Mirela, ( Luci este sotul meu) si ma bucur ca pot sa mai vorbesc cu cineva despre aceasta problema.V-am citit de la prima si pina la ultima pagina.Am citeva intrebari pentru voi:
- cele care ati facut deja Fiv a-ti folosit cumva sperma de la donor?
Daca da, de la ce banca si cam care este costul?( daca se poate raspunde , bineinteles)
- citi foliculi ati avut la declansarea ovulatei?
Eu la prima eco am avut 3 foliculi pe un ovar si trei pe celalalt.La a doua eco s-a mai gasit doar 2 foliculi pe ovarul drept si asta dupa o stimulare cu 7 fiole de puregon . S-a mai confruntat cineva cu o asemenea problema? Imi este deja teama de cea de-a treia eco , care este luni, sa nu cumva sa-mi spuna ca am pierdut si cei doi foliculi, si asta dupa ce am continuat stimularea tot cu 7 fiole de puregon.
Va pup pe toate si ma bucur pentru cele care sunt fericite ca au reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo23 spune:

Anis, sa-ti traiasca fetita! E asa de frumoasa...cand o vad nu-mi mai este frica de FIV! N-ai luptat degeaba!
Dodo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pis super bine ai reactionat la stimulare. Dupa parerea mea undeva la 10-15 foliculi e ideal. Acolo vor fi cu siguranta cateva ovocite de calitate, iar nr. foliculilor nu e prea mare. Tin pumnii pe luni ca cei 16 foliculii sa fii crescut bine? Cu endometru cum stai? Da-ne luni amanunte?

Monica

Mergi la inceput

luci_miru gandeste-te ca daca s-au retras foliculii inseamna ca ceva nu era bine la ei. Au mai fost fete cu 5 foliculi, si au avut ovocite. La urma urmei e foarte bine: 1 folicul-> 1 ovocit -> 1 embrion -> 1 copilas.
Stimularea cu 7 fiole de puregon(de cate unitati, de 50 sau 100?) in cate zile ai facut-o. De la inceput sau intre cele doua eco? Unde faci FIV-ul?
Luni la eco va fi bine. Tine-ne la curent pentru ca ne vei da vesti bune. Iti doresc sa reusesti din prima, si sa treci repede la

Monica

Mergi la inceput

Floran, cum mai stai cu foliculii? pe cand punctia? Tin pumnii.

Se pare ca sunt cateva fete in plin proces de a deveni. Succes la toate, si fiti optimiste ca a inceput bine anul.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

luci_miru - e prima data cand aud acest lucru. In mod normal si logic de asta e stimulare - ca sa-ti dezvolte fortat mai multi foliculi. In cazul in care nu raspunde organismul nici nu incepe dezvoltarea foliculilor.
Vorba lui Moniland - cu cate unitati e puregonul? care e schema de tratament? Unde vreti sa faceti FIV-ul?
Ce explicatie ti-a dat dr. ?

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci_miru spune:

Multumesc pentru raspunsuri! Incerc sa va raspund la intrebari si va rog sa nu va suparati ca nu am dat toate detaliile de la inceput. Fiv-ul il fac la Medsana, iar medicul meu este d-l profesor Ancar Virgiliu.Am urmat protocolul scurt, adica pe 1 Ianuarie am facut injectia cu Diferelyne iar pe 10 Ianuarie a venit Cm. Pe data de 24 Ianuarie am inceput stimularea ovariana cu 4 fiole de puregon 50, pina simbata 28 ianuarie( cind a fost si prima eco, si cind am facut 6 fiole de puregon 50),si cind mi s-au descoperit cei trei foliculi pe fiecare ovar(mi s-a spus ca sunt cam mici dar marind doza ii vom face sa creasca). De duminica 29 Ianuarie si pina joi 02.02( a doua eco) am facut cite sapte fiole.Cind am primit raspunsul ( 2 foliculi, unul de 14 mm si celalat de 13,..) am crezut ca pica cerul... Eu care credeam ca voi avea mai multi...Mi s-a raspuns ca in cazul acesta poate fi o insuficienta ovariana, si nu putem sa ne permitem sa mai facem punctie testiculara ( sotul meu fiind diagnosticat cu azoospermie severa) si sa apelam la banca de sperma( de aceea am pus acea intrebare).Intelegeti acum de ce ma cuprinde disperarea gindindu-ma la ziua de luni?.....Pe 7 sau 8 ar urma declansarea ovulatiei iar pe 10 sau 11 ar trebui sa aiba loc ET.Incerc sa sper ca voi ajunge la ET.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Luci-Miru eu am avut doar 6 foliculi la punctie, din care au iesit 6 ovocite si apoi 5 embrioni.
Ca si Luli si Moniland, am aceeasi intrebare, ce doze de Puregon ai folosit si cate zile?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Andicu ai repetat analizele pentru Clamydia si in alta parte?

poze

Mergi la inceput