Nunta in Iasi (14)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Oana, bine ai revenit, vino mai des
1. Parca in jur de ora 19 se termina cununia Lilianei, nu mai tin minte dar caut acusi(ca a scris dar am uitat ) si spun cand. Nu voi putea veni la cununie.... dar cu siguranta ma voi gandi toata ziua la ea, ca e prima miresica si mai ales in februarie.
2. Nu stiu ce sa iti spun in legatura cu inchiriatul rochitei. Firmele stiu ca cer bani dar tu....nu stiu ce poti face.
Am devenit egoista si nu mai vreau sa dau rochitica, vreau ca eu sa fiu singura pers. care a purtat-o. E o rochitica simpla, ieftina, de duzina, nu scumpa si de la firma de peste granita daaaaaaar e a mea. Stiu ca o sa reziste pana o sa fie "probata" de primul strumf dar in acest caz o cedez cu draga inima, ca doar e plodul meu

Mergi la inceput

Am gasit doar despre cununia civila, la pagina 12 Liliana spune: " Civilul a ramas la ora 11:30, eu speram sa fie mai de dimineata, dar am inteles ca suntem prima cununie din ziua de sambata ... "

SunSmile, iti doresc sa scapi de probleme cat mai repede
Interesant hoby are urechiusa, mai stii poate are inclinatii de informatician si poate vrea alta moda: blanita creata
A mea s-a vopsit pe guleras cu albastru de metil. De la coltisorii cei mari se raneste la buza inferioara si trebuie sa o dau cu albastru de metil. De la botic, pt. ca a stat in pozitia bosumflatului si-a murdarit cravata si e asa de comica, cine o vede zice: nebunii astia au vopsit catelul sau ca face parte din cei 3 muschetari
Acum sta la masaj si mafaie la sot daca se opreste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Apropo de off topic cu animalutze: Catelul nostru, "micutul" Huck care are 50 kg, rodea si el fire cand era mic. L-a prins intr-o zi Razvan in flagrant si s-a speriat ingrozitor (de Razvan vorbesc); drept pentru care "micutul" si-a luat cateva educative bune. Acu' are sase ani si nici in ziua de azi nu paseste peste un fir. Daca poate, se baga pe dedesubt, dar in nici un caz nu se mai apropie de el.
Nu sunt de acord cu educatie de acst fel, dar sunt multumita ca nu e in pericol. Va dati seama ce efect ar fi avut o electrocutare la cateva kg cat avea el atunci? Adio Huck! (Doamne fereste!)

Oana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Cununia religioasa e la ora 18:00 la Sf Nicolae Domnesc!

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=/cfe8&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Seara buna!

Da... a inceput petrecerea! Esti pe faza, Darria??? Ca e pentru tine in mod special...
SunSmile, iubita, mai traiesc. Nu prea mai am cu ce sa ma laud... Doar ca azi am petrecut la munca (ziua unei colege), maine la fel... Adica o ducem bine... In seara asta am facut cumparaturi in Billa...

Maine ma duc sa imi iau cosuletul, saculetul si pernuta...

Am vazut si eu ingerasii... Imi amintesc acum ca i-am mai vazut...

Lizuca, multumim!

Pai... cred ca va spun noapte buna! Probabil voi deja faceti nani... Eu zilele astea voi avea (cel putin noaptea) acces la calculator...
Mai vorbim!
Pupici dulci pe nasucurile voastre!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Oana, foto cu "micutul" ne arati?
Ralu, ai plecat de pe mess sa faci nani dar las' ca vezi tu mesajul Cum adica: in mod special? A? Razi de mine Crezi ca daca sunt baba, mai am si strumf la purtator nu rezist la petreceri, mai ales la bautura?
Eu mai bantui un pic pe Dc si apoi ma retrag.

Noapte buna fetelor

Mergi la inceput

Bey!!! Stai calma, Darriuta! Ce sari asa? Nu arde nicaieri!!!
Ma refeream la tine fiindca tu ai intrebat de petrecere... Si eu, om civilizat... am zis ca nu pot petrece fara tine, nu???
A... si nu plecasem de pe mess, sa stii. Am inchis doar monitorul si m-am dus sa pap un picut... In urma mea, cumnatul a dat Log out, a intrat pe mess-ul lui, apoi a iesit si s-a dus la culcare... Si cand m-am intors eu... eram in afara... Am intrat iar, dar am crezut ca e sotiorul tau si nu vreau sa-l mai deranjez, ca intr-o buna zi, sigur se ia de mine...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Si inca ceva, daca tot sunt pe aici.
Pe 3 februarie, le-am scris celor de la Casa Eva, sa le cer informatii... Si va spuneam ca nu am primit nimic de la ei... Ei bine, azi am gasit (din intamplare!) in Bulk (unde de obicei nu ma uit) mesaj de la ei... Trimis abia azi. Spune asa:

"RE: m-ar interesa....
Date: Wed, 22 Feb 2006 10:19:23 +0200

Buna ziua,

Ne cerem scuze pentru raspunsul intirziat.Compania noastra este in reorganizare iar pagina vizitata de dv.este in constructie.Daca mai sunteti interesata de produsele noastre trimiteti un mail cu ceea ce va intereseaza si va voi comunica pretul.
Multumim pentru intelegere.
Neli Bulancea"

Trageti singure concluziile...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melania_h spune:

Daria, multumesc mult pentru sfat. Cred ca pana la urma am sa o port in prima jumatate a serii si apoi am sa ma schimb intr-o rochie de seara. Mai am un pic de timp sa ma mai gandesc oricum.

Imi doresc si eu un catelus tare de tot, dar trebuie sa mai astept cred ca vreo doi ani ca aici e dificil sa inchiriezi ceva daca ai un animalutz cu tine. Toate la timpul lor, nu?:)

Draga Lili, sa ai o nunta ca-n povesti si sa iasa totul asa cum ai visat intotdeauna
Bucura-te de fiecare clipa, de fiecare dans,privire, sarut si imbratisare.

Noapte buna si un somn cat mai dulce si cu multa, multa dragoste

Mergi la inceput

Ralu: hai ca iti raspund aici
Ca om civilizat trebuia sa-mi spui prieteneste: ma, babele nu au ce cauta la petreceri Eu vin dar nu mai scapi de mine
Nu stiu ce sa spun in legatur cu cei de la Casa Eva. Am patit si eu asa cu diverse societati, nu-mi raspundeau sau o faceau cu intarziere - din acel moment nu mai prezentau importanta pt. mine. Pe piata exista multe oferte si cine nu stie sa se comporte cu clientii ....... pierde.

Acum chiar ca va spun: noapte buna fetelor, mai ales pt. Liliana, ca cine stie cum doarme noptile de emotii si datorita ultimelor pregatiri.

Mergi la inceput