Nunta in Iasi (14)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Darria, lasa, lasa, ca... mai vorbim noi!Ma abtin de la alte comentarii la ora asta inaintata...

In legatura cu Casa Eva... am asteptat raspunsul lor cat am asteptat. Dar vazand ca nu vine, vorba ta, nu ai mai prezentat importanta si interes pentru mine... Acum... deja e prea tarziu...
Nu mi se pare corect sa iti tratezi asa clientii... Mai ales ca din ce s-a spus pe aici, si face to face, cam la fel de "frumos" se comporta...

Si... crezi ca Lili mai doarme??? Eu zic ca nu... Mai pune ea ceva la cale...
Lili, apropos, pana la urma, cu ce faci deplasarea de la biserica la Astoria???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Mai fetelor, voi stiti ce stare am eu? Parca m-as marita inca o data. Ii povestesc si lui iubi in fiecare zi ce-au mai facut Lili si Andreea..ca deh, si noi tot intr-o zi de 25 ne-am casatorit.
Lili cum stai cu emotiile? Ai gasit voal? Dar trasura? Porumbei?
Hai macar azi intra si ne mai spune ceva..Te pup si te imbratisez cu tot dragul din lume!
Iotete..cica-s babe da' bantuie noaptea pe forum..hmmmm...
Eu de azi si pana sambata voi fi doar cu buli-buli, caci sotul imi pleaca la o conferinta in Germania. Si sunt asa...nici nu l-m trezit inca si deja mi-e dor de el!
Va pup pe toate si ne auzim mai incolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetelor
lili frumusei tare ingerasii daca ai rabdare sa-i faci
oana eu vin pe la 18.30 daca vrei ne intalnim in fata teatrului luceafarul si toate celelalte care mai veniti ne vedem acolo ca sa o vedem si noi miresica pe lili...in legatura cu rochitza eu nu as inchiria-o sincer....parerea mea
darria oare asa sa fie cu micuta?!!!eu credeam ca o pacalim noi pe ea ...ce-i drept mi-a zis sora mea ca are cateva melodii pe care le asculta cu foarte mare interes si altele nu...deci s-ar putea sa aiba preferinte
melania...eu nici nu m-as mai gandi m-as imbraca in rochitza clar fara sa mai intreb pe nimeni si fara sa mai tin cont de prietenii carora zici ca nu le-ar conveni...eu nu mai am cand sa ma mai imbrac cu ea dar daca as mai face o nunta sigur as mai imbraca rochitza

Nusha Campeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata si de la mine!
Ei, ce spuneti?
Asta-noapte la 1 va scriam, azi la 9 va scriu iar... Sunt tare harnica! Sa nu ma deocheati!
Ma duc la o prietena la barfa si la cafeluta...
Azi ma asteapta o zi... ffff grea... Avem iar aniversare la munca...
In rest... mai vorbim diseara...
Sa fiti cuminti!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Ralu cum de nu ai deschis un nou capitol aici la miresici??! nu te mai ocupi?...hai nu ne lasa

Nusha Campeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_211 spune:

Buna Oana,

Imi plac tare mult pozele tale de la nunta. Ati fost tare dulci. Eu, sincer, nu as inchiria rochia de mireasa (chiar daca nu mai ai ce face cu ea), dar......e totusi o amintire, si nu ai de unde sa stii daca ti-o aduce "intreaga". Spun asta fara nici o rautate. Sunt destule magazine specializate...pt inchirieri rochii de mireasa. Nu-i asa?! Scuze.. dar nu vreau sa fiu rea....eu una nu as inchiria. Ata ete.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_plugaru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna ziua
SunSmile, lasa ca trec repede zilele si sambata il ai iarasi langa tine. Bine ca il ai pe urechiusa, era mai rau singurica
Ralu, da, mai vb. mai ales pe la ore din astea
Nusha, asa este, pe verificate(pe nepotei) si o sa mai ai multe surprize placute
Oana_211, mai vino pe la noi
Liliana, mai sunt 2 zile si o s fii miresicaaaaaaaaaaaaaa

Ma fetelor, am constatat ceva: am deveniiiiit baba Explicatie: anul trecut as fi dat cu draga inima rochitica, fara sa ma intereseze de starea in care mi-o aduce. Acuuuuuum sunt egoista si nu mai vreau, nu o mai dau. Oare de ce schimbarea asta?
Si cred ca mai sunt foste miresici in situatia asta.

Ralu, aseara nu ardea daaaaaaaaaar ARDEEEEEEEEE acum

Intrebare pt. toate fetele: se mai poate gasi o sala libera pt. o nunta in august? Daca da, atunci unde?
Daca nu: pt. septembrie, octombrie unde?
Stiu ca e tarziu acum, rezervarile se fac cu un an inainte daaaaaaaaar poate se gaseste ceva pt. doi indragostiti care vor sa se casatoreasca.
Pt. restul se descurca, sala este importanta. Raspunsul imi tb. pana diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salut fetelor,
Imi cer scuze ca nu mai apuc sa va scriu si io cate ceva, dar am fost plecata toata ziua pe drumuri. Sa incerc sa raspund la intrebari:
- da, mi-am gasit voal, costa 400 mii si azi il achizitionez
- marturiile le vedeti aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/f1d7
(am stat asta noapte pana la 3 dimineata)
-porumbei am vb cu cineva sa-mi aduca la civil dimineata
-la trasura am renuntat, daca imi venea ideea mai din timp poate ma ocupam mai serios de treaba asta, oricum 100 euro/ora e groaznic de mult, tot atat costa si limuzina aia; pana una alta io mireasa am sa ma deplasez cu pegeut-ul nasului
Ar mai trebui sa adaug ceva oare???
Da, civilul e dimineata la 11:30, iar biserica incepe la 18:00 si undeva in jurul orei 19:00 voi iesi din biserica. si va astept

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Supeeeeeeeeeeer marturiile, sunt deosebite iar ingerasii tare frumusei. Daca am tinut eu minte, o baba de anul trecut ca ai vrea ingerasi la marturii.......inseama ca imi plac in mod deosebit.
Si eu am avut trandafirasi din astia la marturii doar ca erau pe roz si cativa pe galben(ca nu mai gasisem roz) dar la mine au fost simple, din bombonele mici.
100 euro/ora pt. o trasura? muuuuuuuuuuuult tare.

Nu stiu daca mai ai timp sa intri pana dupa nunta asa ca iti transmit acum felicitarile.

Liliana, iti doresc ca incepand de sambata sa ai o alta viata, mult mai buna decat pana acum, sa poti realiza tot ce doresti, tot ce visezi, sa ai numai zile fericite, sa fiti sanatosi atat voi cat si cei dragi voua, sa va iubiti si mai mult pana la adanci batranete, mosnegei fiind sa fiti mai indragostiti decat acum si sa aveti copilasi sanatosi

Si pt. ca mai avem o miresica sambata:
Anaomaria: sa fiti fericiti, sa realizati tot ce va doriti, sa fiti sanatosi, mai indragostiti decat acum si sa aveti copilasi sanatosi

Pt. ambele miresici:
CASA DE PIATRA
Distractie placuta si sa aveti o nunta asa cum doriti
MUUUUUUUUUULTIIIIIII ANI FERICITI IMPREUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Buna fetele! Am intrat pe topicul vostru pentru Liliana: sa fie intr-un ceas bun si sa ai o zi superba, sa fii cea mai fericita miresica! Si de-abia astepam fotografii!

Pentru toate celelalte fete: spor la pregatiri!

Mergi la inceput