Bebelusi de iulie-august 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 6
anis spune:
Mirela...merci...astept sa vad daca am cu cine sa o las mai intai ![]()
Katink, super ca a papat bibe.Chiar ma gandeam sa o incerc si eu iar...poate a mai uitat de incapatanare.
Noi duminica o sa incepem diversificarea.Sper sa-mi revin cu lapticul...ca a mai sczaut un pic de la oboseala asta de 2 sapt aproape.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Monica-Elena spune:
Cin ti-a si zis dr de unde sa iei biscuiti fara gluten? Am cautat de mi-au sarit capacele si la farmacii si la supermerketuri biscuiti fara glten si nu exista asa ceva. Revin cu intrebarea la tine Mitub ca tu ai spus ca ai luat biscuiti fara gluten de unde si ce firma sunt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
ellarot spune:
Buna dimineata mamici cu pitici voinici!
Pentru voinicii nascuti pe data de 1 care si-au rotunjit lunile
DANIEL [ Orca ] 
ANDREI-PAVEL [ Alina78 ] 
DARIA-IOANA [ Calina 03 ] 
VLAD-CRISTIAN [ cin ] 
MARIA [ ema.nu.ela ] 
BRIANA [ lacrimioara ]
si pentru pentru cei nascuti pe 2
OANA [ emaaimee ]
IOANA SIMINA [ nique15 ] 
ALEXANDRA [ micha08 ]
INGRID ALEXIA[ anis ]
GABRIELA-MARIA [ ellarot ]
DAVID-ANDREI [ deny_82 ] 
Sanatate si numai bucurie sa aduca familiilor lor!
poze
truli-luli spune:
quote:
Originally posted by caterina71
Am vazut si eu emisiunea. A spus ca pentru cererile depuse pana la 31 ianuarie se primesc banii in februarie, dar sa vedem ce va fi pana la urma.
Somn usor la bebei si parintilor din dotare.
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)
Am vazut si eu emisiunea fetelor, si pe asta ma bazam si eu si tot din cauza asta m-am garbit sa imi depun si eu cererea in termen (am depus-o pe 30 ianuarie) dar functionara de la primarie mi-a spus ca banii probabil se vor primi abia la sfarsitul lui martie. Sincer va spun ca tind sa o cred. Pai pana se aduna declaratiile de la primarii, pana se trimit la directiile de munca, pana se confrunta cu dosarele depuse de angajator, pana se fac platile.....tare ma tem ca ne prinde luna martie.
Cami si
ANA (17.08.2005)poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
Dianami spune:
quote:
Originally posted by Monica-Elena
Cin ti-a si zis dr de unde sa iei biscuiti fara gluten? Am cautat de mi-au sarit capacele si la farmacii si la supermerketuri biscuiti fara glten si nu exista asa ceva. Revin cu intrebarea la tine Mitub ca tu ai spus ca ai luat biscuiti fara gluten de unde si ce firma sunt.
Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
Scuze ca ma bag in discutie
. Am auzit ca exista la Plafar faina de orez. Daca le ai cu bucataria, poti face tu biscuiti din faina de orez. Cica ies un pic mai aspri, dar oricum tu ii dai cu fructe sau cu altceva.Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
lulu75 spune:
Ema condoleante pt bunica. Daca pana acum va vedeati mai rar, acum vei stii ca e langa tine si langa puiul tau, tot timpul. Fiintele care ne iubesc nu ne parasesc niciodata definitiv. Nici macar dupa moarte. Devin doar ingeri si continua sa ne vegheze, chiar daca nu-i vedem.
Luminita si
Andrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Mamini, ce mai faceti? Sper ca sunteti bine
.
Dede, imi pare rau de intamplarea neplacuta cu invatatoarea. Bine ca problema s-a rezolvat
.
In alta ordine de idei, eu ii cam fac Sarei ce combinatii imi trec prin cap. Azi avem cartof, morcov, pastarnac, patrunjel, carnita pui. Maine spanac, cartof. Eu ii mai dau si din borcanas cateodata cand n-am idei
. Vreau sa-i introduc gulia poimaine si apoi fasolea verde.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
lulu75 spune:
Fetele care au 2 copii, cum e cu dragostea pt bb2. Eu il iubesc atat de mult pe Andrei incat nu imi imaginez cum e sa mai iubesti alt copil la fel.
Cred ca am luat-o razna dar...asta simt acum. Eu iubesc copiii foarte mult, dar ceea ce simt pt Andrei e special.
Luminita si
Andrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei
andatudor spune:
quote:
Originally posted by Simonaci79
Anda- cum i-au iesit baiatului analizele? (scuze daca ai mai spus dar eu am lipsit o sapt!)
Simona mamica luiMario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simona,i-au iesit bine in general,mersi de intrebare!Doar calcemia e putin cam mica:7.8 normal fiind intre 8.00 si 10.00.Dar facem o cura de 15 zile-7 ml /zi timp de 3 luni. Sper sa fie OK.In rest toate sunt super bine!
Pupici lui Mario,tizuletzul nostru

Anda si Andrei Mario 15 august 2005
poze
emaaimee spune:
Buna dimineata-la mine,ziua de fapt!
Mersi mult inca o data pt condoleante.

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII