Bebelusi de iulie-august 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Ieri, la control, dr. ne-a dat o schema de diversificatie si in luna a 8-a scrie ca pot da biscuiti fara gluten. Pana in luna a 9-a nu-i dau nimic cu gluten. Si eu sunt curioasa care este treaba cu glutenul. Ce ma mai mira, e ca pe borcanasele de la Hipp care au biscuiti si contin gluten scrie ca dupa 4 luni.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

La Multe Luni! pentru bebelusii aflati in zi aniversara. Sa fiti sanatosi, mancaciosi, si sa-i faceti fericiti pe parintii vostri!

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Emaaimee, codoleante si din partea noastra.

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multe luni, Oana Dintzoshela! (Emaaimee)
La multe luni, Ioana Simina! (Nique 15)
La multe luni, Ingrid Iepurash! (Anis)
La multe luni, Gabriela Maria! (Ellarot)
La multe luni, David Andrei! (Deny 82)
La multe luni, Alexandra! (Micha 08)

Sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

La multe luni inainte sarbatoritilor de astazi!!!!!

Oana
Ioana Simina
Ingrid Alexia
Gabriela Maria
David Andrei
Alexandra

Pupici,

Mergi la inceput

Simona, felicitari pt. steluta nr. 3! Wow, ce dimensiuni are Mario!!! Unii bebei arata asa la un an! Cine il vede te crede ca are 6 luni si ceva ?

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Diana Mirela...dede, Multumim de urari!!

Doamne dupa ce am astept atata timp bb, apoi FIV si acum facem 6luni....sunt asa de emotionata!!!

La multi ani si celorlalti bb nascuti pe 2 iulie si 2 august!!

Am imbracat-o in rochita azi, e f eleganta si ma duc sa ii cumpar ceva ,asa pt 6luni!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Fetele, in legatura cu glutenul, eu nu ii dau pana la un an. Cand am facut stagiul de gastroenterologie, ni s-a spus ca e mai bine sa nu se dea gluten, macar pana la 8-10 luni, pt. ca boala celiaca se poate declansa si in adolescenta, nu numai ca bebelus. Si eu am ramas impresionata de cazurile de acolo. Majoritatea erau copii de 15-19 ani, crescuti cu traditionalul mar cu biscuite...

Tati are bunica si fratele alergici la tot ce se poate, asa ca avem oarece mostenire si nu vreau sa risc. De aceea nu ii dau alimente cu potential alergogen. Branzica i-o voi face din formula, iaurtul la fel, banane de la 9 luni, fructe cu seminte mici dupa un an.

Acum sa nu credeti ca o feresc de tot ce ar putea fi alergogen . Puiul nu a dat semne de nimic, poate seamana cu mine, eu sunt rezistenta la tot .

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Buna dragele mele!

Nu am timp sa raspund, dar va citresc zilnic printre picaturi.
Ma mai apuca nostalgia cum eram acu' un an... ehee ce vremuri
Dar sa trecem la diversificarile noastre, cum s-ar spune

Vreau sa o laud pe mandra mea, aici in public, ca ieri mi-a baut 75ml de lapte cu biberonul!!!!

Pe la pranz dupa ce i-am dat legumele, imi simteam sanul mai tensionat si am zis sa incerc sa scot putin, ca ma durea prea tare - manual, ca stiti ca eu nu mi-am luat pompita . Si am scos direct in biberon, nu am insistat eu mult, cat sa nu ma mai doara pieptul.. au iesit 75ml.

Ei si la ora 17.00 cand i s-a facut foame i-am bagat biberonul pe gat... sa fi vazut ce tipete si urlete, parca o taiam in dormitor... pana la urma am intins-o pe pat, eu langa ea, si asa incet i-am bagat din nou biberonul in gurita... si surpriza, a inceput sa traga din el si mi-a baut absolut tot dintr-o suflare... daca mai era cred ca ar mai fi baut, dar am completat cu san

Asa ca stie mandra ca de acolo vine ceva, problema ei e sa ii si palca ce vine

Va las ca am de conversat bebe, baba, bubu, buba, babu, si mai nou chiuiiiiim de ma dor urechile

Pupici,

Mergi la inceput

Inca ceva: daca bebeii par a fi stangaci, nu-i fortati sa faca totul cu dreapta. Fiecare avem o emisfera cerebrala dominanta (dreapta pt. stanga, stanga pt. dreapta). Daca emisfera dominanta a bebelusului e dreapta, iar parintii (sau invatatoarea ) il obliga sa scrie cu dreapta, pot aparea mari probleme de acomodare, tulburari in capacitatea de intelegere, chiar gandire, memorie si altele. Copilul risca sa fie un inadaptat dupa aia.

Dede, imi pare rau pt. ce ti s-a intamplat in copilarie. Ma bucur ca ai rezolvat aceasta problema. Cum te mai intelegi cu sotul si cu bunica?

Anis, spor la cumparaturi! Sa faci poze sarbatoritei!

Iulia Anastasia

Mergi la inceput