Endocrinolog bun in Oradea-Cluj-Timisoara
Raspunsuri - Pagina 2

loneanbianca spune:
Dr david Ioana e buna...eu am fost la ea de mai multe ori.Si e si foarte de treaba...numai ca are multa lume iti trebuie programare cam cu o luna inainte cred.
Bianca
http://community.webshots.com/user/biancaloneanPoze[/url
"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia."
-- Jeff Marder.

gabi_j spune:
Ciao Bianca,
merci pt raspuns. Poti sa imi spui daca Dna Dr e in Cj sau Tm? si eventual la ce (poli)clinica?
Merci
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

alina_v spune:
La dr Zabos am fost si mi s-a parut cam delasator. Ma trimises ginecologul sa-mi fac investigatii hormonale complete (ovare, suprarenale, tiroida, hipofiza). Aveam probleme cu ciclul (sangerari intre menstruatii) si acnee. Asa ca am ajuns la Zabos care doar uitandu-se la mine a decis ca mie imi trebuie duphaston. Am sangerat o luna intreaga de la duphaston, deci nici gand sa-mi rezolve problema. Pana la urma m-a tratat tot gineco cu niste pastil cu estrogen si m-a reglat.
Am fost si la dna doctor Radu (la policlinica Praxis: 0256-200208) de 2 ori.A fost destul de ok: mi-a facut niste dozaje hormonale, eco la sani si mi-a recomandat tratamentul. Dna doctor Radu are si vederi mai largi in sensul ca accepta si terapiile alternative (homeopatia). Eu eram in cursul unui tratament homeopat care parea sa dea rezultate si mi-a zis sa continui cu ala daca imi merge ca nu vrea sa ma indoape cu hormoni.

andanii spune:
Alina multumesc pentru raspuns .... despre doamna doctor Radu
Oare ma trimite ea dinou sa imi fac analize pentru tiroida, sau sa merg eu direct cu ale mele facute acuma cateva luni.
ANDANII

alina_v spune:
Oare ma trimite ea dinou sa imi fac analize pentru tiroida, sau sa merg eu direct cu ale mele facute acuma cateva luni.
Eu zic sa mergi si cu cele vechi si va decide dna doctor daca e cazul sa mai faci altele.

DanielaAB spune:
Gabi,eu de noua ani am mers la o multime de dr endocrinologi, incepand cu dr.Josin(daca asa se scrie), dr.Radu,etc si in final la dr.Zabos(la care am si ramas pacienta).Eu spun ca este competent.
Daniela

giulianne spune:
Si eu am fost la Szabos si mi s-a parut ok.Insa colegele mele nu-s de aceeasi parere cu mine.Adevarul e ca e f. aglomerat la el,trebuie sa te programezi inainte si poate si atunci mai astepti.Mie mi s-a parut de treaba. RAMONA MAMI LUI DENIS(12 ANI) SI GIULIA
(3 ANI)

loneanbianca spune:
D-na Dr David Ioana este in Cluj. O gasesti la Policlinica de pe strada Motilor si cred ca inca la o clinica pe strada Bistritei /nr.16..Promedical..parca.E un dr bun si merita sa mergi la ea.Nr de la policlinica il am 0264-599226 interior 187 la endo.
Bianca
http://community.webshots.com/user/biancaloneanPoze[/url
"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia."
-- Jeff Marder.

denisabia spune:
Am mare nevoie sa-mi spuneti numele unei policlinici unde se fac analize bine in Cluj si numele unui endocrinolog tot de aici si unde il gasesc.Va rog daca cunoasteti , nu ezitati sa scrieti!

Chantal spune:
Denisabia, aveti Bioclinica in Cluj? Daca da, iti recomand calduros sa te duci la ei. Cu siguranta rezultatele vor fi cele corecte. Analizele din spitale si policlinicile de stat sunt facute la kilogram si reuzultatele sunt pe masura! Eu sunt patita! Endocrinolog in Cluj din pacate nu cunosc...