Endocrinolog bun in Oradea-Cluj-Timisoara

Anul trecut mi-am facut analizele la un endocrinolog aici in Oradea. Pana la urma am aflat ca aparatele cu care face analizele sunt dereglate, si nu am continuat tratamentul primit. In fine...
Cam peste o luna, cand termin sesiunea, as vrea sa imi fac iar toate analizele, ca am tinut tot felul de cure, diete si din astea, si numa nu slabesc, ci ma ingras. M-am saturat. As vrea sa stiu daca am ceva sau nu cu tiroida si/sau cu celelalte glande care produc hormoni.
Va rog sa imi recomandati endocrinologi buni, din zona: Oradea (ma indoiesc sa fie unul calumea), Cluj sau Timisoara.
Va multumesc din suflet.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
Raspunsuri

gabi_j spune:
Oooo... chiar nimeni nu a fost la endocrinolog in or/cj/tm?
Gabici

mitzuka spune:
Gabi..si eu aveam aceeasi problema ca tine..ingrasatul aiurea...plus ca nici nu ramaneam insarcinata..Normal ca am mers la gineco mai intai si de acolo m-a trimis la endocrinologie..Acolo am dat peste dr DAVID DANA care mi-a facut analize si mi-a descoperit hipotiroidie fara semnne clinice..deci iese numai la analize..asta este cauza pt care ma ingras...Am promit tratament cu L tyroxin..si dupa 2 luni de tratament gata..bebe..Toata sarcina am fost sub observatia ei pt ca trebuia sa continui tratamentul..asa ca toata sarcina nu am pus decat 3 kg ..iar dupa ce am nascut aveam cu 10 kg mai putin decat inaite sa raman...Dupa ce s-a nascut bb din lipsa de timp dar si lene nu am mai mers la dr..asa ca acum cand baiatul meu face 2 ani nemaiurmand nici un tratament am inceput iar sa ma ingras..luna si kg..Sper sa ajung pe la dr cat mai curand ca asa nu se mai poate...nu mananc aproape nimic si tot ma ingras..
Deci daca doresti eu iti recomand pe dr David Dana(prof.univ)de la Policlinica nr 3 din Timisoara...daca vi cu trimitere de la medicul de fam este gratuit...analizele sa fac la bioclinica si sunt gratuite daca mai au fonduri..ca altfel costa de numa...Dr aceasta este cea mai buna din Timisoara...
Bafta!
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

lavinai spune:
gabi, eu sunt din tm si am fost la dr zabos (cred ca asa se scrie) si mi s-a parut foarte de treaba. eu am fost cu alte probleme si a fost singurul care mi s-a parut de incredere si care m-a lamurit in legatura cu problema mea.el e la policlina 4 din zona dacia, si mai e in alta parte dar nu stiu sa iti zic.
sper ca ti-am fost de folos.
multa sanatate.!!!
http://pg.photos.yahoo.com

gabi_j spune:
Mitzuka, Lavinai, va multumesc mult pt ajutor. Am sa incerc sa fac rost de numerele de tel ale doctorilor de care spuneti.
Mitzuka, nu te lasa, nu mai astepta, du-te repede la medic!! Eu am de dat jos vreo 15kile... nu stiu cat va dura, dar abia astept sa mi se puna si mie un diagnostic, si sa mi se trateze cauzele obezitatii, si nu numai efectele.
Va pup, si va multumesc inca o data.
Gabici

lavinai spune:
gabi, uite nr de tel. de la dr despre care ti-am zis : 0256/244881 iar orarul este :
luni, joi, vineri 14-20
marti, miercuri 08-14
http://pg.photos.yahoo.com

andanii spune:
am si eu o problema cu tiroida, mi-am facut analizele T3 si T4 pe cont propriu si mi-a iesit hipotiroidism, si eu la fel , ma ingras si cand respir doar ...
mi-a fost recomandat sa merg la doamna doctor RADU, endocrinoloaga in Timisoara
stiti de ea ceva, cineva a fost la ea ?
trebuie sa merg dar nici nu stiu unde ? are cabinet particular ?
va multumesc anticipat
ANDANII

gabibarta spune:
Gabi, eu am fost mai de mult timp aici in Oradea la dr. Rafik Khal (parca asa se scrie). Dupa analize foarte costisitoare a constatat ca nu pot avea copil pt. ca nu am ovulatie- dar daca vreau bb, imi da tratament. Tocmai atunci nu am vrut, si nu m-am mai dus la el. Intre timp mi-am schimbat partenerul de viata, si cu cel nou dupa trei saptamani de convietuire am ramas gravida. Deci atat despre competenta lui... Mai bine cauti un dr ca lumea in Arad, Timisoara sau Cluj.Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

gabi_j spune:
Gabi... tocmai de el vorbeam in postarea mea de mai devreme... Toata lumea il lauda ca ce bun ii... da... fix!!! De aia caut si eu pe cineva dintr-un oras mai apropiat, unde oamenii nu-s luati de fraieri de catre medici. La noi, aici, asta se intampla, incepand cu stomatologu' pana la ortoped.
Gabici

gabi_j spune:
Lavinai, multumesc pt ajutor, esti o bomboana!
Gabici

gabibarta spune:
quote:
Originally posted by gabi_j
Gabi... tocmai de el vorbeam in postarea mea de mai devreme... Toata lumea il lauda ca ce bun ii... da... fix!!! De aia caut si eu pe cineva dintr-un oras mai apropiat, unde oamenii nu-s luati de fraieri de catre medici. La noi, aici, asta se intampla, incepand cu stomatologu' pana la ortoped.
Gabici
norocul lui ca eram disperata, la 29 de ani, ca nu mai fac copii, si ma bucuram tare mult de sarcina, altfel ii tranteam copilul in brate sa-l creasca!

pozici poze iarna 2005/2006