Mamici de septembrie - octombrie (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katia spune:

anangel_lexi la ce laborator te duci? Vreau si eu sa pot merge sambata

mercic

ps

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Katia, eu merg la Bioterramed. Cum intri de pe Calea Victoriei pe Grivitei, pe partea stanga. Au si site: www.bioterramed.ro

Pupici la toate gravidutele.

7+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pupici la burtici,
Mephala, bun venit printre noi, sa ai un bebe sanatos si mancacios asa cum doresc la toate mamicile in devenire.

Azi am fost la control si la eco s-a vazut saculetul dar embrionasul e prea mic inca. Peste 2 sapt merg sa-l vad si pe cel mic. Mi-a dat dr sa iau utrogestan si gravibinon si trebuie sa mai repet listeria. In rest e totul bine si astept cu nerabdare aparitia embrionului la eco.

Va doresc sa va fie cat mai bine la toate burticile si va pe toate.

5+ dupa cum spune eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Buna sa va fie inima fetelor
O noua zi ,o noua dispozitie.Azi pt. prima oara am avut greturi.Nici nu va imaginati cat sunt de fericita pt. ca daca am greturi inseamna ca bebe e bine.
CRICOR am fost pana acum de 2 ori la dr. si mi-a zis ca bebe nu e bine prins si ca e pericol sa decoleze.Mi-a dat tratament si m-a bagat la repaos total.D'asta eram asa panicata,dar se pare ca am bebe capos ,care nu se lasa eliminat cu una cu doua si, manca-l-ar mama pe el de pui mic,cred ca s-a lipit bine si nu mai pleaca decat in sept.
Va multumesc la toate pt. incurajari;sunteti niste burtici foarte sufletiste si ma bucur ca v-am cunoscut.Langa voi cred ca o sa treaca foarte repede timpul pana la termen.

ALINA MOROSTES:mi-as dori sa avem o lista uriasa,care sa includa si toate numele de la aspirante.De fapt cred ca nu ar trebui sa mai existe aspirante;orice femeie care isi doreste un bebe( sau mai multi)ar trebui sa-l aiba atunci cand il vrea ,fara sa mai treaca prin tot felul de proceduri chinuitoare si luni sau poate chiar ani de asteptari.

De fapt am o propunere:sa se inventeze doar teste de sarcina cu 2 liniute

MEPHALA:bine ai venit printre noi
Va urez o zi minunata ,asa cum este si a mea.

7+

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

PUTZURUCA: mi-e mila de funduletul tau;pana acum n-am facut injectie mai uleioasa si mai dureroasa decat gravibinonul.

7+

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor ce mai stiti de Pamella?

Pupicei pe burici.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Acusica am aterizat acasa. Am fost la medicul meu pe care il iubesc si care, evident, mi-a dat vesti bune. E ceva acolo la un ovar, o chestie cu ceva lichid inauntru, dar asta nu inseamna ca nu pot sa tin sarcina. Asa ca sper sa ma tin de gasca pana trecem la scutece. Sunt foarte fericita. O sa modific lista in weekend, acu scriu pe fuga. Pup.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Adameasca ma bucur ca totul este bine Hai ca ramanem in formatie pana in septembrie-octombrie
Asi, nu stiu nimic de Pamella....
Pupici pe burtici

Floricika 8+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Mephala30, Katia, bine ati venit.

Lexi, Alina care dintre voi aveati calendarul chinezesc cu ghicirea sexului copilului? Ca sa stiu cui sa trimit un pm, acum ca m-am linistit m-au apucat curiozitatile.

Pufymic, nici eu nu stiam de ce plangeam, de bucurie combinat cu usurare banuiesc, desi daca ma auzeai nu prea iti dadeai seama.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Felicitari Adameasca!!!!!!!
Sa te ajute Dumnezeu sa faci un bb sanatos!!!!

ps

Mergi la inceput