Mamici de septembrie - octombrie (5)
Raspunsuri - Pagina 5
mexxa spune:
E bine daca e pozitiv asa ca stai linistita....pupici
http://community.webshots.com/user/mexxa
osna spune:
multumesc ,am cautat si eu repede pe net sa vad ce si cum.mai mult m-a speriat sotul.![]()
MEXXA asa e la inceput greata si somn,mie slava domnului mi-au trecut greturile alea severe acum sper sa nu mai revina.
Anangel_lexi si mie mi-a facut secretia.inauntru nu ai voie ca sa iasa bine analizele; eu am facut dus cu 30min inainte sa plec de acasa si a fost bine.
azi m-au pus sa dau urina si eu inainte sa pelc m-am dus de vreo 2 ori la wc sa fiu sigura ca nu-mi mai vine
.
sper sa fie multumiti cu ce le-am dat acolo in pahar.![]()
o seara palcuta si aveti grija de voi
7+
mephala30 spune:
Buna seara!
Va citesc de 2 saptamani, cand am facut primul test de sarcina cu rezultat pozitiv.
Va scriu acum, caci in seara asta am fost la ecografie si am vazut embrionul. Are 2,3 cm si e prins bine.
Datele pt. lista:
DPN 27 septembrie, dr. Aursulesei
aici il puteti vedea pe bebe.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mexxa spune:
Felicitari ieseanco..esti de'a mea.
Sa iti traiasca samburelul si sa se faca mare si puternic.
Pupici si din nou FELICITARI!!
4+
http://community.webshots.com/user/mexxa
alinamoro spune:
Salutare gravidutelor!
Mephala, bine ai venit in clubul nostru!
Sarcina usoara si un bb sanatos!
Adameasca, subscriu si eu la ce au zis fetele, cere parerea si altui medic si nu te mai stresa ca nu-i asa grav daca ai chist pe ovare, poate si scad in perioada aceasta.
Cricor, esti figura cu plansul!
Bine ca bb e ok.
Cri19, eu la prima sarcina nu am avut nici un simptom, adica putina somnolenta, dar in rest eram super fresh
. Deci, fii linistita.
Mexxa, tu la 2 dimineata te poti trezi? Eu as dormi pana la 2 dupa-masa.![]()
Osna,ma bucur ca si la tine bb e ok.
Da, Rh pozitiv e bun.
Fetelor, va pup pe toate
! In curand nu va mai tin minte pe toate ca ne inmultim rapid.![]()
Alina
(8+) & Dragos
(11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
mcrmiki spune:
Buna gravidutzelor! Imi pare rau de cele care nu se simt bine, dar sper sa treaca cat mai repede.
Adameasca eu zic sa nu te stresezi prea tare, consulta mai multi medici si alege-l pe cel mai bun. O prietena de-a mea era sa faca avort pt. ca mai multi medici au speriat-o ca nu poate tine sarcina din cauza chistului, dar a gasit un medic, care a incurajat-o si uite asa mai are o luna si trebuie sa nasca. Asa ca eu spun sa fi optimista, vei vedea ca va fi bine.
Cri 19 eu spun sa nu te ingrijorezi pentru ca nici eu nu am avut nici un semn la prima sarcina, decat dureri de sani si somn non stop; la a doua sarcina nu am avut absolut nici o problema, iar acum la a treia mi-e greata aproape tot timpul si tare somn. Asa ca nici o sarcina nu este ca alta, nici macar la aceeasi persoana.
Un sfat pentru toata lumea, cautati tot timpul sa faceti cate ceva, sa fiti ocupate, sa va ganditi cat mai putin la lucruri rele, sa va ganditi ce frumos va fi cu bb si eventual sa va odihniti ca dupa ce vine bb va fi mult mai greu sa va odihniti.
Despre mine v-am spus ca ma simt tare obosita si mi-e greata aproape tot timpul, si eu ma gandesc destul de des cum va fi bb, cum o sa ma descurc, ma tot rog luyi Dumnezeu sa fim toti sanatosi si sa ne dea o fetita, tare mult ne dorim. La doctor de-abea pe 13 m-am programat, de-abea astept sa vad bb, ca este bine si sanatos.
Va doresc sarcini cat mai usoare si multa, multa sanatate.
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)
pufymic spune:
Salutare burtici!
Mephala bine ai venit !!!!Sa-ti traiasca bb mic!!!
Cricor
macar stiai de ce plangeai?De usurare?Ma bucur ca e ok bb mic!
Cri nu-ti mai fa atatea griji!Cate gravidute n-ar vrea sa fie in locul tau fara greturi, fara dureri, fara simptome suparatoare.....esti o fericita!
Ai grija de tine si de bb mic!
Osna ma bucur sa sunteti si voi bine!
De Pamella mai stiti ceva?
Eu tampesc deja cu poftele astea!
Toata noaptea am visat numai cornuri cu ciocolata(de la brutarie) si de-abia astept sa-mi cumpere sotul ca imi ploua rau de tot in gura!In rest mai am dureri de burta si de spate....sper sa nu ma tina toata sarcina cum am patit la sarcina cu Alesio....
Pupici!
Ioana
(8+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
katia spune:
Salutare la burtici si la mamici!
Eu am trecut de eco fara emotii - avem 7 saptamani. Data nasterii - 30 septembrie. Asa ca puteti sa ne treceti si pe noi pe lista, ca mami nu prea se pricepe.
Mi-a spus doctorul ca va fi o sarcina cu risc pentru ca prin ianuarie am facut o radiografie nestiind ca sunt insarcinata. M-a intrebat daca vreau sa renunt dar am refuzat categoric. Il vreau pe bebeeeeeeeee si gata
Acum sunt in perioada in care salata de varza acra e preferata mea iar restul mancarii........nu mai zic ca stiti voi, ieri cel putin mi s-a intamplat de doua ori - a doua oara nu a mai iesit decat ochii din orbite.
Sper sa supravetuiesc 
ps
anangel_lexi spune:
Buna fetelor! Mephala, bun venit! Sarcina usoara si bebe sanatos si zburdalnic ![]()
Eu astazi iar am
pe uscat. Mi-am cam facut un obicei, o data la 2-3 zile trebuie sa dau eu la boboci ca altfel nu se poate. Oricum sunt fericita: asta inseamna ca bebe e bine, nu?
Maine ma duc si eu la analize. E bine ca merg la un laborator unde recolteaza si sambata ca altfel ar fi trebuit sa ma invoiesc iar de la servici si iar se uitau astia chioras la mine ![]()
7+
I wish I were an angel...
Poze diverse