Mamici de septembrie - octombrie (5)
Raspunsuri - Pagina 4
mexxa spune:
Buna gravidute..eu azi ma simt mai bine..nu am ce zice.Am luat o NO-SPA aseara si gata a trecut durerea...
Adameasca imi pare rau insa ai incredere in Dumnezeu ca va fi bine
Georox bafta la analize
Adriana mica ma bucur ca ai facut ieri echo..si eu abia astept sa merg.Stiu ca nu o sa se vada mare lucru ca doar suntem in aceeasi perioada
dar macar sa ma linisteasca sa stiu ca e bine.
Pupici la toate fetele frumaose
http://community.webshots.com/user/mexxa
anangel_lexi spune:
Buna la burtici!
Adameasca tin pumnii sa fie totul bine. Pana atunci incearca sa nu te stresezi ca nu-i faci nici un bine lui bebe.
Eu tot cu greturile...de cantarit nu m-am mai cantarit, poate maine. Desi sotul meu zice ca i se pare ca am mai slabit. Dar cred ca doar i se pare. Ma pregatesc sufleteste ca sambata sa merg la analize. O sa-mi fac atunci si secretia vaginala si vreau sa va intreb daca stiti cumva: am voie sa ma spal inainte sau doar cu o seara inainte pot sa ma spal? Ca nu mai tin minte cum era...
7+
I wish I were an angel...
Poze diverse
putzuruca spune:
anangel_lexi cu 24 de ore inainte de recoltare nu trebuie sa te speli inauntru caci rezultatul analizei poate fi eronat(in cazul in care faci spalaturi in interior), dar te poti spala normal, in afara in dimineata recoltarii.
De altfel nici nu este bine sa facem spalaturi interne de capul nostru. Doar dupa indicatia medicului.
Si eu merg maine dimineata la medic la control si cred ca o sa-mi recolteze si analizele.
pupici la burtici
Cricor spune:
Buna,
Adameasca, imi pare rau ca ai primit asa vesti. Eu nu ma pricep deloc, dar te minunezi cateodata unde a ajuns medicina astazi, asa ca poate exista o solutie.
Eu am fost la ecografie ieri, unde m-am dat in stamba. Cand mi-a zis tipa aia ca totul pare Ok si ca ii bate inima, m-a apucat un plans isteric. Saraca, a crezut ca n-am inteles ce mi-a zis ca nu stiam engleza, mi-a mai explicat o data, m-a intrebat daca stiu ruseste (era rusoaica). Era ca la nebuni: eu plangeam de sarea camasa de pe mine, tipa imi explica ca la prosti: rar, cu cuvinte simple si un zambet pana la urechi. In fine, totul pare ok, 157 bataile inimii, 7.5 cm bebeul, noul DPN 22 septembrie. Sunt tare bucuroasa. Acum e drept ca pesimista din mine (care nu doarme niciodata) imi spune ca stai sa treci si de ecografia de la 17 saptamani ca vestile rele inca pot aparea...
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
anangel_lexi spune:
Putzuruca, multumesc, eu ma refeream la spalaturile externe.
Cricor, felicitari!!! Hai nu mai fii pesimista ca nu e bine. Uite eu pana saptamana asta am tot avut dureri de burta fara alte simptome si tot sunt optimista. Si acum mi-au trecut durerile. In schimb greturi...cat cuprinde ceea ce e semn bun!
Moama, da' asa un bebe mare ai? Sau ai vrut sa scrii 7,5 mm? Oricum ar fi, important e ca e sanatos! 
7+
I wish I were an angel...
Poze diverse
cri19 spune:
Astazi sunt foarte trista.
Lipsa de simptome de sarcina ma exaspereaza si ma face sa ma gandesc la ce e mai rau

Cricor:felicitari
si iti multumesc ca m-ai facut sa rad
.si ca de la o pesimista la alta:stai linistita si o sa vezi ca in sept. un bebic mic iti va face capul patrat cu oracaiala.
Adameanca:
o fata tristuta,dar care sunt convinsa ca e curajoasa si va trece cu bine peste acest hop cu tot cu bebele din burtica.
suntem alaturi de tine.
Aveti grija de voi.

7+
cricri
Crisnemes spune:
Buna tuturor burticilor!
Adameasca nu-ti face probleme cu chistul. E bine sa te vada si un al 2 dr. Chistul se poate absorbi singur sau am inteles ca si cu operatie se poate rezolva fara sa-l afecteze pe bb. Am trecut si eu printr-o faza asemanatoare la prima sarcina si am avut noroc ca s-a absorbit desi chistul a fost destul de mare 8cm/6cm.
Azi nu prea am avut greturi ci doar asa un pic . Cred ca din cauza Duphastonului nu mi-a mai fost rau. Sper!!!
Va pup si va doresc sarcini usoare.
8
Cristina si
Dragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
Cricor spune:
Da, Lexi ai dreptate nu poate sa fie cm, 7.5 mm - nu-i cam mititel?
Cri, nici eu nu aveam simptome obisnuite, deloc deloc. Din cauza asta eram si asa panicata, mai ales ca am avut probleme garla cu 3 sarcini inainte. Si uite, cu toate ca eram sigura ca ceva nu e bine, m-am inselat (din fericire), asa ca nu-ti mai face inima rea. Tu cand mergi la doctor?
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
mexxa spune:
Buna seara burtici..
Eu sunt bine numai ca mie asa somn..ziua sunt in stare sa dorm in continuu si pe la 2 dimineatza sunt gata de o noua zi...offf ce tie si cu insomniile astea..burtica nu ma mai durut... m-am lupatat doar cu putina greata si somnnnn.
Pupici si aveti grija de voi.
4+
http://community.webshots.com/user/mexxa
osna spune:
buna burtici,
tocmai am venit de la medic si totul este foarte bine.ne-am masurat,cantarit si am luat deja 2 kg .
am dat sange pt analize de toxoplasmoza si alte chestii,nu sunt acoperite de casa de asigurari dar am acceptat sa le fac chiar si platite sa stiu ca e bine puiului meu.
daca totul decurge bine voi mai merge abia peste o luna.
am totusi o nelamurire.cand am ajuns acasa si m-am uitat in carnetul de gravida am vazut ca am rh pozitiv.doctorul nu a zis nimic despre asta.
banuiesc ca pozitiv e bine
7+