iubire platonica ptr alt barbat

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Initial creeata de cilli
mult prea serios si corect cu el si cei din jurul sau ca sa poata sa se lase purtat in asa ceva macar. Dorinta de a afla ce gandeste este mai puternica decat mine

1. Tu esti casatorita
2. El e prietenul sotului ( am mai spus, bun / alt fel, nu conteaza )
3. El e prea corect sa ajunga la asa ceva. Asa ceva ce ? Ce vrei tu ? Sex salbatic pt o ora si apoi sa ti-l scoti din minte si sa te intorci linistita la sot, sperand ca el nu va afla niciodata ? Vrei o relatie cu el ? Vrei sa stii daca in momentul asta TE VREA sau daca saruta pe alta, fara sa ii pese de SOTIA PRIETENULUI ?
4. Vrei sa strici asa : relatia tu-sot, el-prieten... si cand se vor impaca, doar e cel mai bun prieten, tu vei pica de ... si ii pierzi pe amandoi.

Variante:
1. spune-i ! se va lasa prins in postura de amant si se va simti ori jenant fata de prietenul lui (daca va putea sa faca asa ceva) ori ii va fi mila de prieten si ii va spune ec fel de nevasta are...

2. nu-i spune nimic, sari pe el... si tot la pct 1 se ajunge

3. fii sincera si spune-i sotului: vezi ce parere are, poate chiar el te trimite la prieten, sa lamuriti lucrurile

4. cum a zis si miag: Fato, trezeste-te ! da cate capete in perete ai nevoie, dar scoate din minte ideea ca el e the one !!! Ai un sot ! Poate nu miroase si nu se imbraca la fel de bine ca prietenu', poate nu iti deschide portiera, poate nu vine cu flori ( cum poate vine prietenu' in vizita ), poate... sunt multe lucruri care ti-au luat mintile si il denigrezi in gandurile tale pe SOTUL tau, dar... pt D-zeu, lasa naibii fantasmele si gandeste-te cate strici pt... Pentru ce ??? Si cu cine crezi tu ca strici ? Pai cine ar vrea, fata mea, asa ceva ???? Care barbat renunta la cel mai bun prieten pt ca nevasta aluia viseaza in secret la el ? Hai sa fim seriosi !

Gaseste-ti alta preocupare si nu mai face fixatii pt barbatii ALTORA, ci vezi-ti de al tau !

Raza de soare

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelina spune:

Draga Cilli,

In primul rand bine ai venit la . Sper sa iti gasesti cat mai multi prieteni si raspunsul la cat mai multe intrebari aici. Din cate am observat, cand postezi aici despre o problema personala, trebuie din pacate sa te astepti indeopotriva la suport si intelegere cat si la critici dure.
Iti spun asta ca sa nu te sperii de parerile pe care le vei primi vis-a-vis de problema ta.

Eu personal inteleg ce simti si prin ce treci. Nu trebuie sa ne mai dai nici un detaliu, pt ca este clar ca din moment ce te-ai indragostit de un alt barbat, ai vazut probabil la el acel ceva pe care nu il gasesti la sot.
Iar asta se poate intampla chiar daca iti iubesti sotul foarte mult.
Cu siguranta relatia voastra trece printr-o perioada mai ciudata, pt ca o femeie indragostita si total fericita cu sotul nu are timp sa-si faca astfel de ganduri.

Singura problema sunt copiii...daca ai copii, atunci nu e de glumit.
Dar, daca nu ai, atunci, gandeste-te bine:
De ce s-a aprins aceasta flacara in sufletul tau (ai simtit vreodata ceva din partea prietenului vostru?), ce iti doresti tu de fapt si ce ar fi de facut.
Totul tine de tine. Daca iti doresti sa ti-l scoti din minte, vei reusi, daca nu, poti trai cu iubirea asta platonica mult si bine.
Iar asta iti va face mult rau.

Sincer, nu mi se pare iesit din comun ceea ce simti tu sau ceea ce ti s-a intamplat. Este un pic mai neplacut ca este vorba despre prietenul vostru comun (care, sper ca nu este si el casatorit)!
Dar asa ceva se poate intampla oricui. Eu nu as fi atat de drastica in dat verdicte....pasiunile astea ocazionale se aprind mai repede decat ai crede.
Atat timp cat se sting la fel de repede fara ca sa aiba cineva de suferit, consider ca sunt acele momente nesemnificative care fac viata mai colorata, cand simti din nou ca esti in ....

Eu iti doresc multa intelepciune si mai ales sper sa nu aiba nimeni de suferit!

P.S.: nici eu nu as spune prietenului de mica mea pasiune. Cred ca e mult mai important sa iti faci tu ordine in ganduri si sa astepti ca poate cu timpul lucrurile se vor schimba.
Altfel e jenant.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Cilli nu stiu dac mai urmaresti subiectu, neavand nici o interventie pe parcurs...
Parerea mea este ca ar trebui sa stabilesti anumite limite, daca nu vrei ca totul sa ia o intorsatura drastica.
Hotaraste dinainte ce vei face si ce nu vei face. Limitele sunt influientate de foarte multi factori:cultura, varsta, personalitate, convingeri personale, etc.

Tu nu-i cunosti atat de bine prietenul cum il cunosti pe sotul tau, daca ai fi convietuit cu el sigur i-ai vedea si defectele.

Redirectioneaza-ti pasiunea pe care o ai pt barbatul respectiv spre sotul tau: fa o calatorie imaginara in timp, revazand poze cu tine si sotul tau, reciteste mesajele de dragoste, eventul fa-ti o lista cu motivele care te-au determinat sa te casatoresti, concentreaza-te asupra calitatilor lui, nu asupra defectelor.

Nici o casatorie nu e perfecta, dar trebuie imbunatatita continuu. Daca tu iti concentrezi atentia asupra relatiei cu prietenul, casatoria ta va merge spre rau. Daca vrei sa iti salvezi casatoria, concentreaza-te asupra ei.

Ai cerut sfaturi, eu una asa as face daca as fi in locul tau.

Nu-i spune individului ce simti pentru ca asta ar insemna sa pui paie pe foc.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goguta spune:

Cilli, ce mai faci? Cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

s-a speriat fata vazand cum tabaram pe ea.
Nu avem drepul sa judecam pe nimeni.
Dar cilli, vrem mai multe detalii ca sa te putem ajuta. Eu cred ca tu astepti un mic ajutor. Doar indica-ne directia. Sper ca vrei sprijinul nostru pentrui a-l uita. Te vom ajuta. Dar sa nu astepti sa te sustina cineva in infidelitate. Nu cred ca ar face-o cineva.
E greu, trebuie sa lupti si totul e din mental. Acolo trebuie lucrat.

Ajuta-ne sa te p[utem ajuta.
Aici gasesti prieteni. Nu ezita.

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by april

s-a speriat fata vazand cum tabaram pe ea.
Nu avem drepul sa judecam pe nimeni.

Nu judecam pe nimeni, ne expuem parerea...si eu mi-o mentin!!! Este inadmisibi!!! Nu trebuie sa-si permita sa avanseze in aceasta directie oricat de greu i-ar fi sa renunte. Asa nu vom permite mereu tot mai multe mizerii si vom avea si ipocrizia de a pretinde sa fim intelese si ajutate.
Nu o condamn ca s-a indragostit, o condamn ca 'pedaleaza' in directia asta. Ce Dumnezeu, suntem oameni maturi, responsabili pentru actiunile noastre...Nu are decat o varianta: sa-l uitea sau sa tina doar pentru ea iubirea asta distructiva....La biEtul sot nu va ganditi???????????? E mizerabila situatzia. Repet NU CA S-A INDRAGOSTIT (inimii nu-i poti dicta) ci este mizerabil faptul CA DACA S-A INTAMPLAT ASTA NU FACE APEL LA BUNUL EI SIMT SI SA INCERCE SA UITE CAT MAI REPEDE!

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Pune-ti frana si opriti-va motoarele ca vorbiti singure.Vad ca Cili ne-a lasat cu ochii in soare.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

Pune-ti frana si opriti-va motoarele ca vorbiti singure.Vad ca Cili ne-a lasat cu ochii in soare.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

La asta ma gandeam si eu :))

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput