Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (154)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Seara buna,am trimis copilul la soacra-mea vreo doua ore sa ma Termin cu treaba prin casa ca e cam ca la balamuc de cind cu bolitul meu
Olivia,hai intra numai putin sa ne zici ca Luca e mai bine!!!!!
Daria,sa-ti spun ceva?
stai jos ca sa nu cazi .Stii cite kile are Serban? Numa 28,avind in vedere ca are 1,48m da-ti seama ce schelet e.Arata exact la fel ca aia din africa subnutriti.pe cuvintul meu de onoare.limita minima ptr.virsta lui si inaltime ar fi 30 kg.deci e sub limita.Si ce sa-i fac?sa-l imbolnavesc mai mult decit am facut-o?i-am dat incontinuu vitamine de cind era mic si de ingrasat nu s-a ingrasat numa i-am dereglat hormonii in asa hal incit la el pubertatea a venit la 6 ani.Si de aici calvarul RMN-urilor si dozari hormonale si analize la 3 luni si medicamente de milioane de lei pe luna!de asta sunt eu asa de disperata ca nu maninca ricardo asa cum ar trebui.Daca asa i-o fi felul pot sa ma pun de-a curmezisul ca nu rezolv nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Intotdeauna eu am optat (daca evident exista posibilitatea)...fiecare copil cu camera lui!
Carmen 12 kg????? Wow...Luca cred ca este sub...de 4 zile nu papam nimic...nu bem nici lapte....arata ca un schelet...cu burtica:)) Carmencita voi stati la casa....? Vazut pe belita rontaind din cirnat!
Vazut si pe Giulia...mi-a placut ideea cu oglinda..dar noi nu aveam...Si la noi ca si la Pat..scandal mare la imbracat!
Andries...unde ai disparut?
Felicia dar tu?
Lumi bine ai reaparut....
Roxi...tu o stii pe sinzi_ana?
Liliana..tu te-ai tratat vreodata pentru insomnii?Spor la scoala!
Laurici..nu ne mai povestesti de baietii tai ,nimic?
Lia....nervi de otel..si relax? A mai aparut mucus?
Alice..io nu pricepui...tu este cu cercul la servici?:))
Nicole...am spus ca nimic nu-i batut in cuie...deci nu stim ce o sa fie la vara..de adaptarea lui Luca depinde! Ce mi-ar place sa va cunos pe voi si pe bebelaci!
Dana..sanatate lui Ric si voua!

Mergi la inceput

Olivia,bine ca a fost numai atit si n-ati avut surprize mai neplacute.Lasa c-o sa recupereze Luca repede gramele pierdute.Bine ca ai ramas acasa sa-l ingrijesti,You are the best,iti dai seama ce incintat e Luca c-o are pe mamica lui tot timpul,dragul de el!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna seara ... am intrat oleaca sa vaz daca Olivia ne-a scris ce face Luca ... am citit, ma bucur sa aflu ca este bine ! Olivia, ca intrebai, eu ma mai duc la firma sa ii ajut pe oameni, ca inlocuitoarea mea a dta bir cu fugitii si au ramas in pana de om ... si nici nu cred ca o sa mai gaseasca pe cineva pentru scurtul timp care a mai ramas pina in august ... oricum nu o sa se gaseasca cineva atit de repede pe cit vor ei ! Asa ca ii mai ajut io, ma inscriu la categoria "or sa imi faca statuie in fata biroului", hehehe !
Monica-cristalina, ma bucur ca sinteti bine ! Tot cu trezirile peste noapte ?... Las' ca trec ele pina ce fac copchii opshpe ani !
Lia, nu te mai invinovati atita, mama ... stai linistita, eu as pune pariu cu tine, la cit te cunosc eu, ca nu ai sa reusesti sa te transformi in "mama reaua" la al doilea bebe !
Dana-emma, spor la trebile casnice ! Vaz ca va stresati cu greutatile copiilor, eu am fost intotdeauna sub greutate, chiar si in copilarie, si cu sanatatea am dus-o excelent ! Acu la batrinete ce m-am mai ramolit si ba nu merge aia, ba aialalta, dar pina la 30 de ani nu am avut absolut nimik ! Asa ca am avut si eu o compensatie pentru kilele minus ... plus ca toata lumea ma invidia ca puteam minca ORICE ORICIND si cit vroiam !
Daria, sananate !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Dana....este calare pe mine...ce bine este! Ca altfel nu-l prind la pupat...Imi pare rau de problemele pe care le-ai avut cu Serban ..si sper sa nu fie cazul lui Ric....doar seamana cu mami

Mergi la inceput

Alice ..am inteles acum..asa este cind citesti la repezeala....Io te invidiez pt silueta...Si eu eram la fel pina sa vin in US...sedentarismul asta
Unde este subiectul despre medicamente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

P.S. - Am reusit sa mai pun niste poze ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Imi spunea sotul ca a citit un articol...Algocalminul si Furazolidonul s-au dovedti a fi cancerigene...nici nu ma mir...aici nu exista ca medicamente...

Mergi la inceput

vazut pe Gizmo, intelectual ..ce mai!...tu nu l-ai tuns niciodata?

Mergi la inceput

Ce frumosss!dimineata si Ricardo ma pupa,doamne cica-s mici si nu stiu!S-a trezit si s-a ridicat in patut,s-a intins pina a reusit sa ma atinga,am deschis ochii si imediat si-a tuguiat buzele sa ma ridic sa-l pup.L-am pupat de citeva ori si-a ingropat fata in pieptul meu,m-a luat de git cu minutele si asa a ramas.cred ca a stat vreo doua minute nemiscat lipit de mine.Eu la faze de astea am inima in genunchi nu mai pot,ma topesc toate.Cum sa nu-ti incepi ziua bine in astfel de imprejurari?
Eu cica fac curat,mai arunc un ochi pe aici mai pun la loc vase,frumos asa.

Mergi la inceput