Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (154)
Raspunsuri - Pagina 17
alice2004 spune:
Olivia, nu, nu l-am tuns ... am incercat, dar nu a stat, cind a vazut foarfeca nu a mai stat cuminte, am zis ca poate incercam cu o masina electrica de tuns, dar toata lumea mi-a spus ca daca il tund nu o sa mai aiba cirlionti si mie tare mi-s dragi ! Asa ca l-am lasat asa, oricum, nu are prea mult par !
Dana, 

!!
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
alice2004 spune:
Cit despre algocalmin, o sa ii spun lui frate-miu, ca el cred ca luat vagoane pina acum, la durerile de dinti ! Nashpaaaaa ... furazolidon mi-e cunoscut ca titlu, dar acu nu-mi vine in minte la ce-i bun !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
szivarvany spune:
Gata, am aterizat si noi de la baita.
KIM - ce veste buna ca nu ati avut urgenta azi noapte. Va dorim o zi faina si o noapte linistita ! 
Alice - vazut pe Gizmo, ce carlionti are, de okii aia faini nici nu zic
Numa` noi nu avem cuburi 
http://community.webshots.com/photo/439300887/2965645200059491989waFJse - cu dedicatie pentru soacra ![]()
http://community.webshots.com/photo/439300887/2516142180059491989lJUNbb - nora de 10 kile :-)
Mey, si ai vostri au asa cap mare sau numa` noi ? 
O seara linistita tuturor ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
kim222 spune:
Deci nu m-am inselat...cirliontii o sa revina ..chiar daca-i tunzi
..adexdxzc...asta a fost Duracell..deci...adevarul este ca si io...nu l-as fi tuns o perioada...si mie imi plac cirliontii...
szivarvany spune:
Kim, poi mi se pare ca are un corp subtire si o capatana mare
Asa pare in poza
O fi desteapta 
Tocmai papase mandra piept de pui cu paine, ca doar i-am zis lui taica`miu sa nu-i dea la ora asta carne, dar nu am cui, culmea, a papat toata bucata primita. In caz ca raman fara mascul in casa, tre` sa inchiriez unu` impotriva ifoselor d-soarei. 
Apropo, cica si Elidel-ul este cancerigen ... scria pe topic la dermatita atipica.
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004