Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (154)
Raspunsuri - Pagina 15
Mimilinca spune:
Da, mi-am amintit: Dana, si familia ei de raciti, sanatate multa si sa va refaceti rapid 
Nicole, toata admiratia ....
carmenp spune:
rain, daca ma stresam inainte de-a o naste era super bine, da` io m-am stresat dupa ce-am nascut-o si pina-n zilele noastre![]()
aviz amatorilor, io am dormit cu ionut in pat pina la 5 ani, am o colega care-a dormit cu cupilu` pina la 9 ani... e super misto sa ai copilu` in pat linga tine, sa-l dragalesti, sa-ti puna picioarele pe cap (ca mi-am amintit, cite picoare-n cap am luat de la el, sa fiu io sanatoasa) dar, credeti-ma e inmiit mai bine pentru ei sa doarme singuri. singuri, in camera lor.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Dorsilia spune:
mai, eu una stiu si buna: fiecare copil e cu temperamentu si stilu lui, dar si fiecare parinte e diferit. Eu n-am fost categorica si a rezultat pana acum Danut rasfatat, capos, fitzos, DAR, cum am zis si repet, mea culpa. Am sarit de cate ori a suspinat noaptea, luat cu mine in pat, facut tot ce am putut ca sa ii fie lui bine, io m-am abandonat undeva, de unde rezulta eu, mama obosita, cam isterica si etc-etc....ideea pana la urma e ca l-am privat pe el de ceva foarte important pt el si anume nu l-am lasat sa deprinda singur niste mecanisme importante, cum sa adoarma singur, sau sa readoarma singur daca se trezeste noaptea, cum sa nu mai planga fara rost daca chiar nu are nici un disconfort (asta cand era mai micut), cum sa se joace si sa mai petreaca si timp ALATURI de mine nu doar CU mine, si multe altele, cel mai important poate, cum sa faca fata situatiilor stresante pt ca invatarea presupune si un anume grad de stres, nu neaparat in sens negativ, dar implica si parti un pic mai hmm-hmm.
Prin urmare Danut nu vrea camera, patul lui, nu doarme/readoarme fara mine nici macar cu taica-su nu vrea, nu vrea sa repete cuvintele simple, pur si simplu se opune sau face incercari numai cand vrea, nu accepta olita inca, pt ca nu l-am pus pe ea cu fermitate cand avea varsta la care nu avea de ales, si in principiu refuza multe chestii doar asa de dragul refuzului, are o personalitate dominanta. In gluma fie spus are o directa de dreapta de care tre sa te feresti, si acum se joaca doar :))
Daca ne-o da Domnul un fratior pt el, repet a n-a oara, schimb radical tactica si nu mai cedez la ceea ce mintea imi spune ca e corect sa fac.
Dorsilia spune:
deci sa nu uit :Nicole, ai fost tare de la inceput, cu capul la locul lui, ai judecat limpede si nu te-ai extenuat inutil in acea incercare de a te transforma in robul unor obiceiuri proaste, caci asta este ceea ce am facut noi astia inimosii, care nu am stat de doua ori sa judecam inainte de a ne trasforma proprii copilasi in niste mici tirani mofturosi in defavoarea lor, pana la urma
cristalina spune:
Salutare!
Va era dor de noi, nu-i asa?!...![]()
Suntem bine sanatoase, grase si frumoase. Cupilu' are ditamai cucuiu' in frunte ca si-a dat singura cu usa'n cap...a invatat sa deschida usi, nu mai exista loc sigur in casa!
Cateodata ii mai fac una alta la bucatarie si ma intorc si mai mai sa calc pe ea, ca vine tiptil...:)...Imi aduc aminte de Pako cu balonul de heliu...hehehe...rad eu, dar ce sperietura ai tras....
Vrabiuta, asta era mai demult dar am fost ocupata nu citeam decat pe apucate si de scris nici atat. La orice moment pana la 2 ani poti face cerere de reintrare in cic. Mai ales ca acum se da de la primarie, cred ca e mai bine decat demisia....Poate ti-a mai zis lumea pe aici dar nu am apucat sa citesc.
In timpul asta cauti alt job si pleci fara demisie...Asta cu demisia ramane scrisa in cartea de munca parca asa stiu....(dar poate vorbesc in plus, ca s-o mai fi discutat).
Mai voiam sa mai zic (am citit pe sarite...) da' am uitat ce...![]()
Pupam voios!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
cristalina spune:
Lio...si Maria e plina de fitze...bazdacii pe ea cat casa...Se trezeste de cate 3 ori pe noapte doar ca sa-mi urle in cap si sa o culc la loc...dar....nu ie vina mea!!!:)
Io's cea mai buna mama din lume...ca mine nu exista!!
Nu ma invinovatzesc pen' ca e oricum inutil si nu face bine la moral!...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
polux spune:
Seara buna dragelor.
Si spuneti ca vine iarna si la voi, caci la mine deja a venit. Cand am ajuns la scoala incepuse sa ploua...mama, mama, iar apoi in 30 de minute cand mi-am aruncat privirea pe geam ningea ca in basme. Inca mai ninge.
Hai sa ma laud si eu cu copilul meu cel cuminte, care se culca la 8-9 seara , se trezeste la 8-9 dimineata si mai doarme si 2-3 sau chiar 4 ore la pranz. Si se culca singura, nu plange daca se trezeste si e singurica. Isi ia biberonul se aseaza pe fotoliu si mestereste la el.
Lia super metoda ta de baietei...si vad ca o confirma si Gabita. Asa ca ....iau aminte. Dar tot mai astept alte retete.
Alice ...asa asa, imi place cum le da lectii Andrei lui tati si maia...mai ales lui tata care cred ca seamana cu al meu care crede ca stie tot in materie de copii.
Olivia cum ami este Luca....te rugam scrie cateva randuri sa stim cum sunteti si cum ati trecut noaptea. Eu sper ca fara incidente.
Hehehe marmota paroasa...ce distractiv suna. Si noi tot asa aveam carlionti la ceafa...si mamaie cica nu-i taie pana nu vine muma-sa, alias eu. Pai sa vad si eu asa zisii carlionti pe care ii lauda maica-mea, caci eu stiu ca are parul lins de vaca.
Hai ca a sunat fug la clasa
Liliana
szivarvany spune:
Hellou girls !
Parca mi-am revenit, imediat imi iau cina si bag la greu kiwi, Giulia la fel, papa banana si kiwi ![]()
DanaSpeel - nu, am scris alela, o fi fost de la febra, are 10,100, daca apuc ii fac o poza in pampersi sa-i numeri coastele
Cum mai sunteti, ce face Ricardo ? Dar Serban cum e ??? Cand mai dati o tura in tara ???
Polux - buna dimineataaa ! Si spor la trebaluiri !
KIM - pe unde sunteti, cum e LUCA ??? Sper sa fiti bine ...
Lia - ai dreptate la faza cu caracterul, nu te invinovati atata, cate faci tu pentru Danut ... ai nervi de otel si rabdare de admirat !
Cristalina - ce bine ca mai scrii, cum sunteti ? Nu mai pui pozici cu mandra ???
Carmenp - fara sa ma injuri ca am uitat, cati ani sunt intre Ionut si Ilinca ? Sa ma orientez si io :-)
Mimilinca - ce cunosc si io mutrele de bona . Las`ca cresc moatzele si le ducem la gradi :-)
Andreies, Vrabiuta ... ca mi-am amintit de gradi, ce fac puiii ?
Merg sa papam. O seara faina tuturor !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
kim222 spune:
am intrat repejor sa va spun cum am trecut cu bine noaptea..multumim ca ne-ati tinut pumnii :))
aseara la 7.30 am facut baia de aburi..apoi bagat cupilul cu capu'in congelator....si nani la 8...la 10 a inceput tusea...asa ca s-a trezit..l-am luat cu noi in pat...unde nu pricepea ce trebuie sa faca (dezavantajul copilului care doarme singur)...si nu pricepea de ce tati doarme fara ochelari..asa ca facea ture sa-l ajute...ce deh...tati al lui are ochelari
...Pe la 12 l-am pus la el..unde a dormit 2 minute...ne-am mutat in alt pat eu si el...pina la 3 ne-am zvircolit...apoi a vrut la tati...La 4 dimineata ..ne-am culcat si noi.trezit la 7.30 sa-l conduca pe tati...asa ca sint
...si am decis sa nu ma duc nici astazi le servici..
Luca face exact ca o foca...ti se rupe inima cind il vezi....
kim222 spune:
si pentru ca Luca este afara la terapia cu ceata...am citit si eu ce-ati mai scris...
nu uitati ca si Duracell..se incadreaza in categoria copiilor cumintei care adoarme singur, in camera lui ,fara laptic....si doarme de la 8.30-9 la 7-7.30. Si eu ca si Nicole..consider ca este meritul nostru (socrela spune ca sintem nebuni )..ca am culcat copilul de la inceput la el in patut...si nu am cedat cind am avut acea perioada proasta intre 4 si 8 luni..am rezistat eroic 4 luni..apoi inca o luna dupa excursia la munte....Asa cum spune si Nicole.,.nu a fost usor sa suportam plinsetele...dar a meritat!
Pe 2 martie socrela are interviu!