Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (154)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

quote:
Originally posted by carmenp
Cind ai sa poti asculta un copil urlind fara sa ti se clinteasca nici un muschi pe fata atunci poti sa treci linistita la treaba, adecalea sa-l faci pe-al doilea.

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmen ai foaaarteee maaaaaareeeee dreptattteeeeee! (aia cu pregatitu ptr no. 2 i mean).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

la capitolul denaturari ... oare as putea incepe bb 2 daca:

copilul zbiara si se da de pamant, io rad ca nesimtita si mimez cam acelasi lucru, imi zbiara si mai tare si-i zbier si io, apoi o duc in camera in semn de pedeapsa si ma ascund si de cate ori da sa iasa apar io si copilul se intoarce, dupa care, copil istetz, vine cu frumosul si imparte pupici la una bucata mama isterica ce se da de pamant si zbiara
Mai cedez si io in ultimul hal, noroc ca se intampla acasa Mi s-a intamplat de doua ori pana acum

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gata, sa ma pregatesc sa plec si io pe la cashile mele ... ca tati a lasat gizmo-ul singur cu maica-mea, trebuid sa plece la trebi aducatoare de leushteni !
Va doresc un uichend linistit, fara ingheturi majore si ne auzim cit de curind ... de acasa,daca am loc la pisiu si ma lasa omumik !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna,intru ca ma penalizati dupa aia.Noi ne-am molipsit toti cu raceala asa ca bolim in grup.o sa ne treaca,pina atunci supravietuim.
Olivia.multa sanatate puiului sa se faca bine repede.
Daria,asa mai venim de acasa.Zilele trecute scriai ca Giulia are 10.100kg acum mi-am dat seama ca a fost greseala de redactare,de fapt era cu un kil mai mult.La cit mai multe.si eu al cintaresc pe Ricardo cu cintar dintr-ala mecanic si intotdeauna la medic are mult mai putin.
n-am vrut sa dau 100 euro pe cintar performant!dar aici au niste regili:daca al cintaresti cu pampers scad 200 grame si cu haine (nu geaca si altele groase)scad 800 grame.La noi intotdeauna l-au cintarit fara nimic la popoul gol.deci daca la hirbul meu are 12 kile,fii sigura ca luni cind mergem la control are curat 11.500,deci ne scaldam cam in aceleasi ape.Asta ca sa nu te mai oftici,sper sa-ti mai ridice moralul.oricum vor fi cuplul cel mai invidiat pentru "inaltime",macar asa sa ne consolam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, pai eu care am cedat acum juma' de an si l-am primit la noi in pat pe Stefan, desi avea bine-mersi camera lui, va dati seama ce patesc daca si al doilea va fi la fel? Trebe' sa comand pat cu masuri speciale sa incapem toti 4 in el...si atunci de ce sa mai stau la 4 camere cind ne putem muta intr-o garsoniera??? Si mai vreau sa-mi fac si casa...
Dar eu inca mai trag speranta ca atunci cind o mai creste o sa doarma si el singurel in patul lui ca omu'!
Mai ma invirt si eu pe aici...
Mai dar nu am mai auzit nimic de multa vreme de Andreea (andreea_s) cu Mateiu si de Alina cu Bradut... Mai stie cineva ceva de ele?

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

heheehhe Carmen, deci si la voi s-a lasat cu ragusit !
io am ajuns la concluzia ca altfel nu se poate, pana nu esti de fier, nu faci nimic, sper ca si la al doilea sa ma tina balamalele sa fiu la fel de categorica ...
Carmen, io te cred ca te-ai stresat cu dormitul copiilor, pentru ca eu ma gandesc de acum cum o sa-i culcam , tot fac planu' ca tiganu, pe moata o las la ea in camera, iar camera asta o sa fie pentru bb2, luam calculatorul de aici si il mutam la noi in dormitor, cu toate ca nu-mi convine ...eee planuri mari pe capu' meu, si bb2 nici macar nu-i pe drum, sa vedeti voi atunci stes pe mine!

Simo, ce bine ca mai dati si voi un semn de viata, pupam pe Pufu si ne este dor de voi, poate intr-un weekend cu soare ne vedem in parc, ce zici?

Adema, finuta voastra bate toate recordurile, sa fie sanatoasa si sa creasca mare si voinica!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

DanaSpeel - sanatate multa va dorim !!!
Cu kg sunt 10.100 in cap, pe verificate inainte de baita, deci in fundu` gol

Mai stau oleaca si plec si io ca ma simt nasol, pupam gasca si we fain tuturor !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Daria ma enerveziAre 11.100kg,azi ai scris mai devreme putin.N-are 10 kg nici gind,pai la cit e de inalta ar trebui sa fie insirata pe bat la 10 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Ziua buna si de la noi!
Acu'numai ce m-am intors de la un seminar si pana ma puc de trebile mele sa va salut, asa repede, sa nu adunam prea multe absente...

Sunt superaglomaerata, ca asa se intampla, cand e sa vina, vin toate: treaba multa la servici, bunica plecata la casa ei (cum zice Ilinca),sa rezolve una alta, chemat bona program prelungit de 11 ore, facut mutre bona, suportat mutre de bone, pregatit masa pentru copil si bona....facut toate treburile pe care ma invatasem ca le face mama .... Dar bine ca este soare afara, Doamne ajuta poate tine macar in w/e sa apuc sa ma plimb si eu un pic cu copilul...

Nu am citit mare lucru, o pagina, doua, da vad ca subiectul care este in top este: bb2. Doamne, ce va invidiez pentru planurile astea frumoase....
Simona, am pierdut eu ceva, tu deja esti sau e asa, in proiect. ca dupa cum vorbesti, parca faci o fetita, hmmm? Sa nu te superi de intrebare, please...

Urez si eu sanatate multa la toti copilasii bolnavi, in special pentru Luca, Giulia,...Ilinca ce face cu ochisorii? parca mai era cineva ....nu-mi amintesc acum, oricum sanatate la toata lumea si un W/e placut!

Mergi la inceput