Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (154)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Asa am zis si eu, Roxi, sa nu stea dupa el, ca si la mine alerg prin toata casa pina il imbrac, ciorapii intr-o parte, helanca in sufragerie, pantalonii pe hol si abia spre usa caciula+geaca+ghetele ! Da al meu sot zice ca i-a fost mila de copil, ca prea urla si facea ca toate alea si a renuntat ... la mine nu mergea ! De aia sint io mama reaua, ca deh, tre sa fie si cineva rau in casa,nu ?
Lia, ce ma distrezi cu marmota paroasa ! Sa stii ca si la mine se petrece acelasi scenariu, Andrei este gramada peste mine ori de cite ori fac altceva si nu ii acord atentie ... eu il mai pacalesc deschizind calculatorul si pe jumatate de ecran ii las sa cinte broasca nebuna sau veronica si atunci mai merge, totusi nu de fiecare data, ieri spre exemplu am vrut sa scriu un mesaj si daca omumik a vazut ca nu il bag in seama, s-a strecurat miseleste prin spatele scaunului meu si mi-a apasat pe butonul de off si la revedere ce faceam ! Si cica astia mici nu inteleg ce fac, hehehehe !!!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

gata incepe fugareala pt scosu afara....nu mai rezist, il duc la aer ca e prea nervos, sa ia o gura de aer proaspat poate-si mai regleaza tonusul.

ii zic marmota paroasa ca nu e tuns din iulie si iar are carlionti la ceafa, ditamai claia, capsorul rotunjor, marmotel....

ieri mi-am luat din mall la oferta o masina de tuns cu numai 300 de mii de lei, o minune, sa vedem cum il convingem sa stea la tuns

pleeeec ca rage ca regele junglei in a carui zodie s-a nascut

revin later, cand capat belet de voe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io o imbrac pe mandra in fata oglinzii. Ii place tare mult sa se maimutareasca si executa comenzile adu caciula, manusile, geaca, ridica mana dreapta, apoi ai`lalta si tot asa. Dupa ce e gata, se uita atenta sa vada cum ii sta iepurele de pe fular
La noi fulguieste :-)

Lia - spor la tuns.

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Mai intru sa semnez condica in timp ce doarme Codrut, ca altfel nu am nici o sansa...
Am citit un picut si am vazut ca vorbiti despre copii somnorosi.Eu nu am avut parte de unul asa.Dar am cunoscut recordul in materie! Fetita prietenei mele, la aproape 3 luni adoarme seara la ora 22 si in zilele proaste se mai trezeste la 10-10.30 dimineata.In cele obisnuite, doarme pana la 11-12! Si asta in patutul si in camera ei! Ati mai pomenit asa ceva? Si sa ma mai laud ca ea imi va fi finuta! Ma fac nasa... in Franta!
La noi e primavara! Soare, senin, nu bate vantul, canta gugustiucii si iti vine dorul de duca

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Moaaaama, Adema, da chiar ca e record, sa iti traiasca finuta ! In Franta zici, ai ?... Eeee, super fain !
Daria, probabil ca fetita fiind, ii place sa se uite in oglinda, zic si io acolo, la noi nu functioneshte ! Zici ca-i titirez Andrei, asa ii sfiriie piciorushele prin casa !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

mai , mai ...se vede ca ne-ati uitat ..
pai Pufulescu a fost si cred ca este inca in top ..se culca la 21.30-22.00 si se trezeste la 10.30-11.00 ...si dupa amiaza de la 14.30-17.00 si asta pentru ca il trezesc eu ...
nu mai stiti ca am chemat si dok pe tema asta ?...va dati seama cum s-a uitat saraca la mine ..a zis ca nu a mai intrebat-o nimeni asta si sa stau linistita ... asa ca bona noastra se cam plictiseste

noutati despre noi ...nu mai pune gura pe lapte , pur si simplu nu mai vrea , i s-a luat ..am incercat si lapte praf ..nimic ..asa ca ii pun lapte in toate celelate mancarici
a inceput si el sa baiguie cate ceva si incepem sa comunicam ..

eu sunt intr-o permanenta alergatura intre casa si serviciu ...de cateodata ma intreb cum imi va fi cu doi copii ..
apropo , fetele care au doi copii de sexe diferite ...intrebare ...stau in aceeasi camera ? sau trebe sa ma gandesc la 4 camere
pupic ..gata pauza de masa ...cu o mana am mancat si cu una am scris
o zi frumoasa
si wknd fain

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alice hahaahahaaaaa Patrick e lesinat sa se uite in oglinda, daca am chef sa faca ceva ii zic sa se duca inainte in oglinda sa se vada ce frumos e...si se duce piticania si se pupa!!!!!!asa ca vezi poate il convingi si pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata neata!

noi am fost in parc, e super afara, nu mai bate nici vantul ...

astazi moata s-a trezit la 8.30, asta asa ca va dau raportul, deci a dormit 20.45-8.30 !
oricum, voi stiti ca a trebuit sa fiu "mama rea" atunci cand era micutza ca sa ajungem la programul asta, a urlat, a vazut ca n-o salveaza nimeni si rezultatul este un copil cuminte!
cate mustrari de contiinta n-am avut, dar a fost bine ca m-au tinut nervii, ca nu am cedat si acum ma felicit pentru deciziile luate atunci, si simt ca am educat eu copilul, nu copilul pe noi, in fine ...asa am procedat eu, ca e bine, ca e rau ...eu zic ca sintem toti multumiti!
si cea care m-a "desteptat" a fost Marina (Bunny), cand imi zicea ca il culca pe Alex de la 7 seara si ca adoarme singur, va dati seama ce ma ofticam si eu, i-am ascultat sfaturile si bine am facut!

Olivia, cum sinteti?

Dana, ce face Ric, v-ati facut bine?

Daria, mananca multa lamaie si o sa-ti treaca, probabil ca te tine o sapt, stii tu cum e cu raceala asta!

Alice, cam des pe la job in ultimul timp! lasa ca-ti prinde bine nu, sa vada si tati cat de usor e sa imbraci un copil!
noi n-avem probleme la imbracat, numai cand aude ca mergem afara si st a langa cuier s-o imbrac

Cori, tu cum stai la capitolul invatat?

fug sa mananc si eu ceva ...azi vine tatiiiii

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Roxi, as vrea io sa mearga, dar nu-i chip sa pacalesc gizmo-ul ! Cel putin cu oglinda nu merge ... daca il rog sa imi aduca ceva, vreo carticica mai ales, se duce imediat ... cal mai fain este cind aude la radio vreo melodie care ii place si pe care o cunoaste si atunci se opreste din ce face si ramineeee asa, mesmerizat (ca sa folosesc un termen de peste ocean !). Dar de obicei cere atentie si daca nu i-o oferi se cam supara si vine peste tine orice ai face !
Rain, bun gasit ! Nu ne-ai spus daca ai gasit aaa-ul ! Acu daca se intoarce Alex, probabil ca nici nu va mai fi nevoie, nu, hehehehe ?
Sa stii ca si eu am incercat povestea cu lasatul sa urle, dar Andrei facea urit, plingea pina se invinetea, crize din acelea rele, cu innecat si tot tacimul, asa ca nu am avut puterea sa imi duc pina la bun sfirsit "rautatea" ! Eh, sanatosi sa fim, ca le-om duce noi pe toate ! Cit despre imbracat ... pai tati a renuntat dupa cum spuneam si au stat in casa ... nici cu maica-mea nu a mers azi, care e preferata ! A avut pitici pe creier copilu meu azi, o fi fost una din zilele mai putin bune ! Nu-i bai ! Hehehe, cel putin pentru mine, ca eu nu eram acasa sa il aud zbierind !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lioo, hai sa-tz dau un sfat si daca de celelalte nu ai ascultat `poi asta musai nu trebuie ignorat: fata mea, cind ai sa poti asculta un copil urlind fara sa ti se clinteasca nici un muschi pe fata atunci poti sa treci linistita la treaba, adecalea sa-l faci pe-al doilea. la asta tre` sa lucrezi tu. pe bune.
hehehe, cica in sabii sa ne taiem sau in copchii sa-i lasam sa urle sa ne batem? am lasat-o si io pe belita sa urle pin-a ragusit, bestie ce-s
simona, cu doi copii o sa fie si mai bine, important este ca-ti intri repede in ritm . despre dormitul copiilor, is sfatoasa tare azi vad, la modul cel mai serios, sa stii ca pentru mine a fost cosmarul nr.1 de cind a aparut ilinca: cel mai bine si pentru ei si pentru voi, fiecare camera separat inca de la inceput. mi se pare foarte important acum, desi la inceput am tratat-o la diverse
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput