Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (154)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata si de la noi!
Eu ma simt deja in weekend, vad ca s-a ridicat si pe aici ceata (deh, lucrez la o margine de Bucuresti...) si patrunde si pe la noi soarele, se anunta o zi frumoasa (pacat ca mi-au stricat plaurile astia de la meteo ca am auzit la radio ca de miine iarasi vine frigul...) si un weekend aglomerat (in care am inclusiv o sedinta de bloc!).
Va salut si plec sa-mi beau cafeaua si sa citesc din urma !

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria nu ma zgandari, care plimbare? io-s la munca. da, pitiku se plimbam, dar nu cu mine!
Carmen poate aplici metoda carnat la schimb cu biberon...o merge oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roxanaz - stiu, da` am uitat sa explic urarea; ne trimiteti si noua oleaca de soare ?
Alice - si io am reusit ochii verzi de la tata`so

Mey, io nu am nici un kef, mai fac cate o chestiune trestiune la situatii, mai scriu pe dc, mai papa o portocala, mai stranut , distractie maxima

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Lia - super meseriasa reteta ta de baieti - io l-am facut dupa-amiaza ca sa zic asa, dar tot pe acolo ca-mi iesise testul de ovulatie pozitiv si l-am pus pe tati la treaba ... Si am avut si ingrediente de ochi albastri ca doar tot neamul meu e cu ochii albastri, dar se pare ca tot la tati a tras...cine stie, poate data viitoare!

Si ziceti ca trebe' sa-l stresez ca sa iasa fata ?? Pai sa vezi pe ce stres ma pun eu din toamna, de nu se vede!!!

Kim, pupam Lucaciu sa se faca bine cit mai repede!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

pai cind vine vorba de mincare, ia o liungurita de mincare pasata cel mult doua, dupa care halt si-atunci ma-ntelegeti voi. da` cind vine tat-su de la servici lipa, lipa la el in brate si bobineaza, nu mult, din ce maninca el. io tot sper sa fie un inceput, pentru ca are toti dintii si toate masele si pe deasupra si crescute. `om videa.
kro, de cind tot vreau sa te-ntreb, fetele tale cum dorm? impreuna, in acelasi pat? in aceasi camera? ca intentionez sa-i culc intr-un pat insa cred ca ilinca nu-i suficient de maricica pentru asta si n-as vrea sa-i stric somnul lui ionut. asta pina-n vara cind sper sa reusesc sa le fac camere separate.
despre chiulangite nu stiu nimic, cu dana (ema) am mai vorbit da` acu vreo citeva zile, pe cind era ric bolnavior

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

stai putin, ca stii cum am cintarit-o? pe cintar obisnuit, nu electronic care sa-mi arate suta de grame, intii io apoi cu ea in brate ... oricum erau 12 chile si ceva, da`m zis ca 12 le are sigur.
roxana, felicitari pentru subiectul cu medicamentele scose de pe piata!

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Carmenp - sa ma zgariu pi oki , noi tat 11,100 avem.

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Salutare gagici
Si noi avem azi o zi de primavara.... offf, mult mai e pana acolo!!!
Rox merci de raspuns cu vaccinul. Deci varicela am avut, restul ne-am vaccinat, am scapat.
Gabi mi-ai facut ziua cu sedinta ta de bloc!!! Hehehe, parca ii si vad pe pensionarii din blocul meu, adunati in spalatorie Ce imagine idilica!!!!
Va pup, weekend fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Da, afara e super fain, dar io tocma ce am vorbit acasa si al meu copil face greva imbracatului, nu vrea neam sa puna bluzele pe el, nici cu nimik - cica au incercat toate metodele, urla cit il tin plaminii, asa ca se pare ca in dimineata aceasta o sa stea in casa, ca au renuntat si tac-su si maie sa mai incerce, hehehehe, si cica se descurca mai bine fara mine ! Deh, daca nu e mama reaua acasa, care sa chinuie copilu si sa il imbrace cum stie ea !
Roxi, faina faza cu schimbu bibe cu cirnat ! Avantajos ... pentru unii !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmen, mersi, da e de mult p-acolo. bine ca mi-ai adus aminte, sa mai perii bazele de date dupa noutati.
Alice si la Pat e cateodata circ cu imbracatu da sa stii ca il imbrac cu urlete si cand iesim pe usa tace ca prin minune. mai nou nu vrea geaca....da ce e dupa el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

ce friiig e la noi! de ce oare? -6 grade si vant.
Deocamdata stam in casa ca n-am avut succes la convinsul pt imbracare, ne pupacim de zor, suntem in dispozitii pupacioase.

Alice- 12 bucati are si jocu nostru, da-i cumparat de peste 6 luni si am uitat cate avea initial, in plus sunt amestecate prin cosul de jucarii, azi am gasit si cutia :))

Cred ca are ceva compu meu ca-mi deschide cate o noua fereastra de cate ori dau click sa fac ceva pe un site

in plus asta micu in afara de pupici imi da si batai de cap ca nu sta decat agatat de mine, nu vrea deloc sa se joace cu jucarelele, acum de ex plange nervos pt ca i-am spus sa nu mai traga de mine.

Nicole- dar cum poate dormit moatza ta atata ?!!!

Olivia- sanatate puiutului cu laringita, sa-i traca repede si fara complicatii

va pupacim pe toti, fug sa fac ceva sa calmez marmota paroasa alias Danut ca imi sar nervii de la locuri cand il aud cum rage fara rost

Mergi la inceput