Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (154)
Raspunsuri - Pagina 11
rain spune:
Olivia, sigur ca va tinem pumnii, sa fie totul bine si sa-ti revina puiul mic!
sa aveti o noapte linistita
!
merg si eu la culcare, de fapt la citit ...ca nu stiu daca pot sa dorm, nasol sa fii singura!
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
amironeanu spune:
Of Olivia, sanatate multa si sa speram ca nu va fi nevoie de spital!
O zi buna sa aveti maine, ma duc si eu la dus si apoi la nani.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
kro spune:
Olivia...imi pare atat de rau...tinem pumnii sa treceti noaptea cu bine...Te asteptam dimineata cu vesti bune 
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
polux spune:
Iar intru in miez de noapte. Caci ce sa fac daca la ora 10 abia ma intorc de la scoala. Pana am mancat si am vazut stirile de pe antena 1 pe net s-a si facut 12. Acum mai chibitez o ora pe DC si apoi merg la culcare. Desi sunt sigura ca maine dimineata (adica 6.30) iar o sa ma simt ca si calcata de tren. De obicei imi trece dupa ce ies afara la era rece, dar azi de dimineata numai la cateva minute dupa ce am intrat in clasa mi-a trecut.
Hai o zi buna fete frumoase.
A si special pentru Olivia, tinem pumnii sa doarma bine Luca si maine sa fie mult mai bine. Pupici Duracelului cel bolnavior.
Liliana
carmenp spune:
`neata gagici!
olivia, ce faceti, cum sunteti? sanatate multa!
rainn,
pina la moata ta io n-am auzit de cupil care sa doarma atit, auzi la ea, culcat seara la 7 si dormit pin-a doua zi la 9 plus alte 2-3 ore ziua... crapa invidia-n mine, ai mei nici sedati nu dorm atit![]()
editez ca sa-i raspund dariei la o intrebare veche: ilinca are 12 chile, azi am reusit s-o cintaresc
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roxanaz spune:
buna dimineatza!
Olivia sper ca sunteti bine si ati avut o noapte cum trebuie! multa sanatate!
Carmen mortala afza cu carnatu'.....mananca Ilinca, nu gluma!![]()
![]()
hai ca imi place retetela voastre....ideal ar fi sa functioneze si la altii!
azi e vineri si e soare, de maine incepe ninsoarea din nou....asa ca....sa ne bucuram!
o zi frumoasa sa aveti.
szivarvany spune:
Buna dimineata !
KIM - cum sunteti ???
Carmenp - sa ma zgariu pi oki , noi tat 11,100 avem.
Polux -
de la noi sa-ti treaca repede ziua de munca si sa te odihnesti in we.
Rain - ce te invidieeeez, trimit copil zbenguit la reciclat :-)
PhilipAndreea - cand plecati la dezmat ? :-)
Roxanaz - la noi e innorat si ninge oleaca ... va dorim spor la plibari !!!
Noi am avut o noapte faina, dar dimineata la 6 ni s-a infundat nasucul si ne-am intrretinut pana pe la 7, apoi mandra a readormit. Atata m-a tot pupat si ma lua de mana sa-i fac masaj la ceafa ![]()
Si-acum sa reiau intrebarea cu ... ce mai stiti de: DanaSpeel, BlueAngel, Andreea_s, Gongutza, Mimilinca, Pako, Iren, SimonaR, Baby-boom, si restu` de chiulitoare ???? ...
Un we fain tuturor si sanatate muuulta !!!
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
polux spune:
O zi frumoasa Romania.
Olivia nu are cum sa scrie acum, caci la ea e abia seara 11.30 (la mine e deja 1.30) asa ca mai asteptam putin pana mai spre seara sa vedem ce face Duracell. Olivia, o noapte usoara va urez.
Gata acum chiar plec la culcare.
Liliana
alice2004 spune:
Salutare, gagici !
Roxi, si zici ca iara vine iarnaaaa ? Mei, io nu mai vreau frig si gheturi, vreau sa fie frumos si cald, ca mi s-a luat de iarna !![]()
Olivia, asteptam vesti despre Luca, sper din tot sufletul ca este bine !
Rain, ne innebunishi pe toate, mama, nici eu nu am mai auzit de un copil asa de cuminte ! Reteta pentru copil fromos cu ochii albastri precum cerul senin iti dau io, mie mi-e drag de mor cind imi vad amindoi barbatii cu aceeasi culoare la ochi, am reusit - nustiucum- sa ii pun lu' Gizmo exact ochii lui tac-su ! Clemmy - da, mi-au placut tare, aseara ma jucam singura cu ele, am sa mai caut si pe cele cu masinute si animale, hehehe, sa am si eu ce construi !
Nu mai spun ce frumos miiros, eu care sint bolnava dupa parfumuri !
Aseara am facut si noi baie mai devreme si la zece si oleaca deja dormea omumik, asa ca ma declar multumita ! Si Andrei se trezeste undeva pe la 8.30 - 9 dimineata, asa ca pina la ora 13-14 nu pot sa il culc !
Carmen, si ziceai ca Ilinca nu maninca decit pasat din biberon ... pai cirnatul acela il tinea cu atita drag sa il rontaiasca ... gata cu bibele, zic io !
Daria, ma bucur ca Giulia este mai bine ! Sanatate puiului si pupici !
Cit despre kile, si eu l-am cintarit ieri pe Andrei, are 12,6 kile ! Vad ca nu a mai luat mult in greutate lately, dar nu-i bai, de mincat maninca foarte bine si asta ma bucura cel mai tare !
Io mi-s pe la job iar, asa ca mai vorbim !
O zi buna tuturor si hai ca vine uichendu !!!

Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006