Cu dragoste,din Iasi ...23

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Fetele, va multumesc. Eu nu sunt prea bocitoare de felul meu, mai bocesc asa pe la vreun an-doi cand ma coplesesc toate insa imi trece pana la urma... Adevarul e ca tare mai doare cand ai crezut ca ai niste prieteni insa te-ai inselat... asta e, mi-am pierdut increderea in ei. Chestia e, ca nu mie mi-au facut mizeria, ci alor mei si asta doare cel mai tare. In fine, vorba voastra suntem sanatosi si ne iubim. Cel mai important. Si in plus va am si pe voi. Inca o data multumesc.

Cristina,
eu am niste recomandari pt salonul de coafura... in alexandru este salonul teo. sunt 2 gemene acolo. una e in concediu de maternitate cealalta lucreaza. e salonul lor. nu sunt scumpe dar se misca ok. trebuie insa sa te programezi. nr de telefon: 0232/268459 si spui ca vii din partea mea. nu iti va parea rau. efectiv sunt super. Cere cu TEO. neaparat.
eu am ajuns la ele dupa mavior si nu ma mai intorc la mavior. La sei bella nu am fost inca insa deocamdata nu am de ce.

Cred ca ma apuc de dieta insa de luni... ca de obicei ca in fiecare luni (!!) de data asat serios.

Numai bine tuturor.

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

da, si veve trebuia sa-si faca tzoale din cositor

quote:
Originally posted by palmyrah2002

Imi pare rau ca nu am stiut la vreme,imi luam si eu un costumas,un maieuas,ceva de poliamida,sa ma dau mare!

Cristina,Rares 7 luni si Mihnea 4 ani si 4 luni!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Dragutze simbolurile nuntilor...si daca ma uit....se pare ca la prima casatorie a crapat poliamida,s-a rupt...stiu si eu...si am ratat-o deci pe aia de cristal....dar acum pe 14 februarie o am pe cea de cires...na,acum sa va vad!Ce sa-mi fac de aniversare din cires?Cercei la urechi?Sau sa caut un cires,ne suim amandoi si bem acolo sampanie pana se coc ciresele?

Cristina....pliiiiiiz nu mai zi de placintele ca o iau razna...azi cica trebuia sa mananc cod fiert si tu zici de cele sfinte

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

O cosmeticiana OK nu stie nimeni? Am pe cineva in P. Unirii dar vreau sa imi crut nervii si sa nu ma duc la ea. Pana nu demult am avut o alta cosmeticiana dar a plecat de la cabinetele unde lucra si pe mobil nu o gasesc. Va rog mult!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

raluca, uite aici, este in nicolina2, adresa sos.nicolina nr.25, bl.957, parter,tel. 244.618

quote:
Originally posted by ralucami

O cosmeticiana OK nu stie nimeni? Am pe cineva in P. Unirii dar vreau sa imi crut nervii si sa nu ma duc la ea. Pana nu demult am avut o alta cosmeticiana dar a plecat de la cabinetele unde lucra si pe mobil nu o gasesc. Va rog mult!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

ce stiti - iar vine frigul?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67430&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are un an si patru luni

Mergi la inceput

daca intra cineva la forumul umanitar din semnatura mea, sa-mi spuneti si mie; nu mai reusesc sa ajung la banca sa trimit niste bani , si mi-ar fi mai usor sa ma intalnesc cu cineva din Iasi, cum fac fetele din Bucuresti...

sau povestea cu Silviu v-a lecuit definitiv de umanitare?
chiar, se mai aude ceva?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67430&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are un an si patru luni

Mergi la inceput

of, iar erau dimineata -9 grade...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Salve... ai mei dorm cu totii si as dormi si eu dar nu imi e somn. asa ca bantui...

Herra, nu stiu inca sigur ce a fost cu Silviu dar sincera sa fiu mi-a lasat un gust amar ultima pagina pe care am citit-o despre el - si singura prin toamna-iarna... Insa am ajuns la concluzia ca or fi fiind si oameni necajiti, multi, insa multora asa le place sa fie. N-ar renunta la comoditatea lor sa munceasca sau sa faca ceva pentru nimic in lume. Ca sa nu mai spun ca mai sunt si ignoranti dar convinsi ca nimeni nu e mai destept ca ei. Adica stii cum, prostu nu e prost destul daca nu e si fudul. Uite de ex o chestie care m-a scos din minti saptamana trecuta - una dintre ele. Acum doua luni am vorbit cu matusa unui copil bolnav de distrofie musculara. Parintii voiau sa vanda niste teren sa il poata duce la Kiev unde erau asteptati. De fapt mama, tatal nu avea nici un chef. Sun sa intreb de pret si imi raspunde: "chiar vreti sa cumparati? ei bine e 100 usd/m daca vreti 1000 de mp sau 150 daca vreti 3000mp?!!" "Domnule, in zona se vinde cu 20 euro la strada nu unde aveti voi, si oricum stiam ca daca iau mai mult il dai mai ieftin, nu invers..." "Nu, stiu cine sunteti, asta e pretul" "Domnule, stiam ca ai un copil bolnav. D-ta vrei sa il vinzi sau nu?" "Da, il vand dar pe bani". Terenul e in drumul hotilor si nu are nici apa nici gaz si nici nimic. Normal ca nu am cumparat. Ma suna mama copilului, nu vreau sa cumpar? "ba am vrut insa nu la asa un pret, si nu in felul asta." "Pai e un pret bun" "Doamna cunosc preturile din zona. Nu e un pret bun" "Doamna asta e pretul. Daca vreti sa cumparati, bine..." " Bine, la revedere".
Nu au vandut terenul nici cu 20 de euro si nici cu 15 euro ci cu 10 euro, nicidecum cu 100 usd. Au ajuns la Kiev abia acum doua saptamani cand copilul era in stare prea grava sa mai faca ceva... Am vrut sa ii ajut. Ei insa nu au vrut sa fie ajutati, au vrut sa insele pe cineva... Si nu au facut nimic... ba au mai si pierdut... Doamne!

Alta chestie, aveam o menajera cu doi ani in urma. A stat vreo 3 ani la mine. Familie mare, cu probleme destule, dar cu sotul care lucra si bea, cu ea care muncea cu ziua la mine si la inca doua persoane, cu 3 copii si o mama bolnava... Ii dadeam 250.000 in 2004 pt 6 ore plus transportul. Si haine si mancare si pt ea si mai ducea si acasa. Imi era mila de ea, era stravezie insa isi apara drepturile. Femeia asta avea o manichiura super - nu ca mine!!- de cate ori venea, si se vopsea mereu si era curatica... Moare maica-sa si ii lasa o casa de chirpici si 500 mp la Letcani. Gata, nu mai putea lucra la noi. Isi vinde apartamentul si se muta acolo. Copiii mergeau inca la scoala. Le-a luat o camera la camin si era fericita. Da, insa bani nu mai aveau. Sotul lucrase in Iasi, nu mai voia sa faca naveta, dar voia sa bea, ea in sat la cine sa lucreze?, copiii la scoala aveau nevoie de bani... Dupa ce a disparut 3-4 luni a venit din nou la mine si voia sa o reprimesc la treaba. OK. Da, dar nu de 3 ori pe saptamana ca pana atunci, doar de doua ori si voia 400.000 de mii. Si venea de la ora 10 si pleca la ora 16... si voia sa ii platesc si transportul... I-am raspuns nu cam la toate punctele. Si stii ce mi-a spus? Ca ea de acum e o doamna si nu mai accepta orice conditii... OK. Pa.
Dupa inca 3 luni vine iar. Primea si 250.000 de mii numai sa vina ca pana atunci... Dar fiindca era o doamna, dupa 3 saptamani a renuntat... Acum am vazut-o, vai de capul ei, si nu mai avea manichiura facuta... Si era mai stravezie. Am intrebat-o ce face si abia m-a recunoscut... Stiti ce facea? Cersea. Am intrebat-o ce face, ce e cu ea... Pai a pierdut casa, i-a vandut-o barbatu-sau si acum stau toti in camera de camin iar barbatu-sau continua sa bea... "De ce nu ai mai venit sa lucrezi la noi? " " Ei, pai stiti... " Mi-am amintit ca era o doamna... nu mai era de prestanta ei sa munceasca...
Si as mai continua dar nu e locul...

De asta eu m-am cam lecuit de umanitare. Am o singura exceptie: o familie necajita insa doar ei. Sunt niste copiii care au asistat la asasinarea mamei lor de catre tatal lor care a si intrat in inchisoare pentru asta - au fost si pe la tv. Fata cea mare e studenta dar si lucreaza iar ceilalti copii sunt elevi si sunt foarte cuminti. Fac tot ce pot ca sa nu isi lase fratii sa ii ia Asistenta sociala. Casa aceea e atat de curata, asa saraca dar atat de curata. Cel mai mic copil are 6 ani dar nu are mai mult de 1 m si cred ca nici 18 kg insa e asa frumusel si e bine crescut. Ceilalti copii - sunt 6 cu totii - invata bine si sunt cuminti! Un baietel e in clasa a 10-a iar ceilalti 3 sunt in gimnaziu. N-am vazut o hainuta rupta sau murdara la ei, toate sunt curate si cusute cu grija.
Le-am dus un tv asta iarna si stiti cand il deschid? Seara dupa ora 19 cand sunt toti acasa. Dupa ce isi fac lectiile si vine sora cea mare si ii controleaza!!! Si nu primesc de la nimeni si nu cer bani nimanui. Lucreaza la firma sotului meu ca desenatoare - si e singura desenatoare - si va asigur ca e f. buna. Invata de la ceilalti cu o usurinta si o perseverenta fantastica.
Sora cea mare a avut o bursa la Lyon la care a renuntat cand s-a intamplat nenorocirea...

Gata ca deja am scris prea mult... Nu stiu ce m-a apucat.

In alta ordine de idei, Herra, chestia cu Think Pink are vreo legatura cu magazinull din Mall sau e doar o chestie draguta si atat?

Mergi la inceput

nu stiu de nici un magazin cu numele asta - chiar, unde e si ce vinde?

asta e o deviza veche de-a mea, care indeamna la optimism.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex

Mergi la inceput