care prezentatori tv nu va plac

care prezentatori tv nu va plac | Autor: teodora35

Link direct la acest mesaj

am vazut ca toata lumea intreaba daca iti place de o anume sau un anume prezentator tv ei bine eu m-am gindit sa pun intrebarea opusa
deci mie una personal nu imi place de Dan Negru,Gabriela Vrinceanu Firea se strimba tare urit cind vb si as mai scrie dar va las pe voi sa mai spuneti

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Dan Negru

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

gabriela vrinceanu firea e o tipa foarte inteligenta dar ar trebui sa stea in "spatele ecranului" , sau sa renunte la a prezenta stirile si sa ramana doar cu emisiunea aia .

si toate cele de la OTV , incepand de la faptul ca "deranjeaza ochiul deranjeaza si urechea"

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Firea....zici ca e actorul care n=a trecut niciodata peste trac,e crispata tot timpul,de acolo si balbele.....
Negru....e ceva de speriat,nush daca are simpatizanti pe undeva....
Pe mine ma enerveaza si Esca,lasand la o parte talentul ei in meserie....
Zici ca sta sa sara la atac pe ecranul la care te uiti,e agresiva si....citeodata chiar exagereaza,pe urma......nu-mi place ca e ca o masinarie,zimbeste fortat,parca ar prezenta de obligata stirile

BRENDA

CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

off off iileano!

pretenii stiu de ce oftez, trendu', bata-l vina

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mda!
Teodora,mie nu imi plac Gabriela Vranceanu Firea(cum a zis cineva ,ar trebui sa stea in spatele ecranului),Loredana(ca prezentator e varza)Mihaela Tatu(ma dispera cum intrerupe ea lumea la mijlocul propozitiei) si daca ma gandesc bine mai gasesc.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradanatalia spune:

ANDREEA MARIN, cu zambetul ei fals cu tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu am mai multi:
Andreea Esca
Andreea Marin
Dan Negru
Mihaela Tatu

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVA-DATA spune:

1.Loredana Groaza,e vulgara, odata era sa-si piarda ,degeaba are acolo daca n-are nimic in cap.
2.Mihaela Ratatu,una e sa ai 50ani si sa te simti ca la 20,alta e sa ai 50 si sa vorbesti ca la 20.
3.Andreea Grotesca,mi se pare ca invadeaza ecranul,e robotizata,stresanta si ioc farmec.
4.Anonimele de la Antena 1,foste asistente de-ale lui Dan Negru

eva
Vezi stanci,cativa pescarusi,niste valuri si ai impresia ca ai inteles marea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVA-DATA spune:

Oare 'anexele'de la Teo(Tantza-balantza,punkistul si zambareatza dotata cu balcoane) fac parte din categoria prezentatorilor sau fac parte din decor?

eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Subscriu ptr. LOREDANA. A avut tentative si sa scrie editoriale in Apropo TV. Noroc ca nu a scris mult!

Catalina & Andrei (3ani si 6 luni)

"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)

Mergi la inceput