dar teo va place?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

A gasit pe cineva?Daca intradevar are pe cineva ma bucur mult pentru ea si mie tot imi place de ea chiar daca mai face misto de invitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Si inca ceva eu nu cred ca ea invita manelistii ci producatorii sau cum se numesc ei.Ea stie si cei care se ocupa de emisiune ce le place majoritatea oamenilor si ce anume face audienta sau poate mai face si in ciuda celor care sunt antimanele desi stiu sigur ca nici ei nu-i plac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

am vazut-o la o emisiune acum 1-2 ani in care cineva , nu mai stiu cine, a intrebat-o de ce invita manelisti la emisiune , si i-a i-a raspuns: din acelasi motiv pentru care m-ai invitat tu pe mine in emisiunea ta.

deci, are dreptate, daca noi toti, in general, vrem sa vedem manelisti.... atunci , evident ca ea ii invita * a nu se intelege ca imi plac manelele*

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

si apoi... da dom'le exista in romania nevoie de oamneni care sa adopte copii si cineva trebuie sa o faca. ea este unul din acele persoane. felictari! daca nu-i spui romanului in fiecare zi ce are de facut, cam uita! si apoi exista multi oamneni de suflet in romania.

sunt asa de amarati unii copii! mananca si scoarta de copac!

eu o admir pentru asta, desi cred ca poate face copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

nu imi place deloc... e fortata!Ca si unele glume care le face!

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica spune:

Mie imi place Teo...emisiunile le urmaresc in functie de invitatii pe care ii are.

Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!!

Mergi la inceput

bine, dar nu ne zice nimeni pe cine are, sau nu se stie, nu se poate citi nici unde?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by disperata

teo e cuplata cu cineva? se stie cu cine? sau ... e doar o speculatie\? ca sunt paparazzi astia... ati gasit cumva pe internet ceva? unde? ca eu am cautat si am gasit numai balarii! am vrut sa o si vad... dar n-am unde... nu stiu.. era cineva de pe forum care zicea ca o vede undeva.. dar nu ne zice si noua unde???

Teo e demult cuplata cu "domn profesor", un tip din echipa ei, care e cat dulapul (adica cam cat era ea acum cativa ani), cu ochelari si coada de cal.

Felicia + Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

ai citi undeva pe net despre asta felicia? as vrea sa citesc si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

disperata stiam demult asta de la un cineva de la Antena 1. "Domn profesor" face parte din echipa ei inca de pe vremea cand era la acest post. I-am vazut impreuna la mare, cand ea a dat un concert pe plaja de la Jupiter (era in vara cu eclipsa) alaturi de Narcisa Suciu.
Acum cateva luni am vazut-o iarasi, tot cu "domn profesor", la raionul de produse ptr bebei din Carrefour Orhideea.
PLus ca in TVmania a spus ca este cu cineva care o iubeste inca de pe vremea cand era grasa.

Felicia + Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput