dar teo va place?
Raspunsuri - Pagina 5
dyana spune:
Care a fost motivul sau scopul pentru care IERI a pus un manelist Jean de la Craiova , sa citeasca ceva din Hamlet si apoi sa il faca de ras in fata tuturor ....
mi se pare ipocrizie, jignitor, sa ii inviti in emisiune pe unii pe care nu ii respecti, si sa mai spui in direct vaaai ce simpatic esti tu, afirmatii gratuite, ..., si sa il faci de ras .....
a fost penibil si de-a dreptul rusinos , in locul ei mi-ar fi rusine ...
cand era grasa , era mai umana si mai la locul ei ... asta e
sa fie sanatoasa in rest, si sa fie linistita ca nu cred ca peste 10 ani va mai avea atata "succes" ..
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by disperataquote:
Originally posted by ramona71
sunt deacord cu voi in mare masura.Eu o urmaresc din Elvetia prin net.
ramona totusi nu ne spui unde anume o privesti pe net, spune-mi si mie . te rog... ??? vreau si eu s-o vad
s-auzim numai de bine! si
alayna spune:
Nuuu,nici sa nu o vad.Mi-e antipatica la maxim.
De cand a slabit are niste fitze in ea,intotdeauna da ochii peste cap,face glume deplasate cu toate ca i se par normale.
Ce vi se pare asa desteapta?Lasa-ti ca mai are femeia si casca si prompter,nu e geniu asa cum credeti
ardeiash spune:
alayna: are casca si prompter, dar a demonstrat de multe ori ca este spontana, ca nu are neaparat nevoie de ele. evident , ca exagereaza, uneori. e adevarat. nu stiu de ce o face, dar e o tipa inteligenta, culta... cu simt al umorului...
ardeiash spune:
dom'le antipatica sau nu, de ce nu ne ziceti si noua pe ce site putem sa-i vedem emisiunile. ca eu tare as vrea. please!
ooana spune:
Mie imi place...se vede ca e o fata inteligenta, cu un simt al umorului dezvoltat, e spontana...ca mai, imi place!Si intotdeuna ma face sa rad!
Apoi trecand peste aceste calitati...cred ca cel mai frumos gest al ei este acela de a infia un copil...gest de care nu sunt capabili toti oamenii...ea a dat o sansa si a oferit o viata mai buna unui copil iar pentru asta jos palaria!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
katie spune:
Ma bag si eu pe aici, ca nu prea pot sa ma abtin...
Ce sa zic, mi-a placut de ea ani la rand, la Tele 7 si la Antena mai ales, nu pierdeam nici o emisiune cu ea si cu Mircea. Dar... sa-ti bati joc luni intregi de tot ce inseamna Pro Tv, de Sarbu, de Jeanine, de Loredana in special, nu imi mai amintesc acum toate numele, dar nu ii scapa unul; si dupa ce ajungi la Pro, la ultima aniversare sa zici: "Gandeam si simteam Pro Tv. Nimeni nu si-a dorit sa ajunga aici mai mult decat mine.".......
Nu mai vorbesc ce buna prietena e ea acum cu Loredana...
Ana-Maria21 spune:
Cand am vazut TEO a trebuit neaparat sa scriu.Imi place la nebunie de ea,om cu asa simt al umorului dezvoltat nu am mai vazut,e super inteligenta,imi placea de ea de cand era cu Mircea(si el ff inteligent si amuzant)Imi pare rau ca nu mai fac emisiuni impreuna dar si mai rau imi pare ca nu o mai vad la tvO iubesc ff mult si cand vad cata vointa a avut ca sa slabeasca.....E un om foarte deosebit si imi pare rau ca nu a reusit sa-si gasesca jumatatea
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by Ana-Maria21
Cand am vazut TEO a trebuit neaparat sa scriu.Imi place la nebunie de ea,om cu asa simt al umorului dezvoltat nu am mai vazut,e super inteligenta,imi placea de ea de cand era cu Mircea(si el ff inteligent si amuzant)Imi pare rau ca nu mai fac emisiuni impreuna dar si mai rau imi pare ca nu o mai vad la tvO iubesc ff mult si cand vad cata vointa a avut ca sa slabeasca.....E un om foarte deosebit si imi pare rau ca nu a reusit sa-si gasesca jumatatea
te inseli..poate nu esti la curent cu noutatile...are pe cineva si asta o stiam de cand a adoptat-o pe fetitza,"se inteleg super,e un om minunat si care le iubeste foarte mult pe amandoua"-iar la faza cu adoptia- jos palaria in fata ei!
ardeiash spune:
teo e cuplata cu cineva? se stie cu cine? sau ... e doar o speculatie\? ca sunt paparazzi astia... ati gasit cumva pe internet ceva? unde? ca eu am cautat si am gasit numai balarii! am vrut sa o si vad... dar n-am unde... nu stiu.. era cineva de pe forum care zicea ca o vede undeva.. dar nu ne zice si noua unde???