dar teo va place?

dar teo va place? | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

eu o iubesc pe teo trandafir. e spontana, plina de umor, placuta si super amuzanta! are cateodata o inspiratie!!!!! nu stiu de unde le scoate!

s-auzim numai de bine! si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Da, imi place. Din pacate (pt. mine) s-a lansat dupa ce am emigrat eu asa incit cind am ajuns in tara dupa n- ani a fost o descoperire placuta. Singurii la care ma uit cind vin in tara Divertis (ca astia-s de-o seama cu mine :-) si Teo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

si mie imi place teo , e super !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

divertis rules....
teo imi placea pe vremea cand era la tele 7, cu mircea...
acum, nu stiu ce sa zic, imi aduce aminte de echipa pe care o faceau impreuna, insa parca nu mai e la fel...
dar merge...pacat ca sunt prea multi manelisti in emisiunea ei...
oricum, nu o pot compara cu andreaua marin...

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

da, subscriu.. nici mie nu-mi place cand le da apa la moara manelistilor. o bulina neagra pentru asta... si cred ca ai dreptate... cand era cu mircea emisiunile ei erau un pic diferite... insa catre sfarsit mi s-a parut ca ii cam luau pe toti in raspar... n-am s-o uit niciodata la ultima emisiune cu mircea cum plangea....

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

si mie imi place teo chiar daca asa cum ziceti voi ca (cheama manelisti in emisiune)eu o consider o persoana amuzanta ,haioasa,spontana si plina de viata e imposibil sa nu te faca sa razi intr-o emisiune de a ei

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Si mie imi place...
Teo e prietena cu toata lumea, chiar si cu dusmanii ei, poate de aia aduce tot "soiul" de oameni, pentru a satisface toate gusturile, pentru a atrage un cat mai larg public......

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

imi place Teo ,

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

e pe naiba prietena,asa vrea sa para,nu siti voi ce e in spatele ecranului.
E o tipa super inteligenta,super cu umor,super talentata.
Insa.......i s-a urcat la cap celebritatea si spectacolele de prost gust pe care le face cind e ziua ei si anunta pe toata lumea,sau cind jigneste pe altii finut,asa....o strica rau,ii altereaza imaginea.
Eu una,nu suport:"azi e ziua meaaaaa"...Sau tam-tamul pe care il face cu fii-sa,de parca numai ea ar avea copil,de parca ar fi emisiunea ei privata,in fine,se da in spectacol si e de prost gust....parerea mea!

BRENDA

CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

a devenit grandomana, disperata ...

emisiunea ei este un balci , este la "moda", toata lumea se invarte in jurul cozii ei, pardon , a inteligentii ei, atata face caz de inteligentza sa, ca m-am plictisit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mie mi-a placut in continuare si inca imi place.N-am sa contest ca o adoram pe vremea matinalurilor cu Badea, iar acum nu ma mai strofoc sa-i urmaresc emisiunile decat daca ma nimeresc intamplator in fata ecranului.

Pe de alta parte avem atat de putini prezentatori tv inteligenti, spontani si cu humor incat ma bucur enorm ca exista Teo, cu sau fara manelisti, ca oricum chiar si in 5 minute de urmarit emisiunea ei aud ceva amuzant care ma binedispune si ma face mai optimista.

Si, in definitiv asta ar trebui sa fie scopul unei emisiuni de divertisment, nu-i asa?

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput