dar teo va place?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

sunt deacord cu voi in mare masura.Eu o urmaresc din Elvetia prin net.Ma binedispune si ma bucur f mult sa vad emisiunile ei.Are un mod aparte de a face televiziune!Cel putin pt ceea ce vezi pe posturile romanesti!Si altceva in legatura cu manelele.Vroiam sa va intreb cum suportati faptul ca (cel putin pe protv internat asta am vazut)nu exista emisiune de stiri sa nu fie o stire despre vreun tigan care se insoara sau miss piranda sau mai stiu eu ce....Sa fie inteles nu am nimic impotriva lor dar nu vad de ce atata spatiu acordat lor...M-am uitat intr-o seara la stiri 3 reportaje erau despre etnia lor.In plus primul reportaj era despre moartea sotiei lui Vasile Seicaru (f impresionant)iar imediat dupa miss piranda.Cam atat.Oricum sper sa se schimbe ceva in acest sens in Ro.Salut toti romanii oriunde s-ar afla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Da imi place,dar daca nu imi plac invitatii nu ma uit la emisiune.
Si imi place si pustoaica ei si nu ma deranjeaza ca o aduce la emisiune si se lauda cu ea.
Fiecare mamica isi lauda puiul .Ea o face la Tv si noi la Desprecopii.com

www.babiesonline.com/babies/m/mihayta

Cristina mamica de Craciunita Cristina Adriana(25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Imi place pentru ca este braileanca de-a mea desteapta, spontana, cu mult umor.
Nu-mi place insa ca este complexata ca este grasa. Un om cu un asemenea complex de cele mai multe ori ascunde multe rautati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Eu nu ma omor dupa ea ,dar e clar ca emisiunea ei e cea mai de succes la ora actuala.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Mie imi place!
E cu mult mai naturala la Andreea Marin.Si fara fite.Eu am cunoscut-o si personal.Am fost si la ea in casa.
Este o tipa deosebita.

In legatura cu manelele..nu ea ii cheama pe aia...asa e politica la PRo Tv..cica asta se cauta...asta se cere..tiganeala vor romanii..tiganeala le dau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
Originally posted by ramona71

sunt deacord cu voi in mare masura.Eu o urmaresc din Elvetia prin net.

unde anume o privesti, spune-mi si mie . te rog... ???

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by zfcristina

Si imi place si pustoaica ei si nu ma deranjeaza ca o aduce la emisiune si se lauda cu ea.
Fiecare mamica isi lauda puiul .Ea o face la Tv si noi la Desprecopii.com

Faptul ca a adoptat un copil, spune multe despre ea, ca om. Tot respectul pt ea ! Isi ia copilul la lucru, asa cum fac probabil si alte mame. Ce daca lucreaza la tv ? Putea sa lucreze si la gradinita, cred ca tot ar fi luat-o.
Imi place sa glumeste, desi uneori, e adevarat, "atinge" usor invitatii; totusi, pe fetitele carora li se vede posteriorul din haine, chiar mi se pare normal sa le... atentioneze un pic ( culmea e ca nici macar nu-si dau seama ! ).
A facut un efort si a slabit in vazul tuturor. Nu si-a luat concediu si a reaparut ca Mihaela Tatu, cu 30 de kile mai putin. S-a smiorcait dragalas ca e grasa, acum face haz de kilogramele in plus. Alta si-ar pune cenusa-n cap si ar disparea in secunda 2, DACA ar avea curaj sa iasa pe post asa.
Per total, imi place ! Nu e falsa, gen "regina" Stupizelor.

Raza de soare

Pana-mi fac cont, aici ma puteti vedea, la proba finala:

http://community.webshots.com/user/mokosistaf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by brendamitran

e pe naiba prietena,asa vrea sa para,nu siti voi ce e in spatele ecranului.
E o tipa super inteligenta,super cu umor,super talentata.
Insa.......i s-a urcat la cap celebritatea si spectacolele de prost gust pe care le face cind e ziua ei si anunta pe toata lumea,sau cind jigneste pe altii finut,asa....o strica rau,ii altereaza imaginea.
Eu una,nu suport:"azi e ziua meaaaaa"...Sau tam-tamul pe care il face cu fii-sa,de parca numai ea ar avea copil,de parca ar fi emisiunea ei privata,in fine,se da in spectacol si e de prost gust....parerea mea!

BRENDA

CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran

si as mai adauga: razbunatoare, nu suporta critica......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Cand carcotashii se leaga de cineva, Teo rade in cor cu ei, Doamne Doamne ce ii mai place sa vada ca poate sa faca misto de altii.

Dar cum a fost si ea luata un pic la mistoooo, era plansa si nefericita de vai de ea ....

eeee, lasa ca stie sa arunce rautatile printre glumitze ashea, ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

quote:
Originally posted by korinna

Mie imi place!
E cu mult mai naturala decat Andreea Marin.Si fara fite.Eu am cunoscut-o si personal.Am fost si la ea in casa.
Este o tipa deosebita.

In legatura cu manelele..nu ea ii cheama pe aia...asa e politica la PRo Tv..cica asta se cauta...asta se cere..tiganeala vor romanii..tiganeala le dau!

Mergi la inceput