Simptome-5
Raspunsuri - Pagina 6

ALINATXA spune:
Diddy am sa incerc sa te ajut eu.....si eu am facut luna asta teste de ovulatie la greu.....incepand cu ziua 14 avand in vedere ca ultimele Cm-uri au fost mai lungi 31-33 zile.....Sa pozitivat abia in ziua 17.In prospectul Dr sigur scria ca la un ciclu de 32 de zile testarea trebuie inceputa din ziua 15......eu am luat doctor sigur si diaspot ultima zii de testare cand a iesit pozitiv.Din momentul in care iese pozitiv acolo scrie ca dureaza cam 40 de ore pana la ovulatie.Sper sa iti fie util.........mult succes iubita!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

melutzica spune:
Alinutza,eu te pup dulce.Lasa nu te lua dupa asemena cuvinte ca nu are nici un sens.Iar ceea ce ti-a zis fata aia ,nu era blestem.Asa ca nu te supara.E f urat ce ti-a zis intradevar si dureros mai ales,dar ai facut bine ca ne-ai spus noua si acum te vei simti mai bine.Esti o scumpica si Doamne Doamne iti va darui in curand bebeul ai sa vezi
.Hai,a trecut necazul da??Uite ce floricele iti trimit

ALINATXA spune:
Doamne melutzica esti asha o scumpa si dulcica!Iti doresc din toata inima sa reusesti luna asta.....Vineri fetelor merg la o manastire bisericuta pe lana silistea snagovului.Am acolo un preot f f f batran care te duce cu gandul la imaginea unui sfant adevarat.Merg de ceva timp acolo.Am sa duc lista acolo la el.In fiecare dimineata el singurel se roaga ptr fiecare care a trecut pe acolo.Am dus acolo o prietena care era in pragul disperarii.Avea numai probleme grave.La ceva timp soarele a rasarit pe straduta ei intr-un mod absolut miraculos.Acum e alt om.Voiam sa va povestesc despre acest sfant ptr ca el chiar este un sfant.Va pup fete scumpici
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Diddy spune:
Alinutza, melutzica si Liana30, , multumesc mult pentru urari si pentru sfaturi. Am tot avut "simptome" de sarcina luna asta, dar stiu ca este imposibil pentru ca este prea devreme. Oricum, ma straduiesc in continuare la greu!
Alinutza, parerea mea despre blesteme: daca nu crezi in ele, nu au cum sa iti faca rau! Nu iti fie frica de cuvinte ale unor persoane rele, daca crezi in Doamne-Doamne nu vei pati nimic. Doar gandeste pozitiv, crede ma nu sunt cuvinte in van, si eu incerc in ultimul timp sa ma auto-educ sa fiu mai optimista si are efect! Nu imi inchipui totusi, ce fel de persoana poate spune asa ceva.....
In alta ordine de idei, fetelor, fiind mai noua in domeniu, am uitat azi de dimineata sa imi iau temperatura....pai offf, cum o sa reusesc eu vreodata sa aflu daca am ovulatie sau nu daca nu pot tine minte un lucru simplu ca acesta.
Oricum, inteleg ca abia dupa 10 zile de la implantarea ovulului pot aparea simptome de sarcina, nu? Asa ca, va anunt daca apare vre-o unul cat de micutz si pe la mine. Pana atunci...
Va pup fetelor!

kateryna spune:
ALINATXA stai mama linistita ca Dumnezeu are grija de oameni. Nu stii ca de obicei ce-i doresti altuia rau se lipeste de tine? Asa ca nu-ti mai face griji.
Nunta noastra

pitikot spune:
va multumesc pentru primire !
Eu nu am incredere in testele de ovulatie, le-am incercat vreo 2 luni ,aproape zilnic ,uneori chiar si dimineata si seara,niciodata nu am vazut un test pozitiv :(
ma duceam la monitorizare si dr imi zicea ca am ovulat,dar testele tot negative erau !
Mie mi-e destul de nasol dupa ce am oprit anticonceptionalele,in sensul ca nu mai am nici un simptom de ovulatie..inainte sa le iau si cat timp le-am luat stiam exact,aveam si dureri de ovare si secretia aceea ca albusul de ou,si destul de abundenta ca de multe ori ma speriam . Ei bine,din august de cand nu mai iau pastile,nici urma de secretie,sanii nu ma dor decat inainte de menstruatie..de ovulat habar n-am cand se intampla,la dr am ajuns prin zilele 12,15 si 17 (diferite luni) si deja ovulasem..parca totul e cu capul in jos..uff
prestez la greu,chiar si zilnic,poate-poate.. ultima menstruatie a fost pe 1 februarie si eu am inceput sa prestez de pe 4 .

claucia spune:
Lienush ce faci? Nu te testezi sa "vedem" si noi fata frumoasa si bucuroasa? Sau sa "auzim" de fata vesela?
Eu sunt asa: z27, greata de ieri mai toata ziua dar surda asa, nu-mi vine sa ma inchid in baie. Altceva nimic, somn mult, as casca mai mereu. Si imi lacrimeaza ochii. SI parca sunt mai draguta cu oamenii
Dar pot fi si de la altceva, greata nu stiu de la ce, dar somnul si ochii inlacrimati...parca ma incearca o raceala
Oricum nici un semn de CM, nu spune nimic, nici ca vine nici ca nu vine si nu vreau sa fac vreun test. In ultimele luni am fost atat de dereglata, dupa pastile, asa ca nu stiu. Dar inainte de pastile imi venea cam la 30. Mai astept sia bia inziua 35 - de Sf Valentin fac un test. Sa ma dezamageasca de tot de Sf Valentin. Daca nu vine CM pana atunci si nu mai am nici o grija. SUnt intr-o dispozitie glumeata... nu poetica cum e Liana - fata desteapta!
Pupi la toate fetele, Alina nu pune la inima ce spun unul si altul. Vai ce frumos ai povestit tu de preotul batran, mi-l si imaginez. Dragul de el... multumesc pentru poveste. E frumoasa.
Hai Liana... spune. Ti-am mai spus eu odata mai demult ca s-ar putea sa discutam in acelasi timp despre aceleasi lucruri... simptome. Hai, zi, diferenta e mica intre noi - eu z27.
PUpi

Dasha spune:
Buna fetelor ,
Liana sa stii ca ma alatur si eu galeriei si iti tin pumnii.Sa speram ca va fi cu doua liniutze
E valabil si pentru tine Clau.
Va e toate.
Never say never!