Simptome-5

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

adela

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Bine ai venit Ina!
Melutzica ,Pusichet ,luna viitoare sigur nu mai vin rusii...
Liana facem galerie
Va
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Adela,grantat nu mai vin luna uramtoare,ca altfel ii iau la .
Eu una m-am saturat pana peste cap sa-mi tot incurce planurile si de ieri le-am declarat razboi.
Multi pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

ici la toate fetele.
Sigur intr-o zi o sa sarbatorim ceva de genul cind o sa aflam ca sintem .
Pina atunci ne punem pe actiune si ca niste o sa reusim.
Dar trebuie sa reusim noi cindva, si cind o fi sa vezi atunci ce sarbatoare o sa fie.
Tabitza de ce doare deasupra operatiei?
Daca e prea dureros suna pe medicul tau si intreaba-l, nu sta sa suferi.
pupici

Mergi la inceput

Pusichet,nu pot spune decat Amin!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Buna fetelor, ma primiti si pe mine?! Ziua 16 din CM, prestat , astazi dureri de ovare ca la CM, temperatura 36.9, testul de ovulatie facut cu 2 zile inainte -negativ.(dar am auzit ca nu toate sunt neaarat bune!) Oare...e posibil sa fie acesta un simptom de ???
Va pup!

Mergi la inceput

Diddy,bine ai venit, si sa ramai cat mai putin, sa treci repede la mamici.
Tot ceea ce descrii tu ,pot fi simptome de sarcina,dar e mult prea curand sa se faca simtite deja.Mai asteapta un pic.Eu iti tin oricum pumnii sa fie cu ochisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Diddy bine ai venit..tin pumnii

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Melutzica imi pare asha de rau.......dar lasa ca luna viitoare sunt sigura ca o sa vina bebitza.......liana asta e semn mai fata....dar vezi nu fa ca mine.......din ziua 25 eu tot fac teste de sarcina.......si am cm de 32-33....sunt nebuna stiu......azi am luat 3 teste ....l-eam facut pe toate.....pe doua dintre ele parca parca se vede a 2 a liniuta fffffff pala.Azi ar fii trebuit sa vina nenorocitii.......Eu tot sper ca nu vor veni.Simptome sunt....ameteli,dureri de cap,si ieri fetelor am fost la un service dimineata.....baietii aia mancau conserva de pui......mai etelos sa sar pe ei sa le iau conserva asha salivam....ma rog asta poate fii si in capul pe nebun.Cert e ca am avut simtome de ciclu pana acum 3 zile....acum pauza nimic....sanii sunt normali....ce sa mai zic ca nu mai zic nimic.....iau un calmant ceva sa ma mai potolesc din haotismul asta si agitatia asta care imi e caracteristica.....Nu am mai scris pana acum ptr ca nu am vrut sa va bag si pe voi mai rau in ceata.....Va pupa fata si sa speram ca va fii cu ochisori la toate aspirantele ......mwahhhhhhh

http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Fetelor si mai am ceva pe suflet....Daca nu va spun mor........Am avut o altercatie cu verisoara sotului....Tipa e FOARTE REA.........si stiti ce mi-a zis?O SA RAMAI GRAVIDA CAND AM SA TE REGULEZ EU......scuze de limbaj dar asha e ea vulgara.......De 3 zile dupa ce ca eram eu super stresata sunt asha de deprimata.....Imi e asha de frica de blesteme.....O sa ma duc la biserica sa spun preotului cu toate ca sotul meu spun ca nu se ia dumnezeu dupa oamenii rai si nebuni.......offff sunt asha de suparata si am numai ganduri negre

http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput