Simptome-5
Raspunsuri - Pagina 14

Avalon spune:
Rucsi, ce-ti mai fac baieteii? Ce-ai zice de niste simptome pt o surioara pt ei?
Zozela, daca cm nu vine, poate e bebe! Eu asa iti doresc!
Tabitha, tinem pumnii la cat mai multe simptome reale!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Avalon spune:
Liana, fata sufletista! Ne e dor de tine!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

aventura spune:
Liana iubita noastra fata, ia uite cum stam toate ciorchine si asteptam sa revii
te iubim mult de tot si te asteptam cu drag!!!!
I love Mission Impossible!

Liana30 spune:
sunt aci
am spus pe la alte case de ce am lipsit asa ca nu mai repet si pe'aci...
va tin pumnii la toate...
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
Rucsi, Avalon: . Astept simptome, dar inca nu alerg dupa ele.
Liana: fug pe la alte case ca sa vad ce ai scris. Nu stiu inca care e starea ta de spirit, dar te rog sa citesti ceea ce TU ai scris la inceputul acestui capitol. Sa nu ma bati
, te rog eu mumos.

Liana30 spune:
am scis asa...
si totusi viata e frumoasa,
chiar daca-i gusti greul din plin,
tot va ajunge-o raza norocoasa
sa te-ncalzeasca cu al ei preaplin
si incheiam asa.."Nimic nu-i imposibil!"
si acu incerc sa
e tare greu abia ma tin pe piceree..nu am dormit de 3 zile..da trec io si de asta...nu ma doboara pe mine..nika..nika..
te pup moldoveancooooo..si stii tu ca io nu te uit...stiii??????
imi doresc din tot sufletul sa reusesti..chiar daca stii tu...da io vreau..macar ca ..stiii tu...te iubesc...
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
iar tu mi'ai spus asa...io nu uit
Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieste ca si cand Paradisul ar fi pe pamant. Cand iti vine sa plangi,adu-ti aminte de clipele in care zambeai, cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait, cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...iubeste-ti viatza si mai ales prietenii... E cel mai de pret lucru.....
iti multumesc moldoveancooooo!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
olteanco: sa mor daca tin minte ca am scris asta. Ma duc si verific, sa stii. Iti tin pumnii, te iubesc, ai grija de sotul tau si mai ales de ce este acum in burtica, da? Important este sa fim toti bine si sa devenim mamici. Ma bucur ca ai revenit, fie chiar si pentru cateva clipe.

rucsi spune:
Avalon, baietii sunt bine, unul cu scoala si altul cu ganguritul. Pot spune ca sunt o mama fericita. Asta nu inseamna ca nu mi-as dori si o fetita, dar nu se mai poate. Asta-i viata. Ma gandeam zilele trecute ca si daca s-ar putea, nu cred ca as mai vrea sa mai raman gravida. Asa tare m-a speriat povestea Andreei, ca mi-ar fi frica. Daca s-ar intampla ceve cu mine , ar ramane doi copii fara mama. Doamne fereste ! Dar, poate ne dai tu o veste buna. Impreuna cu Tabitha .

Tabitha spune:
rucsi: sa-ti traiasca baietii, sa te bucuri de ei, sa fie sanatosi si voinici. Si isteti la minte.
Avalon, hai sa nu ne pierdem speranta. Pana nu vin rushii suntem insarcinate, da?