Simptome-5
Raspunsuri - Pagina 15

rucsi spune:
Tabitha, am citit mesajul pe care i l-ai scris lui Liana si m-ai impresionat, asa, de dimineata. Dar, apropo, ma bag si eu ca musca-n lapte. Ce este in burta Lianei ? Am pierdut ceve ? Vreo veste buna ? Vreu sa ma bucur si eu pentru ea, daca este ceva ! Astept vesti si numai vesti bune.

Tabitha spune:
rucsi: Liana a facut luni IA, asa ca exista sanse sa fie ceva prin burtica ei, eu asa sper si asa ma rog la Doamne Doamne. Mie ar trebui sa-mi vina ciclul pe 8 martie, si am hotarat ca astept pana pe 13 martie, in caz ca nu-mi vine, ca sa fac testul. Pana atunci, cantec, joc si voie buna.

PamELLA spune:
Buna,fetele!!!!
Am trecut si eu sa va salut!
Tabitha,Liana,AvalonVA TIN PUMNII!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

PamELLA spune:
Tabitha,acum e mai bine,si eu sper sa se vindece repede fiindca a durut al dracului de tare!si mai e si la mana dreapta si nu pot face nimic
PUUUP!!!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

ALINATXA spune:
Fetele nu am mai intrat de ceva timp ptr ca situatia nu a fost tocmai roza.In concluzie sarcina nu este......Am o raceala puternica un inceput de anexita si o infectie urinara drept ptr care ciclu a intarziat....Mi-AM FACUT TESTUL DIN SANGE de 2 ori.......acum sunat in a 5 zi de antibiotic getnamicina + aulin+duphaston.Raceala destul de puternica de aici durerile alea surde.Vreau sa va avertizez in privinta testelor de sarcina din urina.dACA NU SE POZITIVEAZA IN MAXIM 5 MIN ARUNCATI-LE.Eu aha m-am imbatat cu apa de ploaie.Le lasam si 30 de minute dupa care se zarea a2a liniuta.Raceala asta o aveam cred ca de 3 luni ptr ca de atunci imi tot intarzia si ma durea pe jos cu 10-14 zile inainte de ciclu.Doctorii astia incompetenti.....Mi-am schimbat doctorita ptr ca am nevoie de cineva uman dar in acelasi timp un bun profesionist care sa acorde atentie celor mai mici probleme.In concluzie am de luat duphaston 10 zile dupa care ciclu trebuie sa vina dupa care am hotarat sa imi schimb un pic atitudinea.No stress si nu am sa mai fortez cu nimic lucrurile.Sunt sigura ca totul va fii asha cum eu imi doresc.Asta va doresc si voua si schimbati-va un pic atitudinea vis-avis de dorinta de a devenii mamica ptr ca sunt sigura ca toate vom reusii......va pupic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

ALINATXA spune:
As vrea sa va mai informez inca ceva.Ieri am ajuns la spitalul militar la ginecologie cu o vara de a mea cu interventii evident.Acolo am cunoscut un doctor mai in varsta(Doctorul malai) care ii explica varei mele de ce uneori ciclu este cu cheaguri.Ei bine ciclurile dureroase cu cheaguri este semn ca sa ovulat in luna respectiva.La fel ii mai explica varei mele ca inainte de cilcu intotdeauna vor aparea chistulete pe ici pe colo daca sa ovulat.....Eu habar nu aveam de exemplu de treburile astea si ma panicam.V-am spus si voua poate va fa fii de folos...Va pupic fetele
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos