Ce stiti despre Gradinita Bamby Grup?

Ce stiti despre Gradinita Bamby Grup? | Autor: Ela2001

Link direct la acest mesaj

Am o fetitza de 1,3ani si m-ar interesa informatii despre gradinita Bamby Grup.
Ati fost sau nu multumita de ea? Daca nu, ce anume v-a deranjat?

Ce alte gradinite (zonele Mall Vitan, Timpuri noi, Pta Alba Iulia, Calea Mosilor,Iancului) primesc copii de la 2 ani?

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Draga Ela,

Si eu intrebam saptamana trecuta despre aceasta gradinita (de pe str. Caloian Judetu) nu mi-a raspuns nimeni. Probabil fiind o mini-gradinita e mai putin cunoscuta si avem mai putine sanse sa gasim aici pe forum parinti care au copii acolo. Eu am fost si am vizitat-o si mi-am facut o aorecare parere. In cazul in care tu n-ai ajuns iti pot spune ca.:
Erau 16 copii cu varste intre 2 si 6 ani. Sunt 2 educatoare, una mai in varsta si una tanara. Au calculator si pian. Fac engleza zilnic. Sunt activitati pe care toti 16 le fac impreuna si activitati la care sunt despartiti in doua grupe. Dna directoare este medic pediatru. Se gateste zilnic in bucataria proprie. Au un dormitor mare. Sediul este intr-o vila frumusica. Atmosfera este familala si destul de calda. Au doua curticele(una in spate si una in fata). Organizeaza doua tabere pe an (iarna si vara), chiar acum in 10 febr. pleaca 10 zile la Busteni.

Cam atat am priceput eu, daca imi scapa ceva intreba-ma. Daca ai si tu ceva informatii, sunt interesata. Noi credem ca o sa mergem acolo de la 1 martie.

Off-topic: copila ta (sa-ti traiasca!) este nascuta in acceasi zi cu mine. Niste balante-scorpii grozave!

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Cornelia multumesc mult pt informatii si urari.
Eu n-am vizitat inca gradinita. Fetitza mea e mica (o sa aiba 2 ani la toamna) si as fi vrut sa fie 2 educatoare la o grupa de 8 copii. Nu stiu cum se descurca o educatoare cu 8 copii (cu copiii mari nu cred ca sint probleme), mai ales daca sint asa micutzi.
Ai mai vazut si alte gradinite in zona?
Cum de te-ai decis la asta?
Pretul este cel de pe site (150euro)?

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Nu avem prea mare experienta in gradinite nici noi, dar se pare ca mai multa decat tine. Tot cautand, mai mult pe site-urile gradinitelor, n-am gasit nici una cu 2 educatoare la 8 copii, poate la ACORNS( care are si program de cresa) si la Petrutz Kindergarten unde sunt 4-6 copii in grupa(o educatoare), aceasta din urma se afla pe lg. Cismigiu (str. Transilvaniei), dar ambele sunt ceva cam prea scumpe pentru mine. Noi acum suntem la gradinita Centrofarm pe str. Parfumului, dar nu mai suntem prea multumiti, oricum sunt doua educatoare care lucreaza in ture si au 15-20 copii .
Am mai vizitat gradinita Alfabet (zona Mosilor) dar mi s-a parut o improvizatie, desi ei functioneaza de ceva timp, probabil am prins si un moment nepotrivit, destul de dimineata in ziua in care erau - 17 grade C.

In general gradinitele particulare primesc copii de doi ani, chiar si cu pampers. In zona Mall ar mai fi Mica Printesa pe Intr. Brates, pe la Iancului ar fi Arc en Ciel, prin zona Piata Alba Iulia sunt chiar mai multe( Kids Club, Andantino, Bamby Step by Step, Olga Gudyn) dar nu stiu despre ele mai mult decat ce se prezinta in site-urile lor.

Va urez mult succes.

Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flutureta spune:

Corneliap33 te rog frumos da-mi si mie mai multe amanunte despre gradinita Centrofarm. Esti multumita? Cind si cum ai inscris copilul? Te-a introdus cineva, te-ai dus cu dreptul, daca da cit? Eu am vorbit deja cu directoarea dar mi-a spus foarte amabil sa vin prin Aprilie ca e prea devreme. Mi-e teama ca m-a trimis de fapt la plimbare, asa o fi?!

Multumesc anticipat

Flutureta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidebaiat spune:

Cornelia - spune-ne mai multe te rog de ce nu iti place la Centrofarm, ca si pe noi ne interesa aceasta gradinita, sa stim la ce sa ne asteptam.

Multumesc,
Mami si alex

Mergi la inceput

Uitati aici opinia mea despre gradinita Bamby Grup, oricum ca sa rezum este o improvizatie penibila, nu este gradinita.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75237&whichpage=6

O zi buna tuturor,

Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Cat despre gradinita CENTROFARM am o parere nu prea buna despre personalul de acolo, persoane rigide si reci, vejnic observatii niciodata si o varba buna, pedepse; dupa ce la inceput Rares voia sa mearga si sambata si duminica, dupa vreo trei luni il lasam acolo plangand si jelind. Rares este extrem de voluntar si incapatanat, iar educatoarele si mai ales dna directoare(care se implica foarte mult in procesul educational al grupei mici) nu au reusit sa-l integreze si modeleze ceea ce eu consider ca este lipsa de pricepere ca sa nu spun de profesionalism.Si toate nereusitele lor se spargeau in capul meu de nu mai puteam sa intru in gradinita de teama ca imi vor mai spune ceva, bineinteles de rau.
Dupa aceasta experienta am dus copilul la psiholog crezand ca are o problema. Mi s-a spus ca e perfect sanatos doar ca e usor peste media celor de varsta lui , are o memorie extraordinara prinde foarte repede orice informatie si prin urmare se plictiseste foarte repede . Ne-a recomandat sa mearga la o grupa mai mare.

In rest conditiile sunt bune, e curat, mancare destul de buna, au ceva activitati extracuriculare, dar eu pun cel mai mare pret pe oameni!

Am inteles ca urmeaza sa se privatizeze, probabbil din toamna.

Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crif spune:

Cornelia, de ce nu spui si faptul ca atunci cand a venit in gradinita Rares purta inca pampersi si refuza sa mearga la toaleta, ca nu manca singur si astepta sa fie hranit, ca tipa si arunca cu mancarea in educatoare etc.Imi pare rau ca trebuie sa spun toate astea dar nu-mi place cum ai vorbit despre cadrele didactice din gradinita Centrofarm.Si eu am copilul acolo si sunt foarte multumita.Rares a fost in grupa cu fetita mea.Acum regret foarte mult ca educatoarele au plecat din gradinita (deoarece asa cum ai spus si tu gradinita se privatizeaza) si ma gandesc sa incerc sa urmez educatoarea pe care fetita mea o indrageste foarte mult.

Mergi la inceput

Chestie de gust!...
La urma urmei cu toate suntem mai mult sau mai putin subiective.
E adevarat ca purta pampers, iar ca refuza e cam mult spus, nu avea inca aceasta deprindere. Nu manca singur, dar nu a vorbit si nu vorbeste niciodata urat, nu arunca cu mancarea in educatoare ci doar intrucat nu reusea sa manance cu lingura isi baga mana in castron. Rolul educatoarelor este sa-l ajute, sa- i creeze conditiile de a invata, sa-l aprecieze pentru ce face bine, dandu-i incredere si curaj( pentru ca facea multe lucruri foarte bune/ imi spunea educatoarea de la grupa alaturata), ii placea sa invete poezii, sa cante. Pe un copil energic trebuie sa stii sa-l integrezi, sa-i dai activitati interesante pentru el si in concordanta cu nivelul sau intelectual. Nu poti trata 20 copii identic pentru ca sunt diferiti in mod clar si nici nu poti avea pretentia ca niste copii de 3 ani si jumatate sa stea ore intregi pe scaunel si sa repete de cel putin 20 de ori aceeasi poezie. Iar pedepsele zilnice pentru un copil de 3anui si jumatate nu pot da nici un rezultat si nu trebuie sa ai "studii" pedagogice pentru a intelege asta. Astfel de educatoare mie nu-mi trebuiesc!!!!.

Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crif spune:

Nu cred ca ai dreptate!...Dar asta este...chestie de gust - cum spui tu!...Oricum atunci cand un copil are probleme de comportament cineva trebuie sa-l corecteze!...Cat despre pedepse - a-l aseza singur la o masuta pentru 10 minute sau a-l muta pentru o perioada la o alta grupa de copii mai mari ....Dar chiar nu are rost sa vorbim in contradictoriu - am observat ca tu ai dus copilul in mai multe gradinite dar nu ai fost multumita !

Mergi la inceput