Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (41)
Raspunsuri - Pagina 14

Hildegard spune:
Am uitata sa zic>
mie vineri mi-a venit ciclul si acum e pe gatate.
Pana acum nu mi-a venit.
Am nascut pe 7 nov.
E normal?
Vero
http://community.webshots.com/user/hildegard122

codruta_grg spune:
Hildi, eu nu ma fost de loc multumita de marsupiul de la Chicco. Se punea greu si cand am ajuns sa o tin cu fata la lume am remarcat ca se sprijinea pe burtik si o jena la picioruse. L-am dat inapoi.
Vreau sa va spun ca Petra nu a dormit azi decat o ora adunat. Inca nu doarme nici acum. Se reflecta in ea ciocolata mea>>
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

mimsi spune:
quote:
Originally posted by b_irina_c
Ioana hai maine pana la mine sa-ti arat cum fac eu suc in robotul www.braun.com/global/products/fooddrink/foodpreparation/kitchenmachines/combimax.html" target="_blank">braun. Nu gasesc poza cu storcatorul, doar de ansamblu.
Irina siVladut (26.08.2005)
Poze
Subscriu la robotul Braun! Al meu arata de parca a facut razbelul, dar tot bun este!
Ce-mi place cel mai tare e ca poti face suc atat de legume, fructe cat si citrice, plus ca are si blender (pt pasat legumele din supa)
Mimsi si

alexla spune:
Cristell,Irina , si la mine e estompata, buricul e aproape normal,dar nu stiti cumva cand sau daca dispare? Am ceva hainute cu talie mai joasa( in care speram sa mai intru vreodata) si bluzite mai scurte si as vrea sa stiu daca imi cadorisesc prietenele cu ele sau mai astept si mai sper
(vorba cantecului!)Vero si mie mi-a venit acum 2 saptamani si am nascut pe 5 septembrie. Cunosc fete care pe perioada cat au alaptat(11 ,9 luni) nu le-a venit. Am intrebat dr si mi-a spus ca e normal, in functie de organism!
Laura&Alexandra( 5 sept 2005)

godzila spune:
Vero nu stiu ce sa zic si eu am avut o secretie mai ciudata dar inca nu am CM. Chiar vroiam si eu sa arunc intrebarea.
Laura si la mine inca se mai vede dunga dar buricul e tot mare si negru pe deasupra
Noapte buna fetelor
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE

mimsi spune:
Fetele ale caror bebei mananca supa, lamuriti-ma si pe mine, pliz!
Astazi a fost prima zi de supa.
Paranteza - la masa de la 10 trebuia sa manance mar - numai cand vedea cana incepea sa urle! Am renuntat si i-am dat doar lapte si a fost tareee vesela. Inchid paranteza ca sa revin la masa de ora 14, cand i-am facut supa (500 ml apa+ 250 gr legume - 75% morcov +25% albitura). Preventiv, am pregatit si clasicul biberon cu lapte. Cand ii dadeam biberonul cu supa urla. N-a mancat deloc supa pana la urma, ci doar lapte. Am vb cu dr si a zis sa incerc sa-i pun 3 masuri de lapte in biberon, iar la 2 zile sa mai scad cate o masura pana ajung doar la supa. La voi tot asa de refractari la vegetale au fost bebeii? Cum au primit supa? (care fie vorba intre noi are un gust tare naspa...). Daca nu vrea supa nici cu lapte cica sa mai incerc sa ii pun un pic de lamaie sau sa o indulcesc. Dar eu sper sa vrea. Daca nu - habar n-am - cred ca o sa i-o fac cu bors
Mimsi si Alexia(10.09.2005)

jadi spune:
Va dixtractzi? Eu am terminat baitza si culcatul copilului, il astept sa urle sa il mai culc inca o data!
M-am uitat si eu la buric, nu mai e asa mare dar e negru taciune inauntru. Dunga nu am avut foarte vizibila dar tot nu a disparut. Si celulita e in floare. Ce sa mai zic, sint un caz irecuperabil mai ales ca mi-as dori sa raman insarcinata in decembrie din nou! Ma gindesc ca mai alaptez si martie (sa dea buntzul sa imi tina titile asa) si din aprilie incerc sa slabesc ceva si mai ales sa incep un tratament, masaj, oaresce! Sper ca pina atunci sa fiu mutata ca pupaza in tei! Pina atunci bag mincare in mine ca in spital.
CM inca nu a vent, un simulacru a fost in decembrie, 2-3 picaturi dar nu mai mult.
Abia acum dupa 4 luni pot zice ca nu ma mai doare operatia. Cu mana stanga sint asa si asa, cand ma ia junghiul cand ma lasa!Deni &
Vlad 28 sept 2005

Simo74 spune:
Cristell - am scapat de secretii cu Nettacin. Cate o picatura in fiecare ochi de trei ori pe zi timp de trei zile. Nu cred ca Luca a avut canalul lacrimar infundat, ptr ca atunci cand ii faceam masaj la ochisor nu aparea nici un fel de secretie, semn ca avea pe unde sa se scurga . Banuiesc ca a fost o infectie cu vreun nenorocit de stafilococ ceva.
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

maddy77 spune:
Buna dragelor,
Copilul iar a dormit o ora toata ziua si asta cat am stat afara,basca s-a sculat si la 6 dimineata,a mai avut o tentativa de somn de 15 min,asa ca sunt rupta.
Am facut baita la 9 si acum doarme dusa,sper sa doarma toata noaptea.
Imi alerga vecina de sus in cap de m-a zapacit,are 2 ani si alearga pana pe la 2 noaptea,hai c-am inceput si eu ca mosii..n-am nimic cu copilul,am ceva cu parintii care nu-l culca,asta e dezavandaj bloc..
Fata mea s-a trezit dimineata cu niste bubite pe piept,care semanau a alergie,mici,unele rosii...eu am zis ca e dermatita atopica,dar m-am gandit ca de 2 zile am luat Trixera si am cremuit copilul,o fi de la ea?azi n-am mai dat-o asa ca sa vedem maine si apoi sunam dr.Ca alergie n-ar fi avut la ce sa faca..
Dunga maro nici la mine n-a disparut,si am un buric ff mare si urat,care nu cred ca mai are salvare si aveam buric frumos,asa ca adio bluze scurte!!!

Simo74 spune:
Eu nu am avut niciodata dunga neagra, dar pot sa ma laud ca buricul a revenit la normal (culoare si forma) si chiar si tzitzile dragele de ele sunt din nou rozalii acum, nu mai au culoarea aia de tzitzi de africance
, asa ca fetele mele, rabdare, toate revin la starea lor de dinainte dupa un anumit timp. Numai de celulita nu o sa scap in veci, stiu eu
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos