Perle bronzante

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eu le folosesc pe cele de la Oriflame si intradevar nu se mai termina....sunt bune si culorile sunt foarte frumoase. Le folosesc mai mult pt obraz.

Nunta noastra
Nasi de cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Mi-am comandat de la oriflame perlele pentru stralucire (sau asa ceva). Aveti idee, sunt bune de ceva?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eu am avut de la oriflame, am fost super incantata de ele, iar sora mea de la avon si m-a "imbarligat" sa facem schimb, si nu imi plac deloc . Eu imi dau putin in obraz si pe pleoape.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fetelor eu cred ca depinde si de nuanta tenului pe care o are fiecare dintre noi
la avon perlele sunt pe nuante maro rosiatice , la oriflame sunt o nuanta de roz si o nuanta pe maro ffff inchis

eu personal folosesc acum pe cele de la Avon dupa ce am folosit si de la oriflame , mi se potrivesc mai bine , cele de la oriflame unele sunt prea deschise si altele prea inchise tenului meu, plus ca la jumatatea bilutelor s-au intarit si nu prea se mai lua praful de pe ele , nu sariti pe mine , e o chestie de ghinion probabil

le folosesc pe obraji doar si ffff putin in rest , dar nu o folosesc ca si pudra pe toata fara si nu pun cantitati ... asta ca sa nu arat ca un pui prajit .... ha ha ha mi-a placut mult expresia

deci sunt pro AVON,

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Da, inseamna ca eu pe alea roz le-am comandat. Deci, stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Si eu tot de Oriflame am avut. Si aratam bestial cu ele! Si m-au tinut citiva ani. O prietena si-a luat de la Avon si arata... cum a descris atit de plastic Ingerash...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Eu am de la Oriflame am avut si de la Avon.Depinde de tenul pe care il ai in functie de el alegi ce ti se potriveste si nu trebuie sa te dai ff mult .Mie imi plac amandoua firmele.CEL MAI MULT IMI PLAC CA TIM FF MULT(a mai zis cineva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

mai vroiam sa adaug ca marele avantaj al acestor perlute este ca le poti combina.
cand vreau sa schimb culoarea, eu scot perlele de o anumita nuanta, nu stiu daca m-am facut inteleasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Eu am incercat sa ma dau cu ele dar mi-au facut ceva alergie.....ma minca toata fata. Altfel arata foarte bine!

Bianca
http://community.webshots.com/user/biancaloneanPoze[/url
"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia."
-- Jeff Marder.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

acum am citit eu ca trebuie sa te dai cu ele doar pe obraji?????? pai fata asta se dadea pe toata fata, nu ma mir ca facea reclama la Kentucky Fried Chicken

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput