Perle bronzante

Perle bronzante | Autor: Adrriana

Link direct la acest mesaj

Ce perle bronzante sa aleg? De la Avon sau Oriflame?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Eu nu folosesc,dar am prietene care si-au cumparat de la Avon si au fost super multumite de ele....mi-au placut cum aratau fetele bronzolite.Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

nu te supara ca iti zic dar toate fetele care le-am vazut eu date cu perle de la avon aratau potocalii la fata, cu alea de la oriflame nu stiu cum e, dar eu sigur n-o sa-mi cumpar asa ceva
am niste poze cu o colega care s-a machiat special cu alea de la avon si arata ca un pui prajit
astept rosiile ca acuma n-am prin frigider

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

quote:
Originally posted by ingerash

nu te supara ca iti zic dar toate fetele care le-am vazut eu date cu perle de la avon aratau potocalii la fata, cu alea de la oriflame nu stiu cum e, dar eu sigur n-o sa-mi cumpar asa ceva
am niste poze cu o colega care s-a machiat special cu alea de la avon si arata ca un pui prajit
astept rosiile ca acuma n-am prin frigider

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

ai fost haioasa,ingerash!Pe bune ca mie chiar mi-au placut cum aratau.Si cred ca sunt mai multe nuante la perle..ma gandesc eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

eu am de la oriflame si sunt f multumita de ele. vad ca nu se mai termina

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Am avut pe vremuri de la Oriflame. Foloseam si pe obraji si pe pleoape. Secretul este sa dai putin, doar o tenta. Mie imi placeau si imi statea bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Eu le folosesc pe cele de la Oriflame.Culorile sunt mai placute pentru mine si imi stau bine cu ele.
Cele de la Avon intradevar au culorile cam puternice.
Eu nu imi dau doar pe obraji...ideea este sa para culoare naturala.Si eu reusesc sa fac sa para asa

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

eu folosesc de vreo 2 ani de la avon si imi plac foarte mult (dar nici nu am incercat altele , mai de "firma"). acuma nu as mai putea renunta la ele. iti da alta nuanta la fata.

http://pg.photos.yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Si eu am folosit de la Avon si am fost multumita, dar secretul, ca la orice produs cosmetic, este sa-l aplici cu moderatzie...

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Eu le-am terminat pe cele de la Oriflame de cca 1 an si mi-am luat de la Avon ca sa vad cum sunt. Mi-au placut si unele si altele. Singura diferenta af fi cacele de la Avon se sfarama repede- cel putin asa este la mine. Eu folosesc nuantele de bej-maro-auriu sau asa ceva. Imi dau pe obraji de ob si-mi place f mult schimbarea. Cu o pensula adecvata totul iese bine- nu arat ca o pasusa chinezeasca- din aia super rosie in obrajori.

Asa ca eu le-as recomanda pe cele de la Oriflane- daca mai au aceeasi calitate ca acum 3 ani sau mai bine. Cred ca tin mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

eu le-am incercat pe amandoua, cele de la Oriflame mi s-au parut mai bune si culorile mai dragute (mi se potriveau mai bine).
eu folosesc doar pentru obraji, in cantitate mica.

Mergi la inceput