tauroaice pline de viata (10)
Raspunsuri - Pagina 7
cgaby spune:
neata!
prezent!!!!
voi????
bucurati-va! e vineri!!!!
duminica mergem la teatrul de papusi...sa vedem cum mai reactioneaza...sper sa-i placa! au venit la ei la gradinita miercueri si i-a placut...si mi-a facut capul cubic..asa ca ma conformez!
pupici.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
ruxandra_sb spune:
Eu mi-s racita...
Asa ca Iusti, nu cred c-apar maine pe nici o partie.
Gaby, distractie frumoasa la teatrul de papusi.
Sa ne povestesti cum a fost.
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
anangel_lexi spune:
Si eu prezent. Azi mergem la doctor sa-l vedem pe bebe si sper sa-i putem auzi si inimioara. Abia astept.
Week-end placut tuturor!
8+
I wish I were an angel...
Poze diverse
cgaby spune:
alexandra - tinem pumnii..intradevar, e emotionant momentullll
pupici si sanatate..ruxandra! trebuie sa te faci bine!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Eftimie C. spune:
Gaby, abia astept sa ne povestesti cum a fost la teatru pentru Stefan.E prima data?
Ruxandra, pacat ca pierzi distractia de pe partie.Sanatate.
Lexi, sa ne spui cum a fost la ecograf.Nu uita sa studiezi si reactiile sotului tau.Vei vedea lacrimi de dragoste in ochii lui (la mine, nici o declaratie de dragoste nu a fost mai puternica decat tacerea lui de atunci....in ochi se citea TOTUL).
Va doresc week-end placut si sa fiti iubite.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Stinu spune:
Ruxandra din pacatesi noi maine plecam devreme ,o sa mai stam pana pe la 1,30 in Sinaia ,vreau sa mergem cu telecabina ca i-am promis lui Vladut ,si apoi mergem spre casa .Gata cu vacanta ,ii pare rau mai ales ca am inceput ca se anunta in continuare ninsori .
Lexi cred ca de abea astepti sa il vezi pe omulet !
Week-end placut tuturor ,
Iusti
gabibarta spune:
Lexi, cum a fost????
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
anangel_lexi spune:
Buna fetelor, l-am vazut pe bebe! Si inimioara lui!!! E puternica foc! Si eu si tati eram topiti. Cristi a ramas fara grai!
Am facut si o poza. Luni o scanez la servici si o pun pe net sa ne laudam si noi cu piticutul nostru.
Singura problema care ar fi e ca am uter dublu. Nu stiu ce inseamna asta si ce riscuri sunt pentru ca doctorita mi-a spus sa nu ma stresez, sa nu stau cu grija ca imi promite ca va fi totul bine. Peste 3 saptamani ma duc iar la control. A spus ca e bine sa ma tina sub observatie. Ce credeti, sunt riscuri mari?
8+
I wish I were an angel...
Poze diverse
andreea_tx spune:
Bun gasit fetelor.nu prea am mai avut timp de calculator ca mi-am luat ceva de lucru acasa si imi ocupa toata ziua.in rest nimic nou la noi.
andreeat