tauroaice pline de viata (10)
Raspunsuri - Pagina 8
gabibarta spune:
Lexi, nu stiu ce-i uterul dublu, dar sper sa fie o.k. Ma bucur ca bb e bine!!! Atept poza!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
cgaby spune:
neatza..incepe o noua saptamana..
am fost ieri la tandarica..si a rezistat 1/2 de ora, dupa care mi-a zis ca vrea acasa...ce-i drept ca fiind pe randul 13, am stat mai mult in picioare ca sa vada ceva...si nu a fost cu papusi, a fost cu actori...si nu prea i-a placut! data viitoare stiu cum sa fac....
pupici tuturor.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
cgaby spune:
daniella - felicitari! deja e domnisoara in toata regula! frumusica foc!
alexandra - asteptam poza....
anangel_lexi spune:
Fetelor, imi cer scuze, am uitat poza acasa! Sper sa o iau maine, imi scriu pe telefon sa-mi aduc aminte. Apropo, stie vreuna din voi in ce conditii se pastreaza cel mai bine hartia termica (genul de hartie pe care se tiparesc bonurile de cumparaturi)?
9
I wish I were an angel...
Poze diverse
ruxandra_sb spune:
Carmen, multumesc frumos pt urari.
Stinu, "din pacate" ai avut dreptate cu ninsorile. Sambata seara si duminica dimineata a nins superb. Era ca-n povesti. Si eu am stat consemnata in casa, cu nasu&gatu-n pioneze..
Daniela_4, felicitari pt dintele nr. 6 !
Andreea_tx, spor la treaba si la facut bani.
Ce mai face Alexandru?
Gaby, nu-i nimic; oricum Stef e inca micutz. Matei a mers prima oara la teatru (cu actori, ca de papusi nu-mi place mie ) spre 4 ani. Oricum, incearca la cel cu papusi si nu cu actori. Poate are mai mult succes.
Alexandra, incearca sa-i faci o copie (eventual s-o scanezi si apoi s-o printezi), pe hartie normala.
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
cgaby spune:
buna!
ruxandra - la gradi au venit cu teatrul de papusi si i-a placut foarte mult, de asta am insistat sa mergem...data viiitoare voi alege cu atentie piesa si locul in sala!pupici multi.
Stinu spune:
Ruxandra ,cum te mai simti ?
Ce ai facut ai adus ninsoarea si acasa ,uite ce ninge !
Copilul meu cel mic e calare pe pervaz si asteapta sa vina sotul sa il scoata afara ca eu nu pot ,din pacate.
cgabysi eu l-am dus pe Vladut la Tandarica si nu a fost prea incantat ,tot cu actori piesa .Joi se duc din nou cu gradinita ,abea astept sa vad daca ii place !
Ce planuri aveti pentru maine ? Romantice ?
Iusti
ruxandra_sb spune:
Iusti, sunt mai bine.
da, se pare ca mi-a iesit cu ninsoarea...
Planuri pt azi nu avem nimic special; de fapt pt noi e o zi ca oricare alta. Sincera sa fiu, ma calca usor pe nervi atata tam-tam.. parca totusi anul acesta au lasat-o mai moale.
Fara nici o legatura , ma duc diseara la film cu o prietena.
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
cgaby spune:
neatza...
ce s-a mai bucurat stefan ieri de ninsoare...am stat nitel afara cand am venit de la gradi...si ne-am jucat..nu mai era nimeni in parculet si ningea asa de frumos...
azi incerc sa ma duc prin unirea sa-mi iau ceva de imbracat pentru sambata!....
pupici.
Eftimie C. spune:
Salutare tauroaicelor.
Daniella, felicitari lui Alexis.Acum are cu ce zambi la mami
Gaby, sorry pentru faza de la teatru.Oricum, a fost o...
experienta.
Draga Lexi, nu te speria si tine sarcina sub control medical.Am auzit de astfel de uter (eu am retroversie uterina si am aflat la primul control dupa nastere ).A fost un caz la stiri cu o d-na care nu a fost in timpul sarcinii la dr. si nu stia de existenta acestui tip de uter. A nascut un copil in decembrie si altul in ianuarie .A fost un soc pentru medici la cea de-a doua nastere cand au aflat ca are un copil de 1 luna acasa.
Copii erau bine-merci, doar ca s-au dezvoltat in 2 utere diferite si au fost considerati 2 sarcini diferite; deci nu sunt gemeni.
Tu ai fost la dr. si nu a spus nimic de existenta unei sarcini si in cel de-al doilea uter, nu?Oricum poti sa-i povestesti dr ce ti-am spus si sa ceri detalii medicale.Eu am vazut la stiri pe PRO TV (cred ca in 2004).Mai multe detalii nu stiu sa-ti dau, dar iti doresc sanatate si sarcina usoara.
Va pup si va doresc o zi superba cu o .
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)