Constanta la apel!! (65)
Raspunsuri - Pagina 9
Oana spune:
Neata.
Cristina (crig72), voiam sa iti zic ca esti o norocoasa ca ii place gradinita Mariucai. Eu si astazi am avut un show de dimineata pana l-am scos pe Paul din casa... Am incercat si cu vorba buna si cu doua la fund dar tot a urlat de cred ca a sculat tot blocul.
Sinzi, am vazut pozele de la ziua lui David, cred ca v-ati distrat bine. Imi pare rau ca nu am putut ajunge si noi.
Cornelia, Roxa, ce sa va zic de gradi 13 este de stat, e ok, are program prelungit pana la 16, eu am optat pentru ea ca acolo am facut si eu, e langa mama si imi convine ca il duce imediat. Au toate grupele, de la mica la pregatitoare, sunt destul de cautati ca maximum de copii intr-o grupa e de 20, iar la Paul sunt 23...Educatoarea era disperata la inceputul anului ca i-au bagat iar prea multi copii. Se fac engleza, pictura si gimnastica incepand cu grupa mijlocie. Iar la grupa pregatitoare ii invata deja cifre, litere tot ce se invata la clasa I. Nu stiu ce sa mai zic acum Cornelia daca te mai intereseaza ceva intreaba-ma.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com
poze
Ticker_Paul
roxanaz spune:
Mada fro 3 cafele, nu una! (ca sa ai o imagine, in clipa in care am citit s-a declansat reflexu' lui pavlov si, desi aveam ceasca plina, m-am intins sa o umplu din nou!!! curata obsesie!)
Oana, si io am fost la gradi 13!!! am inteles ca acum se numeste "casuta cu povesti" sau ceva de genul asta, nu?
Fiquelle spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA, SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE MULT, MULT NOROC IN VIATA! IONELIA, SA ITI TRAIASCA PAPUSICA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
POZELE NOASTRE
Madamsadamy spune:
LA MULTI ANI, Alexandra, sa fii sanatoasa sa-ti bucuri parintii si mult noroc!
Ne-am intors de la tzara cu cateva kg in plus.Of saracul regim punct si de la capat.Toti prietenii au dat la copca la stiuci si am tot mancat peste prajit+mujdei +alcool=dat peste cap cura=luam de la cap, pana la Valentine's day.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
roxanaz spune:
La multi ani Alexandra! sa fii sanatoasa si vesela!!
Dana bun regimul cu pestele....pacat de alcoolu' ala!
xandra28 spune:
la multi ani david si se bi!
la multi ani alexandra!
roxi, eu te-am votat!
noi ne-am botezat sambata, si a fost atat de frumoooos! si bebe cuminte si razacios, si seara la restaurant super, ce mai, mi-a placut la maxim. abia astept sa descarc pozele sa vi le-arat!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
varsta lui vladut
sinzi_ana spune:
Alexandra, La multi ani!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
lizuca spune:
Oana, voi ati facut vreo pauza mai lunga la gradi? De ce plinge Paul si acum? Ma si speriati, eu trageam nadejdea ca, intr-o saptamina-doua, sa scapam de show-urile matinale. Dincolo, la cresa, dupa vreo luna fugea singurica spre clasa, uita si sa-mi dea pupicul de rigoare.
Eu am continuat si in weekend sa-i explic cu rabdare rezonul pentru care trebuie sa mearga la gradi. Cred ca a inteles ca nu prea e loc de intors – azi dimineata am fost foarte ferma si nu mi-a mai urlat, doar a suspinat intruna, doar-doar m-o induiosa. I-am promis si eu marea cu sarea, sa vad acu’ de unde-o iau. Aproposito, n-ati vazut pe undeva vreo pisica (din orice material – plus, plastic etc), ca nu gasim de nici o culoare si-si doreste de ceva vreme un asemenea animal.
Fug la munci acum. Va pupic si va doresc o saptamina usoara !
Oana spune:
Gabi, da, am facut o pauza de o luna, ca de la serbarea de Craciun nu a mai fost la gradi, in ianuarie nu l-am mai dus ca am fost plecati in concediu si a mai stat si cu mama si acum in februarie am zis sa o luam de la capat cu gradi. Poate sa fie si asta un motiv ca s-a dezobisnuit. Sper sa se obisnuiasca mai repede din nou. Oricum am luat hotararea sa il las si saptamana asta la mama complet sa doarma acolo ca daca imi face mie show in fiecare dimineata incaruntesc. Asa ca o sa vorbim la telefon in fiecare seara si il iau vineri de la mama sper sa se descurce cu el.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com
poze
Ticker_Paul
caty spune:
LA MULTI ANI!
DAVID
SEBI
ALEXANDRA
Sa fiti sanatosi, destepti, frumosi, sa aveti nororc in viata si multa fericire parintilor de copii asa dragalasi!
Scuze pt intarziere.