Mamici de mai-iunie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

cristina 1702, eu beau o cescuta mica de cafea pe stomacul gol, am si tenisunea ffff mica de felul meu, iar acum i sarcina mi-a mai sczaut, dar cafeaua sata ma ajuta negresit in problema constipatiei. iar daca nici asa nu merge, incearca cu supozitoare cu glicerina, sunt chiar pt gravide si lauze si isi fac efectul 100%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Cristina, incerca sa bei lapte dulce cu nesquik. La mine a dat rezultate. Si eu aveam probleme inainte la capitolul asta. Acum nu mai am nici problema. Ies zilnic daca beau o cana de late cu nesquik.

Pupici,

Flory 19+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

cristina si eu am exact aceeasi problema ca si tine cu constipatia de cand ma stiu,iar acum de cand cu sarcina s-a agravat si mai tare!Si eu combin iaurtul cu lapte si miere,imi fierb si tarate de grau si le beau cu apa si miere si greu se rezolva ceva.. Si eu am siropul Dufalac in frigider si apelez la el doar in caz de maxime urgente,dar 5zile nu am stat fara sa ies..de obicei ies la 2,3zile..si oricum nu e bine deloc.Normal e sa iesim zilnic.Eu daca iau sirop din ala in 10min sunt pe wc nu e adevarat ca isi face efectul in cateva zile!Daca nu ai mai iesit de 5zile poti sa iei sirop,eu am luat de doua ori pana acum!Si nu il pui in pericol pe bebe,si mie tot dr mi l-a recomandat!Bafta!
io 27+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

hello fetelor,

Ama - stai linistita ca las filmuletul si pe odc dar incercam sa gasesc o solutie si pentru fetele care nu au odc. Poate reusesti tu sa mai distribui cumva prin bucuresti.
Pe odc las pana imi ziceti voi.
Cu ftp-ul am promis ca incerc. Nu stiu daca o sa reusesc dar sper.

Ildy 20+ cu bebitzaki in burtica

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ildyqo/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20600;104/st/20060619/dt/7/k/3b28/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Ildygo

acum incercam si noi sa download filmul...multumim frumos!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

multumesc mult fetelor de ajutor...ma luasem cu treaba(ca sunt la job) si am uitat sa verific daca mi-ati scris...dar acum...multumesc ca ati rectionat asa repede...

inaioana

ma pun pe citit! sunt data peste cap rau de tot...acum m-a luat si durerea de cap...

florypop

o sa inerc si varianta asta...presuspun ca bei lapte e cald, nu?
in general solutiile noi functioneaza cateva zile la mine...adica, am senzatia ca sochez stomacul cu o varianta noua si luandu-l prin surprindere....are efect...asa a fost cu mierea si laptele batut...dupa cateva zile, senzatia mea este ca se obisnuieste cu ce ii dau si nu mai vrea sa reactioneze de nici un fel..probabil ca o sa adun mai multe solutii si o sa le alternez...

ama_kaly

si tu ai dureri la fel de mari din cauza asta? eu stiam ca trebuie sa fac in fiecare zi dar ma gandeam sa nu apelez decat ca ultima varianta la dufalac...cert e ca azi dimineata speriata de noaptea trecuta, am mancat prune si miere, si am luat si dufalac 10 ml...dupa care am tot sperat ... ideea e ca ma doare, mi s-a umflat tare burta, si scoate tot felul de sunete ca si cumar fierbe ceva acolo...a, si am si gaze foarte multe...nu s-a intamplat nimic acasa, am venit la serviciu, v-am scris voua...si putin mai devreme am mers la toaleta intr-o noua incercare (durerea ma face sa nu fu in stare de nimic....sunt lesinata)....si...de data asta a mers...of...sunt epuizata...am senzatia ca azi o sa mai merg de cateva ori pt ca fierbe in continuare...dar nu mai conteaza...

va multumesc de ajutor...tare mult...
acum sunt un pic mai bine...putin deprimata...

sotul meu a venit la birou si mi-a adus un buchet mare de lalele...el saracu' a vrut sa fie dragut...dar mie nu-mi ardea de loc...ca mi-era foarte rau...saracu' trebuie sa ma suporte si nu sunt prea draguta cand mi-e rau...mi se pare ca nu are cum sa inteleaga prin ce dureri trec...aseara imi venea sa-i sparg capul pt ca mi se parea ca din cauza metodei lui de sofat mi-era si mai rau...acum ce vina avea el ca erau gropi multe?

ma apuc sa citesc link-urile, notez tot si ma duc la cumparaturi pe seara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

"Pain"

Six reassuring things about labour pain

1. It is finite: once your baby is born, it ends.
2. It is productive, healthy pain: It does not necessarily signal that something is wrong.
3. It usually comes and goes: there are normally pain free bits between contractions.
4. If you are safe and relatively calm in labour: your body will produce " endorphins" and other harmones to manage the pain.
5. Pain relief in labour doesn't necessarily means drugs: it can mean tons of things before it means intervention or medication.
6.Drugs are an option: modern obstetrics offer a range of pain - relieving drungs: if you know your options you can choose to use them if you need them.

" The pain of birth is like a huge wave". It knocks you down while you're in it, but, like a wave, it passes. It's finite. Knowing this, while you are in labour, can make contractions do-able

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Cristina la mine functioneaza bine kiwi,vo 2-3 mancati dupa masa,in fiecare zi...Ia incearca.

Eu am inceput sa ma preocup de bagajul de spital.Am citit tot ce s-a scris pe DC despre subiectul asta si am vazut ca depinde mult si de spitalul la care nasti.Asa ca Ioana stiu ca ai nascut la municipal,spune-mi si mie ce bagaj ai avut tu si daca ti-a fost suficient.Poti sa-mi trimiti un PM sau un mail mai bine (vivighe@yahoo.com).Merci anticipat

viviana 24w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Ama, inaioana, merci, sunteti dragute, dar eu am vrut o putintica morala ca m-am ingrasat asa de mult!!!
Dilaural iti vazusem si fotografiile si chiar am vazut din prima burtica, acolo unde stati toti patru dar e fotografiat dinspre tine, e draguta, chiar si camuflata, nu am scris din cauza timpului, sunt la servici si mai intru si eu cind nu prea am de lucru, ca acum de exeplu, pe urma am uitat, sorry! Si finii is draguti, sa-ti traiasca si ia fina exemplu de burtica de la nasa.
Virgi, Ama si la mine e problema ca erul uscat, chiar cuteodata se usuca de tot nasu si incep sa-l drapan si da singele si dupa asta morala de la sot!!! Cred ca asa e starea de acum a noastra, eu mai deschid si eu fereastra, da el nu prea imi permite ca raceste bebe.
Ildyqo uite o adresa unde poti sa pui filme http://www.megaupload.com/en/
te descurci tu acolo, eu nici nu am idee ce-i aia odc, dar vreau mult sa vad si eu filmuletu, eu chiar eri am descarcat de acolo in calculator cite ceva. Daca poti pune-l te rog acolo.

doroti_5 25+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

inaioana
gata, am notat...multe solutii pe care nu le-ammai incercat...am o lista intreaga..
multumesc

vivighe
o sa incerc si varainta ta...multumesc...

Mergi la inceput