Mamici de mai-iunie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 7
adriella spune:
Draga Diana , nu m-am exprimat deloc gresit. Asa este, 10 sapt eu nu am avut scaun pana am ajuns la judetean la urgente. 2 sapt am facut aproape zilnic clisme pana cand am avut niste contracții de am crezut ca nasc, iar cu constipatia ma lupt si acum. Am incercat toate leacurile posibile prune uscate curmale, :miere cu apa, kiwi, seminte de mustar, ceaiuri laxative, si de slabit de toate tipurile si medicamente la greu, lactuloza, glicerina, Forlax, Herbal lax pana si Dulcolax (despre care se zice ca e cel mai puternic la ora asta ) din care am luat 6 pastile intr-o zi si crede-ma.... mai mult mi-au creat dureri de intestine decat sa am vreun rezultat . Si la orara asta mananc la laxative si din cand in cand ma mai duc la clisme (odata pe sapt).Cat despre mancare sa nu mai vorbesc, mananc numai supe, ciorbe goale, nici nu mai stiu ce gust are painea....de 13 sapt am mai pus 3 kg pe mine (deci in total 20 pana acum).
Cat despre medic ce pot sa spun, este vb de dr.Cartis, el a fost primul medic la care am fost eu si l-am apreciat f. mult, 7 ani nu am fost la nici un alt medic decat la el, tot el mi-a facut 4 avorturi si am avut mare incredere in mana lui . Stiu ca este un chirurg f. bun. Nu vreau sa dezamagesc pe nimeni deoarece stiu ca are f. multe paciente si este f. apreciat. dar n-am inteles reactia lui in cazul meu si nici nu voi intelege vreodata.
io
23+
gabi25 spune:
Ziua buna.....am cam chiulit, dar am fost plecata la Iasi la control.
Am reusit sa ajung la d-na doctor Grigore.....scumpa de ea, am sunat-o pe mobil si am rugat-o sa ma primeasca si a venit sambata la cabinet mai repede pentru mine.
Deci AVEM FETITA
, deocamdata ca nume ne-am gandit la Daria Maria......nu se stie daca nu schimbam ceva pana apare dodolina, si e o grasanca: la 23 saptamani - 586 g.
Mai rau e ca pe tren m-a tras curentul si am facut angina pectorala si acum bag ampicilina la 6 ore si Urinex, daca tot iau antibiotic sa curat si rinichii de pietre. Dar faptul ca fac febra si tusesc ingrozitor ma cam sperie pentru ca stiu ca nu ii face bine la bebelina.
Am reusit sa-mi iau un costumas de graviduta tare dragut, din raiat si carucior cu scaunel de masina pentru dodolina noastra.
Pupicei
23+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev144pp_.png
raalucutza spune:
multumesc pt aprecieri!eu m-am uitat la toate pozele care le-ati pus pe site ca imi place sa stiu cu cine vb!si ma gandeam ca poate cunosc pe careva!dar personal nu cunosc pe nimeni doar cat am vb cu voi aici pe site!
raluca
virgi spune:
Gabi25
Ce ma bucur ca mai exista o fetita de 23 sapt...si aprox 500 g. sa va aduca numai bucurii.
raalucutza spune:
meroda mea care nu a dat gres este aceea cu o linguritza de miere de albine dimineata pe stomacul gol!incearca si poate scapi si tu de constipatie!ma consider o norocoasa ca nu mai sufar de asa ceva!he he he
raluca
dilaural spune:
Si eu am suferit cu constipatia... si v-am spus ca am avut probleme si cu colonul... dureri mari in partea stanga sub coaste de-mi venea sa mor... mi s-a spus ca sunt pe fond de stres si din cauza constipatiei...
De cand iau ELEVIT mi s-a reglat trazitul intestinal extraordinar... Eu asa cred... ca este din cauza pastilelor! Dar nu mai am absolut nici o problema. Iar cand se intampla o mica intarziere rezolvam cu supozitorul cu glicerina!
Doroti ... merci de aprecieri. Esti o dragutza... Si pozele tale le-am vazut cum le-ai pus si esti tare frumusica...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
20+ cu
Andreea Eliza
vivighe spune:
ati reusit careva sa luati filmul ca mie imi zice "address not available".
ne-ai dat hub-ul...nu trebuia sa ne dai si o adresa pt hub-u asta?Intreb si io ca nu prea ma pricep
virgi spune:
Vivighe
Nici eu n-am reusit..cred ca nu are calculatorul deschis..ca eu nu gasesc utilizatorul.
cypocs spune:

tastat4ra
ALIA 25w
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
Diana79 spune:
Buna fetelor eu sunt tare necajita ca nu pot dormi. De dimineatza dupa ce a plecat sotul meu la munca eu am zis sa mai dorm. Dar nu stiu cum m-am intors ca am facut o intindere la muschiul de la picior jos ca am zis ca lesin de durere. Nu este prima oara cand mi se intampla nu stiu de ce. Si pe deasupra bebelina mea cred ca ma apasa pe ficat sau coaste nu stiu pt ca de dimineatza merg numai aplecata, nu ma pot indrepta pt ca ma doare rau.
Asa ca am avut o zi tare proasta.
Adriella imi pare rau ca te confruntzi cu constipatia, poate va fi bine pe viitor. Eu multumesc lui Dumnezeu sunt bine din punctul asta de vedere. Am probleme cu dormitul eu....
Gabi 25 felicitari pt fetitza. Nu-i asa ca tare bine este sa ai o printzesa????? Zici ca ai cumparat carutzul? Am vrut sa merg si eu sa-l iau dar am spus ca o fi prea din timp. Nu mai rezist si cred ca ma voi duce in weekend-ul asta sau viitorul sa-l luam. Nu de alta am vazut unul misto rau de tot si mi-e gadul numai acolo. O sa dam comanda si de patutz (dureaza intre 6 si 8 sapt sa ni-l aduca acasa).
Ama ai grija cu cazaturile!!! Stai linistita ca bebele e bine. Sa ne spui cum a fost la medic azi.
Irinel ce mai faci? Esti bine?
Va salut pe toate fetelor, avetzi grija de voi si numai bine. Multe
bebelusilor.
Scuze ca nu raspund la toata lumea. O sa incerc pe viitor.
Diana
21+ cu Nicole Evelyn