Mamici de mai-iunie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
DianaR spune:
Adriella, saraca de tine, chiar ca ai o problema serioasa. Nu mie cunoscut numele medicului... La ce clinica e, Bega sau Odobescu?
Gabi, felicitari ptr. fetita! Cred ca vrei sa spun angina pultacee, nu pectorala ca aia e cu totul altceva si n-are nimic cu trasul curentului...![]()
Papa ce-ti mai face colul? Cum a fost la doc?
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (24+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by cypocs
tastat4ra
ALIA 25w
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
Alia, ma umfla rasul de cate ori scrii ca nu-ti merge tastatura. Schimb-o! No ofense
Fetelor care aveti probleme cu
, ce mancati voi de fapt? Remediul ca remediul, dar si cauza e importanta!Bulinuta, te-ai maritat? Asteptam poze

Dilaural, ti-am vazut pozele, dar m-am lenevit rau in ultima vreme si nu prea va scriu impresiile la toate. Eu nu ratez nici o poza, ca-s curioasa de felul meu
PuiuDana, n-am apucat sa sun azi sa vad cand incep cursurile Lamaze. Dar incepand de azi lucrez doar 6 ore pe zi si sigur o sa merg si la bazin, sa innot!
Va
si mergem inainte!
Lily 22+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
shoricutza spune:
Salutare la fete!
Dilaural eu te-am admirat de muuuuult! sincer nu mai stiu daca am emis atunci aprecierile cuvenite, dar o fac si acum: sunteti frumosi foc! e bine?
si iti urez ca dupa ce nasti sa arati la fel de bine ca in poza aceea din luna de miere in care erai imbracata doar cu costumul de baie.
gabi25 tu vii si cu una bucata veste buna si cu una naspa. Ptr cea buna iti doresc SA-TI TRAIASCA FETITZA!!!!

. SA FIE SANATOASA SI FRUMOASA!!!
Ptr cealalta ..... tinem pumnii sa-ti treaca repede!
Papadie nu ne spui si noua ce-ai facut ieri la doftor?
Cristina dincolo de tragicul situatiei ai fost tare simpatica
. sper ca nu te superi ca spun asta
In ce priveste problema ta, eu sunt ptr supozitoarele cu glicerina. Dupa introducere, incearca sa stai intinsa mai mult in pat (10-15 min) dupa care du-te cu incredere la baie.
Evident papa si multe legume si fructe (mai ales citrice) si bea muuuuuulta apa.
Sunt convinsa ca merg si combinatiile alimentare de care ti-au spus fetele ... tu vezi la ce reactioneaza mai bine organismul tau.
A, si ATENTIE!!!! am citit in unul din link-urile despre constipatie ca ar fi bun uleiul de parafina. FAAAAALS. Nu este recomandat in sarcina ptr ca provoaca contractii. Deci mare atentie. Eu l-am folosit inainte sa raman gravida, iar dupa aceea, de la doctori pana la farmacisti, toti mi-au spun ca nu trebuie sa-l mai iau. ok?
22+
papadie spune:
Fetele care luati Fier sa fiti atente ca asta constipa! Eu n-am pb din astea dar e drept ca eu imi incep ziua cu o cafeluta
cypocs vei ce taste ai apasat (nu pare sa fie strikata tastatura)
Aseara la eco era bine bebita -ma rog supermiscareata- dar am vazut ceva degetele (mina stanga o tinea la ceafa exact in po itia in care stateam eu in mom ala
) Tati i-a spus doctoritei "Ma asteapta acasa o pisica si de-acuma trei fete. O sa-mi iau caine!"
Si de-acuma face planuri cu pleaka el cu "fetele lui" la cumparaturi
Colul era "tare" (eu n-a neaparat pb cu lungimea lui cat cu faptul ca e moale)
florypop spune:
Cristina, laptele il beau cald.
Sa stii ca inainte sa raman insarcinata si chiar in primele sptamani de sarcina am avut mari probleme. Cam la 3, cateodata 4 zile reuseam sa il inving. De cand am descoperit combinatia asta ies zilnic si foarte usor.
Gabi, felicitari pentru fetita.
Papadie, sa fiti sanatoase toate ca tati se va descurca. Si noi am fost doua fete la parinti si tata saracu'...numai el stie....dar a supravietuit. Eu ce o sa ma fac cu doi baieti plus tati?.
Pupici,
Flory
19+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
shoricutza spune:
Papadie FELICITARI PENTRU BEBELINA!!!! SI PTR COLUL CEL "TARE"!!!!
Fierul chiar constipa? raaaaaau???? eu inca nu iau dar ma gandeam serios ca ar trebui.... dar daca constipa ....
Ama sa ne dai de veste cand te intorci de la doctor ...
22+
cristina1702 spune:
shoricutza
nu stiu cum am reusit sa fiu funny dar ma bucur ca am facut-o...si asta pt ca acum mi-am revenit...am avut niste dureri cumplite de cap si dupa noaptea trecuta eram tare lesinata...
acum am prins viata si sunt vesela din nou...
pe de alta parte, n-ai idee ce bine mi-a prins sa am sfaturi din partea fetelor...
am o lista intreaga de sfaturi si o sa le incerc pe toate ... daca e nevoie...
am mai primit un sfat, dar nu de pe site: sa inghit o bucatica de unt in fiecare dimineata pe stomacul gol...cred ca e gretos, dar...
anyway, acum sunt bine si incantata ca am ajuns sa intru in grupul vostru...
va pup pe toate,
Cristina
20 saptamani
adriella spune:
Buna fetelor
, cum mai stati cu CALCIUL? Eu cel putin azi noapte si azi am crezut ca dau coltul...azi noapte m-au apucat niste carcei la picioare de am crezut ca raman fara muschi iar azi la scoala -poate un pic si pe fond nervos- m-a luat o stare de lesin, cu transpiratii reci,tremuram ca varga, mi-au amortit degetele de la maini si barbia.
shoricutza spune:
Cristina nu pot decat sa ma bucur ca problema ta s-a rezolvat si ca te simti ok. Si noi ne bucuram ca ai ajuns printre noi.![]()
22+
Lya spune:
Fetelor,vedeti ca acum e conectat dansoft,dar am o viteza micaaaaaa rau de tot.Daca lasa calculatorul deschis si eu il las si poate pana dimineata se descrca.
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya 19+
&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty