Superpacientele visatoare si gravidute dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Alieene, imi pare rau pt necazurile pe care le ai cu baietii tai, totusi tu trebuie sa fii puternica si sa mergi inainte cu aceeasi energie spre telul final. Tinem pumnii in continuare sa fie bine si sa ne dai o veste buna!
Mami-Flori, FELICITARI din tot sufletul pt sarcina!
Slavmih, mergem inainte, nu ne lasam cu una cu doua!
Liliana, ai intrat in linie dreapta acum, tine-ne la curent! Trebuie sa te bucuri ca FSH-ul tau a scazut. Multa, multa bafta!
Teo, tu ce mai faci?
INDY, mai ai putin de tot si-l vei avea pe Mirciulica in brate, iti doresc o nastere usoara!
Cata, hai ca o sa treaca si perioada asta a colicilor si vei putea sa te mai odihnesti cum trebuie... Dulcineea ta se face pe zi ce trece mai frumoasa!
OANA, lamureste-ma si pe mine, de unde stii care este ovarul care va ovula luna asta la tine? Oare la tine este cum scrie in carti, ovarele alterneaza, o luna ovuleaza unul si luna urmatoare celalalt? Ca eu am marea surpriza luna asta sa constat ca in sfarsiiit trece la treaba si ovarul meu drept, puturos din cale-afara! De un an de zile de cand ma tot monitorizez numai stangul a 'produs', dreptul numai cand am facut stimulare (niciodata singurel, numai in duet cu celalalt)... Oricum, pt mine este o premiera OD solo si fara stimulare!
Maine seara fac inseminarea, voi intra sa va spun scorurile...
Apropo, daca azi dimineata foliculul era de 18 mm, endometrul de 8 mm si in seara asta fac pregnylul, cand credeti ca va avea loc ovulatia? OANA, ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Carmecitooooo avand in vedere tineretea ovarelor mele (31 de ani, proaspat depasiti), inca functionez cand pe stanga, cand pe dreapta, pana acum n-am inregistrat nici o rascoala in acest domeniu, de aceea imi este si teama de stimulari, FIV-uri, ca s-ar putea sa ma intorc de la aceste lupte si fara rezultat si dereglata.............
Eu am constatat ca ovulez cam la 40-48 de ore de la pregnyl. Fac pregnylul de obicei cand foliculul are 20-22 mm si din acel moment mai trec 40 de ore pana incepe sa ma gadile ovarul si ma gadila pana se fac 48 de ore de la pregnyl.
Dupa 8 ore de intepaturi ( adica la 48 de ore de la pregnyl) foliculul meu era in descrestere, avea 17/12 mm, adica ovulatia era in toi.
Dar desi acesta a fost filmul actiunii si la inseminarea din ianuarie, rezultatul a fost tot negativ, nu a avut loc marea intalnire. Oricum, eu cred ca merg numai pe inseminari la 40 de ore de la pregnyl, in urmatoarele incercari.
Luna trecuta am facut o inseminare la 12 ore si cealalta la 48 de ore de la pregnyl, adica exact ca-n carti, dar nu m-am incadrat in procentajul de reusita de 20-25%, insa asta nu ma face sa ma opresc, insist pana iese.........
Maine, inainte de inseminare poate mai faci o eco si poate mai faci si miercuri, macar sa iti dai seama cum functionezi, ca poate la tine e altfel si ovulezi mai repede.

Mergi la inceput

OANA, merci mult pt ca mi-ai impartasit experienta ta! Asta-mi intareste convingerea ca fiecare organism functioneaza si reactioneaza in felul sau propriu... Se pare ca al meu este putin excesiv intr-o directie si deficitar in alta, dar eu sunt multumita ca la varsta mea nu m-am confruntat pana acum cu nici un ciclu anovulator si ca fara stimulare ovulez luna de luna... M-am mirat de faptul ca ovarul drept a trecut la actiune si sunt bucuroasa pt ca atunci cand am ramas tot dreptul a fost responsabil (corpul galben de sarcina s-a vazut pe dreapta)... Cat despre pregnyl, in decursul timpului am constatat ca ovulatia are loc la mine in intervalul 12- 36 ore maxim, si de fapt nici nu as avea neaparata nevoie de pregnyl pt ca ovulatia tot se produce, LH-ul natural creste suficient cat sa elibereze ovocitul (fac pregnyl pt ca asa zice dr.), si pana acum nu m-am procopsit cu nici un chist.
Hai sa auzim vesti bune!

Amely, ce mai faci tu? Inca mai ai examene?

Mergi la inceput

Apropo, am citit mai multe statistici straine despre inseminari si in toate se facea distinctia intre inseminari cu pregnyl si fara pregnyl. In Romania eu am auzit numai de inseminari cu pregnyl, desi sunt convinsa ca majoritatea femeilor ovuleaza natural fara probleme.
Cred ca pregnylul, utrogestanul, acidul folic, vitamina E etc se prescriu 'just in case' sau pe principiul romanesc 'n-are ce sa faca rau'.
Dar si cat ajuta, habar nu am, ca tot pe principiul ruletei bag de seama ca merg treburile.
Multa bafta maine!!!!!!!!

Mergi la inceput

Sar'na, OANA!
Dupa 5 zile de pauza si o luna de tratament sper sa vin si eu sa ma laud cu ceva maine, ca tare saracuti am fost! Macar sa am cu ce umple agenda, daca bebe ioc! Vaz ca te-ai trecut pe lista de fiv... sunt si eu in cercetari... Doamne, pana oi ramane gravida cred ca devin doctor docent!

Mergi la inceput

Carmenico cum privesc eu in zare, vad ca de FIV ma mai despart cam 4 inseminari nereusite, iar de adoptie 2 FIV-uri nereusite.
Asa ca intr-un fel sau altul tot voi avea un bebic si asta pe 2006. Ma bate gandul sa fac primul FIV prin iunie-iulie, iar al doilea FIV prin octombrie-noiembrie.
Intre primul si al doilea FIV demarez si procedura de adoptie, asa ca pana in decembrie tot trebuie sa iasa un sufletel in familia noastra..........
Casa si masina la inceput de an si bebicul la sfarsit de an si pe cuvant daca ma supar pe soarta.........
O fi soarta grea, dar nici eu nu pot sa stau fara sa actionez!
Tot pauza de 5 zile am avut si noi in ianuarie si partea buna a fost ca si a doua zi a dat randament bun (a avut cam acelasi numar ca la prima inseminare), asa ca miercuri seara va razbunati pe cele 5 zile de pauza......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Carmencitoooo io tin pumnii maine

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dimineata fete frumoase!
Carmencita eu fac bine, multumesc de intrebare. Ma intep la 3 zile pentru autovaccin, iau si anticonceptionale si antiinflamator si astept cuminte sa treaca 3 luni si sa ma reapuc de inseminari. Iar ca sa nu ma mai gandesc la bb imi canalizez energia in alte directii.
Succes azi la inseminare.
Liana cum e ziua 25?

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Buna dragelor...mi-ati lipsit taaaaaaaaaaaaaaare mult!
MamiFlori - pe cat am plans eu in ziua in care ne-am intalnit, pe atat m-am bucurat pentru tine...a fost prima veste frumoasa pe care am aflat-o cum am deschis forumul...FELICITARI si sa ai parte de o sarcina usoara si de un bb minunat si sa nu mai treci in veci, prin ce ai trecut atunci, in Germania!
Pe voi va cu drag, voi citi sa vad ce si cum...parca Veronici e la FIV, MOana are 2 inseminari duble si asteapta, Liliana e pe drumul FIV-ului, dar trateaza ureaplasma, minunea lui Cata a facut 1 luna,Indy mai are un pic si-l va tine pe Mihnea in brate, Teo e la tratament si sper sa scape repede de cele 3 luni de asteptari, Aileene - scumpa - sanatate sotului si succes la FIV (parca pe 10.02 va fi ziua cea mare...nu?), Liana...tu ai devenit cam scumpa la vorba, vad eu bine????? Carmencita - de ce testezi de acum FIV????
Hai ca m-am intins ca o zi de post si de mine nu v-am zis nimik.
Eu...nu am mai luat cycloprocinova luna asta (am luat 2 luni la rand si vad ca rusii mai nou imi vin la 25 de zile), ca rusii mi-au venit odata cu avionul sotului, asa ca "distractia" a fost la maxim!!!
Va dati seama!
Am fost 6 zile la munte, la Balvanyos, unde ne inchideam in camera de la ora 18 si nu mai conta nimik...am spus STOP JOC la ganduri de bb in zilele alea, dar de ieri am inceput munca si ele au reaparut...acum ce sa fac...o sa o sun pe Moisa sa vad ce-mi zice, ca luna asta s-a dus cred tratamentul si cum azi sunt ziua 11, cred ca ma va bombani, dar ce sa-i fac?!
Daca nu va fi FIV, va fi adoptie clar - am stabilit asta cu sotul meu deci ce rost avea sa-mi mai fac ganduri negre zilele astea...deci, ce-o fi o fi!
Voi pune poze din concediu...zapada + peisaje de vis, iar zuza are niste poze super, plina de zapada si cu costumasul ei cu craci!
Daca mi-a scapat ceva, mai aduceti-ma voi la zi...ca 2 saptamani sunt greu de recuperat, la viteza fetelor de pe forum!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ooooooo bine ai venit betyculee
io scupa la vb?????pai cu cine sa vb muica..vroiai io sa incep cap io sa'l termin????

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput